• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hasretlik-Özlem Çekenler...Bu yüzden sevdiğiyle tartışma yaşayanlar...

İnşallah canım,Nasip olursa erasmusla yurtdışına gideceğim yazın,gidersem en azından onu daha fazla göreceğim bende bir an önce kavuşurum inşallah sevdiğime =(
iyi bilirim tatlım bende o konuları maleseff... bizde yurtiçinde bile olsak uzun zaman görüşemedik ama 2 ayı gectiğini hatırlamam. onun işi yokken ben öğrenci harçlıklarımı biriktirip ucak parası pansiyon parası yapardım. ne kavgalar ettik uzaklıktan dolayı şimdi artık 5 6 saat bi mesafe var aramzda sadece:) darısı başınıza :)

Sağol canım Amin.evt uzak kaldıkça zaman zaman tartışıyor insan ister istemez...ve dediğin gibi uzak kalmanın şöylede bir avantajı var daha çok bağlanıyorsun ve sadık kalıyorsun.Atalarımız öyle söylemiş ama Mevlanada şu sözleri belirtmiş:
"Uzaklık deyip de dert ettiğin nedir ki, Biz yaradanı da görmeden sevmedik mi ?" =)

Ayy ne kadar haklısın, hiç olmadığımız kadar sadığız birbirimize. Tartışmalarımız sonunda bile birbirimize ne kadar bağlı olduğumuzu anlıyoruz. Dayanamıyoruz barışıyoruz hemencik :) bu sözü okurken kocaman gülümsedim, gerçekten insana moral oluyor. Ne de doğru demiş Mevlana..

Bu gibi sözler en azından çektiğiniz özleme manevi destek oluyor...Teselli ediyorum gönlümü...
Ayy ne kadar haklısın, hiç olmadığımız kadar sadığız birbirimize. Tartışmalarımız sonunda bile birbirimize ne kadar bağlı olduğumuzu anlıyoruz. Dayanamıyoruz barışıyoruz hemencik :) bu sözü okurken kocaman gülümsedim, gerçekten insana moral oluyor. Ne de doğru demiş Mevlana..

seni çok iiii anlıyorum canım bende çok çektim sevgilim askerdeyken :25: uzak kalmak onu görememek hatta bazen konuşamamak o kadar zorki.. insan zamanla alışırım diyo ama olmuyo onun yokluğu yüzünden içinde hep bi burukluk oluyo ama Allaha şükür bitti :16:

sabırlı ol zor olcak biliyorum ama beklemekten sabretmekten başka yapcak bişey yok.. zaten uzaktasınız bi de onu kırıp sakın kendinden soğutma canım.. nasıl olsa bigün yanyana olcaksın bence kendini öyle teselli etmelisin.. bak o orda senin için ev bile yaptırmış sabret :34:

Desteğin için çok teşekkür ederim canım =( Allah sizinde mutluluğunuzu bozmasın..çok zor gerçekten de sabırla bekliyorum o günleri rabbim banada kavuşmayı nasip eder inşallah =( benim için yaptığı emekleri gördükce çok mutlu oluyorum zaten en büyük desteklerinden birtaneside o oluyor.
seni çok iiii anlıyorum canım bende çok çektim sevgilim askerdeyken :25: uzak kalmak onu görememek hatta bazen konuşamamak o kadar zorki.. insan zamanla alışırım diyo ama olmuyo onun yokluğu yüzünden içinde hep bi burukluk oluyo ama Allaha şükür bitti :16:

sabırlı ol zor olcak biliyorum ama beklemekten sabretmekten başka yapcak bişey yok.. zaten uzaktasınız bi de onu kırıp sakın kendinden soğutma canım.. nasıl olsa bigün yanyana olcaksın bence kendini öyle teselli etmelisin.. bak o orda senin için ev bile yaptırmış sabret :34:

Son düzenleme:
Desteğin için çok teşekkür ederim canım =( Allah sizinde mutluluğunuzu bozmasın..çok zor gerçekten de sabırla bekliyorum o günleri rabbim banada kavuşmayı nasip eder inşallah =( benim için yaptığı emekleri gördükce çok mutlu oluyorum zaten en büyük desteklerinden birtaneside o oluyor.

amin canım Allah kimsenin mutluluğunu bozmasın.. sabırla bekleyince sonucuda gerçekten güzel oluyo darısı başına :16:
gelecekle ilgili bişiler yapmasıda çok güzel

Back
X