haşimato'lular gelin toplaşalım.

asabirella

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2013
1.929
974
Vee bende haşimato'lular kervanına katıldım. Aman ne iyi yaptım. 5 yıldır hamile kalma çabasının sonucunda haşimato olduğumu öğrendim ve nedir ne değildir diye okuyabildigim kadar yazı okudum ve kafam allak bullak :KK45: çoğu konuların üzerinden yıllar geçmiş ..konumuz hem güncel olsun istedim hemde birbirimize bu süreçte destek oluruz diye düşündüm. Geçen ay öğrenmiş olduğum tsh degerim 5.01 çıktı .doktor bana euthyrox 25mg verdi ve düzenli olarak kullandım. Bu ay tsh 3.37 ye düşmüş ...hamilelik için değerlerin 1-2 arasında olması gerekiyormuş. .hadi hayırlısı inşallah. ..sizlerin durum nasıl kuzular??

bende tsh 2,50 çıktı, normali 2 olması lazımmış, herhangi bi ilaca gerek yok dedi ama benim kafam karıştı

Bizde cocuk dusunuyoruz canim martta kontrol sirasinda troid degerim yuksek cikti 5.90 banada euthyrox 25mg verdi ertesi ay gittigimde kontrole faydasini goremedik cok az bir dusus vardi 4.90a gerilemisti anca. Gerci benimde kabahatim var duzenli kullanmadim. Ilaci icince 45 dk sonra kahvalti yap dedi bazen ilacin hemen ardindan biseyler yiyip ise gittim. O yuzden o ay dozu 50mg a çıkarttı. Ve 20 gun sonunda kontrolde 2.49 a dusmus deger. Simdi 25mgi 1 tam bide yarim kirip icmemi soyledi. O sekilde devam ediyorum. Hakkimizda hayirlisi artik.

Benim tsh 7.24 cıktı bende ilaç kullanıyorum ama bebek dusunmuyorduk henuz boşuna korunuyormuşuz meğer :KK70:

Umarım değerlerim bir aya kadar 2 ye düşmüş olur..ben birde dereotunun tiroide iyi geldiğini duydum.ilac gibi aç karnına biraz yemek gerekiyormuş.

Vee bende haşimato'lular kervanına katıldım. Aman ne iyi yaptım. 5 yıldır hamile kalma çabasının sonucunda haşimato olduğumu öğrendim ve nedir ne değildir diye okuyabildigim kadar yazı okudum ve kafam allak bullak :KK45: çoğu konuların üzerinden yıllar geçmiş ..konumuz hem güncel olsun istedim hemde birbirimize bu süreçte destek oluruz diye düşündüm. Geçen ay öğrenmiş olduğum tsh degerim 5.01 çıktı .doktor bana euthyrox 25mg verdi ve düzenli olarak kullandım. Bu ay tsh 3.37 ye düşmüş ...hamilelik için değerlerin 1-2 arasında olması gerekiyormuş. .hadi hayırlısı inşallah. ..sizlerin durum nasıl kuzular??
Uzerinden baya zaman gecmis konunun ama ins ordasindir benimde ilk hamileligimde troid cikti iki tane nodul var dun kan testi yaptirdim 5.49 cikti doktor ilac falan vermedi kullanmam lazim mi 2. cocugu istiyoruz da :KK43:

X