• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hasta mı değil mi :/ ??

bu hastalık değildir sanırım, saçmalıktır :9: çevreden yeterli ilgiyi göremiyo demek ki kendi kendine gösteriyo göremediği ilgiyi eheheh amaan boşverin takılsın kızcağız :21:

Yani ben burda eğer kızın ciddi bir sorunu varsa ona yardım edeyim diyerekten konu açıyorum burdaki insanlarda haaa haaa haa vay şizofren aman uzaklaş sanada bulaşmasın diye dalga geçiyor bazı insanlar gerçekten insanları incitip üzmekten zevk alıyor
hatta sırf oyüzden kk ya giriyor kavgayla besleniyorsunuz çünkü
dalga geçicek arkadaşlar zahmet edip konuma yorum yazmasınlar
ben arkadaşımı eleştirmiyorum ayıplamıyorum aman kızdan korktum kaçayımda demiyorum
ona nasıl yardımcı olabilirim diye çırpınıyorum bilmem anlatabildim mi ?

Yani ben burda eğer kızın ciddi bir sorunu varsa ona yardım edeyim diyerekten konu açıyorum burdaki insanlarda haaa haaa haa vay şizofren aman uzaklaş sanada bulaşmasın diye dalga geçiyor bazı insanlar gerçekten insanları incitip üzmekten zevk alıyor
hatta sırf oyüzden kk ya giriyor kavgayla besleniyorsunuz çünkü
dalga geçicek arkadaşlar zahmet edip konuma yorum yazmasınlar
ben arkadaşımı eleştirmiyorum ayıplamıyorum aman kızdan korktum kaçayımda demiyorum
ona nasıl yardımcı olabilirim diye çırpınıyorum bilmem anlatabildim mi ?

ona gerçekten onun arkadaşı olduğunu, kanlı canlı gerçek olduğunu, her düştüğünde yanında olacağını hissettirerek yardımcı olabilirsin bence..çünkü bazen kalabalıklar içinde de yalnızdır insanlar..

Hayırlı akşamlar sizlere birşey danışmak istiyorum, gayet şaşırdığım ama nedenini bir türlü çözemediğim birşey. Yakın bir arkadaşım var malum sitede ekli çok yakın bir arkadaşım ve hemen hemen bütün arkadaşlarını tanıyorum son zamanlarda sürekli olarak 1 kız 1 erkek 2 kişi ile muhabbet ediyordu yani durum paylaşıyor altına hep o 2 kişi yorum yapıyor 2 kişi durumlarını beğeniyor. Haliyle merak edip profillerine baktım 2side yeni açılmış ve sadece o arkadaşım ekli önce bir esprisini yaptım kendi kendinemi konuşuyorsun kız senmisin bunlar diye ben gülmesini beklerken baktım kızarıp bozarıyor o an ayrı bir şok oldum meğer hakkaten kendiymiş :53: Neden böyle yapıyorsun dediğimde bir cevap vermedi . Şimdi şizofren desek şizofren hastaları sanırım farkında olmadan yapıyor bunu ama o arkadaşım o kişilerin olmadığının farkında kendi öyle yazıyor yani neye dikkat çekmek istiyorsa hastaysa hastayım yazıyor diğerleri yani kendi bir daha cevap veriyor ? Böyle bir hastalık varmı sizce yardım almasını gerektircek ciddi bir durum mu bu ?

bence bunu yapmasının sebebi; birşeyler paylaşıyorsa, resim ekliyorsa ve beğenilmiyorsa o da ya benimkileri niye kimse beğenmiyor yorum yapmıyor deyip kendince bir yöntem uygulamış...

tamamen egosunu tatmin etmek ve "bakın işte beni de beğeniyorlar yorum yapıyorlar" diye göstermek, kendini ispat etmek amacıyla yapılmış....

ama ne gerek war böyle saçma şeyere herkes beğencekk yorum yapcak diye bi kaide yok.... ama yapmış işte =)

yanii hastalık denmez buna zannetmiyorum :1:

Back
X