Cilt Bakımı Ürünleri hassas ciltler için bakım önerileri

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

filiz80

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2007
28
1
86
Denizli
merhaba arkdaşlar,a.s.
hassas ciltleri olan arkadşlar buraya hangi kremleri kullandıklarını,bakım için neler yaptıklarını ve nelere dikkat ettiklerini paylaşırlarsa sevinirim.benim cildim hassas.hemen hemen herşeyden etkilenir,krem alırken ya da bakım yaparken çok dikkat etmem gerekiyor.burdaki biligleri okuyorum ama kendi cildimde kullanmaya korkuyorum.eğer sadece hassas ciltler için uygulanabilecek bilgileri paylaşırsak,benim gibi cildi hassas olan arkadaşlarda bundan faydalanmış olur.
herkese sevgiler

bende kesinlikle la roche posay ürünlerini tavsiye ederim.hassas ciltli olanlar peelingden uzak durmali bence.ben yapmiyorum daha cok tahris oluyor cildim.kizarikliklar icin ise yine la roche posayin rosaliac kremi var,testerini aldim denedim,hosuma gitti.ama tabi düzenli kullanmak gerekiyor.benimde cildim hassas,karma oldugu icin la roche posay ürünlerini kullaniyorum ve memnunum....

hassas ciltler için doğal ürünler yokmu arkadaslar benimde cildim hasas ve karma kızarıklık var bunu içinde doktorum ruborik krem verdi onu kullanıyorum ama bi işe yaramıyor haşla kırmızılık var .başka bu sorunu olanlar varmı.doğal ürünler kullananlar.

valla korkudan krem kullanamıyorum okadar hassaki hemen kızarıyor ara oluyor
helede ellerim deterjnan girer girmez berbat oluyor siyah kuru kocaman eller
nefret ediyoru ellerimden
n e yapmalıyım sizce

Valla benimde bölgesel kızarıklığım (burun etrafı ve yanak) vardı,eczanede uzman ablamız var,La Roche Posay Rosaliac xl önerdi,aldım.İnanmıycaksın 1 haftada düzeldi,1 aydır kullanmıyorum bile, çünkü düzeldi...

hassas ciltliler icin bugün avene markanin peelingjelini aldim.bugün denicem bakalim,insallah faydasini görürürüm.hassas ciltliler mutlaka dermokozmetik ürünler kullanmali bence.la roche posay,vichy,eucerin,avene bu markalar cok basarili bence.

bende la roche posay'ın rosaliac xl'ını 3 haftadır kullanıyorum. şimdilik memnunum, cilde iyi geliyor. ama ben bu kremi kızarıklıklar için almıştım, biraz iyi geldi ama hepsi geçti diyemem kesinlikle.

la roche u cok duydum cok urunde kararsız kalmıstım sonunda onu almaya karar verdim

Bioderma atoderm seriside hassas ve kızarıklık yaşayan ciltler içindir. Ben yüz yıkama jelini kullanıyorum. Biraz kuruluk yaptı ama onun dışında sıkıntı yok. Krem olarak da dermokozmetik kullanmam tabiki daha iyi ama ben en son body shop tan aldım alerji yapmadı çok şükür

ben de la roche posay rosaliac xl kullanıyorum memnunum temizleyicisini de almayı düşünüyorum tavsiye ederim hassas ciltlere:1rolleyes:

ben de la roche'un rosaliac kremini kullandım evet güzel bir ürün ama şimdi tv.de izlediğim suna dumankaya'nın bir tarifini paylaşmak istiyorum arkadaşlar. ben bir denemek istiyorum bakalım sonuç ne olacak..

