Hassasiyet

iddiafi

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2016
153
50
13
30
Kizlar 6 haftalik hamileyim ve bu hafta gogusumdeki hassasiyet azaldi agri cekildi bu kotumu yoksa olabilirmi

ara ara gidip geliyodu canim benim gogüs agrim.. olur yani icin rahat olsun.. bi gün agrimaz bi gün agrir..

Yok canim.birsey olmaz merak etme bu.bir kriter degil.bence.ilk zamanlar benim de olmadi.sonra biraz buyuduler.bu sabah sut dolu gibi hasssasiyetik vardi simdi yok.ben de meme ucu koyuluguna takmistim onu takip ediyordum

Sagolun kizlar icim rahatladi ya aniden yok olunca panik oldum , ama dogru 2 gun oncede gecmisdi yeniden geldi simdi yeniden yok oldu) olabiliyormus demekki

Merhaba 6. haftadayim bugun gogus hassasiyetim azaldi sanki bir sorun olabilir mi benzer seyler yasayan var sanirim hamileliginiz nasil devam etti

Merhaba 6. haftadayim bugun gogus hassasiyetim azaldi sanki bir sorun olabilir mi benzer seyler yasayan var sanirim hamileliginiz nasil devam etti
Canim merak etme bi ağrıp bi geçiyor bi ağrıp bi geçiyor hamilelik garip bi süreç allahın izniyle bişey olmaz inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…