• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haşimato

birumutneolur

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
391
Puanlar
18
Haşimato hastalığı olup gebe kalan ve sorunsuz geçiren var mı ? Arkadaşlar 28 yaşındayım ve sadece 5 yumurtam var . Haşimatodan dedi doktor . Bir çocuğumu da 11 haftalıkken kaybettim . Benimle aynı durumda olanlar yazabilir mi tekrardan gebe kalmak istiyorum bu zorlaştırıcı bir şey mi

Haşimato hastalığı olup gebe kalan ve sorunsuz geçiren var mı ? Arkadaşlar 28 yaşındayım ve sadece 5 yumurtam var . Haşimatodan dedi doktor . Bir çocuğumu da 11 haftalıkken kaybettim . Benimle aynı durumda olanlar yazabilir mi tekrardan gebe kalmak istiyorum bu zorlaştırıcı bir şey mi
Ben de hasimato hastasıyım . 27 yaşındayım 4 yıldır olmuyor gebelik. Yine sen hamile kalabilmişsin. Bu ay tüp bebeğe gececigiz ama doktor hasimatoyla ilgili bir şey demedi ilaçlarla kontrol altına aldım . Tiroit değerin önemli kontrol altına almazsan gebe kalamazsin zaten çünkü vücut tiroid beziyle uğraşıyormuş yumurtalıklara uyarı gitmiyormuş o yüzden de yumurtalıklar gelismiyo ya da gelişse bile catlamiyo dahiliye uzmanı demişti .

Back