5 tane at kestanesi rendele üstüne çıkacak kadar susam yağı koy 15 gün güneşde beklet 1 tatlı kaşığı ema sirkesi koy sür ve akşamları yüzüne sür.

canım ben de bu forumda ve nette uzun araştırmalar yaptım. benim de cildim hassas ve karma. la roche un bütün ürünleri hassas ciltler için kendi cilt tipine göre bu markanın bi ürününü kullanabilirsin. ben bir kaç gündür kullanıyorum ve kesinlikle çok memnunum cildim hiç gergin değil. çok güzel nemlendiriyo yağlandırmadan. özellikle ağız çevrem çok kuruyodu ağız çevreme ne sürsem işe yaramıyodu çok şükür öle bi sorunum kalmadı. temizlik için de rosense ın temizleme köpüğünü kullanıyorum. kimi arkadaşlar çok temizlemiyo die yorum yapmışlar bu ürün için ama tam benlik cildi fazla sarsmaması bence iyi. günlük temizleme için bana yetiyo.cildi fazla da yormamak lazım.

ben de la roche'un rosaliac kremini kullandım evet güzel bir ürün ama şimdi tv.de izlediğim suna dumankaya'nın bir tarifini paylaşmak istiyorum arkadaşlar. ben bir denemek istiyorum bakalım sonuç ne olacak..

5 tane at kestanesi rendele üstüne çıkacak kadar susam yağı koy 15 gün güneşde beklet 1 tatlı kaşığı ema sirkesi koy sür ve akşamları yüzüne sür.

canım ben bunun işe yarayacağını düşünüyorum çünkü at kestanesinin ciltteki kırışıklıkları açma cildi yenileme özelliği var. çevremde at kestanesini kullanan ve memnun olan arkadaşlarım var.

la roche.dan ben de memnunum rosense.nın temizleyicisini bir eczanede sattıklarını gördüm ama cildim çok hassas olduğu için cesaret edemedim almaya. normalde çok makyaj yapan biri de değilim sadece temizlesin bana yeterli. sizde bir sorun yaratmadıysa temizleyicim bitmek üzere deneyeblirim. at kestanesi tarifini de dediğim gibi canlı yayında bu sabah izledim. denemekde fayda var bence de.

Silkapur Gel 50 ml.(Cilt ve Dişeti) Detay Bilgisi

Cilt ve Dişeti Problemlerinde

Silkapur jel, silisik asit formunda silisyum içerir. Silkapur silikayı aktif dağılan ve kolloidal formu olan, silisik asit şeklinde içermektedir.

Dermatolojide
� Kaşıntı
� Kızarıklık
� Siyah noktalar-Beyaz noktalar
� Sivilceler
� Güneş yanıkları ve böcek sokmaları
� Küçük yaralar

Dişeti Problemlerinde :
� Dişeti şişlikleri ve hassasiyetleri
� Dişte oluşan plakların azaltılması
� Dişeti kanamaları
� Ağız ve diş hijyeninin sağlanmasına yardımcı olur.

� Silkapur jel adlı ürünün, kaşıntıyı giderme etkisinin araştırmasında yapılan dermatolojik testler
sonucunda, uygulamanın 15 dakika sonrasında %45 azalma, 30 dakika sonrasında % 72,5 azalma, 45 dakika sonrasında % 97,5 azalma ve 60 dakika sonrasında %100 azalma görülmüştür.
� Akneli hastalarda yapılan dermatolojik testler sonucu 4 haftalık bir uygulamadan sonra; siyah noktalar (açık komedon) başlangıcına göre %25, beyaz noktalar (kapalı komedon) başlangıcına göre %27, sivilce ve kabarıklar (papilla-püstül) başlangıcına göre %57, oranında düzelmeler görülmüştür.
� Kızarıklığa karşı yapılan dermatolojik testlerde kızarıklık ortalama 2. günde %2, 3. günde %31, 4.
günde %49, 5. günde % 68 oranında azalma görülmüştür.

arkadaşlar bu ürünü internetde gördüm daha önce hiç duymadığım ve bilmediğim bir ürün. kullanan ya da bu ürün hakkında bilgisi olan arkadaşlar lütfen cevap yazarsanız çok sevinirim. hihoyyyt

burun kenarındaki kızarıklıklarınıza mı iyi geldi arkadaşlar. benim de burnumun kenarında kılcal damar çatlaması var. sadece burnunuza mı sürdünüz krem olarak mı kullandınız.

Back
X