Haşimoto tiroidiyim doktorum ilacımı kesti...

billgesu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2013
16
7
Hanımlar merhaba, 2 gündür ağlıyorum, çok yeni hamileyim ve haşimotom hipertiroide çevirmiş doktorum 10 gün euthyrox u kes öyle deneyelim dedi yani benim bebeğim şu an benim bu lanet hastalığım için deneme tahtası oldu, 10 gün ne demek ben tiroid yetmezliği yaşıyorum zaten ve ilk 3 ay benim gibiler için tiroid hormonu almak çok önemli nette okuduklarımdan dehşete düştüm ilacı kesilip de bebekte zeka özürü olmuş, bunlar ne kadar yaralıyor insanı , benim gibi hamilelikte hipertiroide çeviren ,ilacı kesilen ama haşimatosu devam eden(ANTİ TPO HALA YÜKSEK!) birileri var mı? bana lütfen yardımcı olun...

Aynen ben de bunu bekliyordum ve riski sordugumda 10 gunden bisey olmaz belki daha uzun sure bile kullanma diyebilirm dedi bu endokrinoloji doktoru bir de, sanki bilmiyor mu riskleri... istanbuldayim ve burada endokrinolojiye sira almak eziyet ozel doktora alayim desem 200 tl den kapiyi aciyorlar su anda gelirimiz de yok esim dukkanini yeni kapatti is ariyor ben de oyle burada sormaktan baska carem yok

X