- 8 Ekim 2018
- 310
- 104
- 103
- 28
- Konu Sahibi mellykelly
-
İçten içe de vicdan azabı hissediyorsunuzŞimdi kocanizda hastalandı sizde hasta oldunuz ikimizde çalışıyorsunuz ve kocisiniz paso ilgi alaka bekliyor. Beni aramiyorsun sormuyorsun diye tripleniyor. Sizde dayanamayip çocuğum gibi habire nasıl ilgileneyim seninle ben de hastayım diyorsunuz.
Bence çoğu kadının hasta olmak gibi bir lüksü yokYıl 2021.
kocam kovid oldu kocama baktım.
5 aylık bebeğime bulaştı. Bebeğime baktım. Hastaneye götürdüm tek başıma bir gece kaldık.
En son ben kovid oldum.
Emzirmediğim ve bebeğin uyanık olduğu zamanlarda kocamın azıcık bebeği tutmasını istedim. 2 gün falan zor geçti.
Dedi ki ben daha tam iyileşemedim aşkım.
Böyle durumlarda kürekle ağızlarına vuruyoruz. Vicdan azabı falan duymuyoruz. Kocalara yüz vermiyoruz yani.
Bu aslında bir merhamet ve sevgi sorunu.konuya verilen cevaplar kadar şakaya vurulamayacak kadar ciddi bir durum bence.niye bu kadar alaya alınmış konu bilmem.insan bir eşine merhamet eder.bu kadar komik olan ne anlamadım.Yıl 2021.
kocam kovid oldu kocama baktım.
5 aylık bebeğime bulaştı. Bebeğime baktım. Hastaneye götürdüm tek başıma bir gece kaldık.
En son ben kovid oldum.
Emzirmediğim ve bebeğin uyanık olduğu zamanlarda kocamın azıcık bebeği tutmasını istedim. 2 gün falan zor geçti.
Dedi ki ben daha tam iyileşemedim aşkım.
Böyle durumlarda kürekle ağızlarına vuruyoruz. Vicdan azabı falan duymuyoruz. Kocalara yüz vermiyoruz yani.
Bu aslında bir merhamet ve sevgi sorunu.konuya verilen cevaplar kadar şakaya vurulamayacak kadar ciddi bir durum bence.niye bu kadar alaya alınmış konu bilmem.insan bir eşine merhamet eder.bu kadar komik olan ne anlamadım.
Sen pışpışlanmaya alışmışsin benden de bekledigin o kusura bakma annem değilim diye yükseldim bende. Hak ediyorlar maalesef sanki sadece kendisi hastaÇünkü eşlerimizden merhametsizlik falan gördüğümüz yok Ferhan. Evdeki olayları biraz abartarak komikleştirerek anlatıyoruz işte. Erkekler anneleri tarafından daha fazla nazlatıldığı için bence eşlerinden de daha fazla ilgi bekliyor. Ama bizden yüz bulamadıkça yola geliyorlar. Olayın dramatik yönü bizim kuşağın kadınlarına annelerimiz tarafından yüklenmiş misyon. Evliliklerimizde problem yok merak etme
Aa kocacığınıza şöyle bol sirke sarımsaklı bir kelle paça da mı göndermediniz? Üstüne de not yarasın nazlı yarime. Ona küçük sürprizler, ansızın özlemle ve endişeyle gelen aramalar yapmanızı bekliyor. Bu nazlı ceylanı kırdığınız için vicdan azabı çekmekte haklısınız.Şimdi kocanizda hastalandı sizde hasta oldunuz ikimizde çalışıyorsunuz ve kocisiniz paso ilgi alaka bekliyor. Beni aramiyorsun sormuyorsun diye tripleniyor. Sizde dayanamayip çocuğum gibi habire nasıl ilgileneyim seninle ben de hastayım diyorsunuz.
Bak ben 30 yıllık evliyimEvli değilim ama evli olsaydım ilgilenirdim. Eş olmak bunu gerektirir.
Bak ben 30 yıllık evliyim
Eşim 2 defa kalp krizi geçirip kalp ameliyatı oldu
Kanser olup 2 defa bağırsak ameliyatı oldu
Bacağından çapraz bağ ameliyatı oldu
Emin ol fazlasıyla ilgilendim
Ama inan yoruldum, birde nazlı görmen lazım
Geçen gün " Sakın benden önce ölme, bana bakan olmaz " diyor
Şaka gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?