Haşimatolu gebelik

Dygdyg11

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2022
83
10
38
30
Merhaba hanımlar, ben uzun yıllardır Haşimato hastasıyım ve şu an 7 haftalık hamileyim. 2 doktor iyotsuz folik asit önerdi bu zamana kadar(dahiliye uzmanları) ama 2 doktor da içerisinde iyot olanı verdi(kadın doğum uzmanları). Kafam çok karışık benim gibi hasta olup gebeliğin ilk zamanlarında İyotlu folik asit kullanan var mıydı doktor önerisiyle?

Bana dümdüz folik asit verdiler ben bakamdım bile. Tiroid için ilaç alıyorsanız zaten takılmayın bence.

Bana dümdüz folik asit verdiler ben bakamdım bile. Tiroid için ilaç alıyorsanız zaten takılmayın bence.
Evet 100lük kullanıyorum tiroit ilacını. Sizin kullandığınız folik asitin ismi Folidoce muydu acaba onda İyot yok da sadece folik asit ve b12. Diğer İyot olanların içinde folik asit, balık yağı, D vit, çinko bayağı bir şey var yani düşününce bebeğin bunlara da ihtiyacı var diyoruz. Bilemedim kafam karışık bayağı.

Baya uzun zaman olduğu için hatırlayamadım ama folbiol olabilir veya buna benzer bişey. Zaten tüm hamilelikte kullanılmıyor folik asit. Kadın doğum doktorum ne verse onu kullanırdım ben sanırım.

Hamilelikte bendede hasimato tiroidi cikti kadin dogum doktorum iyotlu folik asit verdi kullandim suan hala iyot iceren mutlivitamin kullanıyorum bir sıkıntı olacagini düşünmüyorum arada kalirsam da ben kadin dogumu dinlemeyi tercih ediyorum

Çok teşekkür ederim içim rahatlıyor biraz burdan da okuyunca sağ olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…