- 28 Kasım 2018
- 3.106
- 9.722
- 123
- 37
Bakımevine bakıcı oluyor mu bilmiyorum ama biz gidersek ben hep giderim , kuzenim araştıracak gidip bı bakicam,kafam kazan gibi, Allah büyük yardimedecek bize.
Katılıyorum konu sahibi de hamile kendi çocuğu yapsa aynı şeyi ne düşünür yada kendi eşi yapsa merak ediyorumKendi adıma konuşuyorum ben asla vermezdim. Ne gerekıyorsa evde yapardım ki yoksa onun hakkını nasıl ödücez. Gece gündüz demeden çalıştı baktı çok şükür bi zorlukta bakım evine göndermez çok kötü babanızın adına ben cok üzüldüm. O nasıl düşünür kim bilir kendisi ister mi gitmek evi dururken evladı karısı dururken. O ordayken siz evinşzde nasıl uyucaksınız aç mı tok mu agrısı varmı iyi davranıyorlarmı diye düşünmücekmisiniz. En basiti kendinizı onun yerine koyun
Sağol,zaten refakat olmasa bile ben her ziyaret saatinde kızımı ,annemi da alıp gidicem,asla yalnız birakmam,zaten hoşuma gitmeyen bı yer olursa yada killanirsam baştan hayır derim,ki zaten buna baban karar veritornus o hayır dediği anda konu kapanırmiw,Dr takibi şart,evde enfeksiyon kaparsa başa dönmek istemiyorum, biranonce iyi olsunDaha guvenli bakilacaksa tabiki tercih ederdim. Ben ugrasamam siz ugrasin mantigiyla birakmiyorsunuz nihayetinde. Adinin bakimn evi olduguna bakmayin. Hastanede yatar gibi dusunun... acil durum mudehaleleri icin tum tibbi ekipman ve bilirkisi mevcuttur oralarda.refakatci kalma imkani varsa hic yalniz birakmauin donusumlu biri kalsin yaninda. Ama yoksa da her ziyaret suresinde yaninda biri olabilmeli. Nihayetinde bu gecifi bir surec, tedavi bittikten sonra rutine donebilirsiniz.
Cok cok gecmis olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?