hasta mıyım yoksa hamile mi ?

_meleq06_

{Allahim ne verirsen hayirli ver }
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2015
502
350
merhaba kızlar
benım sıkıntım adetım en son hazıran 23 te adet oldum temmuzda olmadı sımdı agustos 18 oldu hala hastalanmadım yanı yaklasık 2 aydır adet gormedım.gebelık testı aldım negatıf cıkıyo.bugun hastaneye kan verdım .aksam 3 4 gibi cıkar dediler eve geldım ama korkuyorum tedırgınım acaba bı hastalık mı var yoksa cocugum olmayacak mı ? neden adetım olmuyo ? basından gecen varsa bı yardımcı olabılır mı lutfen ..:KK61::KK61:

Hemen kötü düşünmeyin. Belki bir ilaç kullandınız yan etki yaptı belki havadan belki stresten. .herşey olabilir. Bende bir dönem operasyon geçirdim adet olamadım ardından ve ilaçla geldi. Kan tahlilide vermisiniz zaten birde ultrasonla bakılır. Geçmiş olsun sknti yapmayin

test negatif çıktıysa kist vs olabilir ama korkmanıza gerek yok benim kardeşim de aylarca adet görmedi sonra düzene girdi geçmiş olsun

15 gun adetıı gecıktırdım sımdıde adet olamıyorum
test alıyorum negatıf
sureklı yorgun ve bıtkınım ve agresıf
ben bunyemın sastıgını dusunuyorum

15 gun adetıı gecıktırdım sımdıde adet olamıyorum
test alıyorum negatıf
sureklı yorgun ve bıtkınım ve agresıf
ben bunyemın sastıgını dusunuyorum
eskısı gıbı degılım bende cok duygu degısımım oluyo bazen guluyorum 1 dk sonra aglamaya baslıyorum.mıde bulantım var 2 ay adet gecıkmesı mı olur ?

Kist olabilir pko olabilr zatn kanda da negatif cikarsa hemn kadin dogumcuya gidin baksinlar gecms olsn
Kist olabilir pko olabilr zatn kanda da negatif cikarsa hemn kadin dogumcuya gidin baksinlar gecms olsn
tesekkur ederım canm ama kıst yokmus .bebekte yok zaten :mad: cok uzuluyorum doktor sımdı bı ılac verdı adetını duzenler falan dıye olmazsa bı hormon testı yaparız dedı geldım bende :mad:bende hamıs olup bebekımı kucagıma almak ıstıyorum :KK42:

X