Haşimotoluyum. Tiroit ilacı alıyorum. Bende mi Pco luyum?

fatos38

1 nisanda 76
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2010
869
0
96
Diğer
merhaba hocam.ben 3.5 yıllık evliyim. evliliğimin ilk 5 ayında yasminle korundum.bıraktıktan 1 yıl sonra adet gecikmeleri şikayetiyle kd uzmanına gittim.fsh 6.92 lh ise 3.68 bu sonuçlarla ilgili hiç bir yorum yapmadı ve bilgi vermedi.klomen ve çatlatma iğnesi verdi.sonuç negatif.tam bir sene sonra tekrar adet gecikmesiyle doktora gittğimde gebe olduğumu öğrendim.9 haftalıkken kalp atışları durdu ve kürtaj oldum.6 ay geçmesine rağmen göğsümden süt gelmesi devam edince tekrar doktora gittim prl 28.91 tsh 22.5 çıkınca endokrine yönlendirildim.haşimatoluymuşum.şu anda tiroit ilacımı alıyorum ve doktorum diyet verdi.kilo hala var tüylenme hala var ve adet gecikmeleri devam ediyor.4. ayda fsh 5.26 lh 5.03.acaba bende mi pco luyum çok uzattım biliyorum ama şimdiden teşekkür ederim

merhaba geçmiş olsun sizin yaşadığınız düzensizlik bebek kaybınızın tiroid problemi ile ilgili olduğunu düşünüyorum. tiroidler düzelince rahatlayacaksınızdır hormon test sonuçlarınız pco gibi durmuyor.

maalesef pco varmış artık bbek için daha fazla bekleyemeyeceğim için tüp bebek tedavisine başladım ilginiz için teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…