- 18 Kasım 2013
- 1.520
- 438
- 123
- Konu Sahibi papatyasevilir

kilot şeklinde mi alınmalı yoksa normal şeklinde mi olmalı...doğuma girerken istiyorlarmış..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl yani hastanede vermiyorlar mı
Bana sordular var mı diye yok dedim.Nasıl yani hastanede vermiyorlar mı
normal şekilde olanından. kilotluyu nasıl giymeyi planlıyorsun ??
Bana sordular var mı diye yok dedim.
Doğumdan hemen sonra odaya çıkarken onların verdiğini taktılar.refakatçinize aldırın dediler.
Aldırdım kendi aldığımı kullandım.
Özel de doğum yaptım.
Çantada bulundurulmalu bence.
o zmaan kesin alayım..mesala şu nasılözelde de istiyorlar canım
vallahi anlamam cnm bn dha önce doğum yapmadım :) ama kuzenm özelde yaptı ondan istemişlero zmaan kesin alayım..mesala şu nasıl
http://urun.n11.com/hasta-bezleri/canped-anatomik-hasta-bezi-m-beden-10-adet-P89555788
Klasik hasta bezi demişler eczaneye almışlar ped gibi bağlanıyordu ama geniş ve büyüktühangisinden aldın canım ..kilot şeklinde olanlar doğuma girerken kullanılmaz .....doğumdan sonra da kilot şeklinde olanlatr kullanışlı olmaz mı??
http://urun.n11.com/hasta-bezleri/canped-anatomik-hasta-bezi-m-beden-10-adet-P89555788 şu iş görür mü ki :SKlasik hasta bezi demişler eczaneye almışlar ped gibi bağlanıyordu ama geniş ve büyüktü
İçinde 8 tane falan vardı.
İlk gün lazım oluyor yoğun kanama oluyor.
İkinci gün normal pede geçtim.
DOĞUM SONRASINDA NORMAL PEDLER yeterli olur mu acaba?Doğum sonrası için kilot gibi olanlar gayet kullanışlı. Biz hastanelerde onlardan kullanırız. Diğer bebek bezi gibi olan yetişkin bezleri yatalak hastalar için uygun. Ayağa kalkan bir insan için değil.
Evet bu . Geniş oluyor sızdırma vs de yapmıyor.
çok teşekkür ediyorum canımmEvet bu . Geniş oluyor sızdırma vs de yapmıyor.
Benimkide bundan dı.
1 paket almanız yeterli. 2. Gün normal gece pedine geçersiniz büyük ihtimal.
Normal ped de olur. Kanama miktarı fazla abartılıyor. Öyle şaldır şaldır akan bir şey yok. 3-4 gün adet kanaması gibi. Sonrasında pembeleşiyor ve miktar çok azalıyor. Sonra kanama bitiyor.DOĞUM SONRASINDA NORMAL PEDLER yeterli olur mu acaba?
klasik bağlamalı alıp o yoğun günü geçirmek mi yoksa
hımmm ben de acaba doğumdan sonra daha mı rahat olur diyorum ama genelde bu yoğun kanama 1/2 gün sürüyor ...Canped mesane pedi vermişlerdi bana hastanede bir paket yetip arttı ben büyük orkid koymuştum yanıma ama bu daha rahattı
Bağlamalı değil yapıştırmalı ama geniş ve yumuşak ve emici
Kilot olanı giyip çıkartması zor
Hastanede tuvalette pijamanı çıkarıp kilot bezi çıkarıp geri nasıl giyeceksin bir de odanda tuvalet yoksa çok zor olur