Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayrıldığınız gibi kavuşun canım
o his nasıl bi his bir bilseler sevdiği hep yanında olanlar..işte o zaman gerçekten sevmenin,sevdiğinin yanında olduğu her anın kıymetini anlıyorsun..seni çok iyi anlıyorum canım.ben 3 sene olucak aynı hissi her ay yaşıyorum,ya ben buraya yani istanbula dönüyo oluyorum,ya da sevgilim buraya geldiyse onu burdan uğurluyorum.her seferinde otobüse binmeye bikaç dakika kala 'ağlama' diyo ama mümkün mü?:gitme:bu yüzden terminalleri hem seviyorum,hemde sevmiyorum.hem sevgilimle kavuştuğum, hemde sevgilimle ayrı ayrı şehirlerde yaşamaya
devam etmek için onunla vedalaştığım yer.eğer ben otobüse bineceksem,son yolcu binene kadar yanından ayrılmıyorum.'hadi bin artık' diyo ama dayanamıyorum onu arkamda bırakmaya. sonra arkamdan melül melül bakarak el sallıyo küçük bi çocuk gibi.çenem titriyo,dudaklarım büzülüyo falan derken yaşlar süzülüyo gözlerimden.tam boğazımda bir şeyler düğüm düğüm oluyo.burnumda kokusu kalıyo,ellerimde ellerinin sıcaklığı..bide bikaç tane fotoğraf..Allah kimseye bööle uzun uzun hasretlik çektirmesin ne diyim..bekleye bekleye kurudum kaldımkaydirigubbakcemile3
eli elimden giderken o son sn lerde sanki tüm kılcal damarlarım içimde catır catır kopuyor.. hissediyorum...
hiç alışamadım ayrılıga alışamıcamda :gitme: