merhabalar kızlar :)
20 yaşındayım çok hassas bir cildim var . sivilce pek yok ama yüzümde ufak tefek yaralar sivilce izleri kaldı burnumda biraz siyah nokta ve yüzümde beyaz noktalr var . nasıl bir bakım yapmalıyım ne kullana bilirim pek kozmetik ürünü sevmiyorum daha çok yüze zarar veriyor bildiğiniz doğal yöntemler nelerdir ? peeling öneriniz var mı? sabun olarak imex kullanıyorum krem olarak ta fucidin kullanıyorum
süt ve limon maskesini tavsiye ederim bir tatlı kaşığı süt iki damla limon anında düzgünlüğü göreceksin peeling içinde kahve telvesi benimde cildim hassas 24 yaşındayım bunları yapıyorum birazdan süt limon yapcam gene bayıldım çünkü yeni başladım
merhabalar kızlar :)
20 yaşındayım çok hassas bir cildim var . sivilce pek yok ama yüzümde ufak tefek yaralar sivilce izleri kaldı burnumda biraz siyah nokta ve yüzümde beyaz noktalr var . nasıl bir bakım yapmalıyım ne kullana bilirim pek kozmetik ürünü sevmiyorum daha çok yüze zarar veriyor bildiğiniz doğal yöntemler nelerdir ? peeling öneriniz var mı? sabun olarak imex kullanıyorum krem olarak ta fucidin kullanıyorum
merhaba,
benim denediğim Suna Dumankaya tarifi yüzümdeki siyah noktalara çok iyi geldi,
1 yumurta akını çırpıyorsun köpürene kadar, 1 ç.kaşığı mısır unu, 1ç.kaşığı yulaf unu ekleyerek
yüzüne sürüyorsun, 10dk sonra ılık suyla yıkıyorsun.
yüzün yumuşacık ve pürüzsüz oluyor.
benim de yüzüm hassas o yüzden 10dk.yı geçirme...
Ben de nemlendirici krem arıyorum, Netrogena kullanıyordum ama artık yetmiyor!
Bir öneriniz var mı?