• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hasta mıyım yoksa hastalık hastası mı ?

trLavinya

Live,love,laugh.
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2010
549
68
318
Kızlar ben sanırım kafayı yedim. Geçen ay boğazım şişmişti beze çıkmıştı boynumda bezelye kadar neyse tam boğazım geçti dedim rahattım ama beze hala geçmedi duruyor , doktora gittim hiç bi sorun yok dedi yine de antibiyotik kullandım. 10 gün kadar rahattım şimdi yine başladı sanki gırtlağımda yara gibi bişey var ya da sivilce gibi acıyo hep. Hep elim bezeye gidiyo onu da geçtim boğazımızın iki yanında iki tane top gibi bişey var ne olduğunu da bilmliyorum bademcikler değil ama onlara da elliyorum sürekli şiş gibime geliyo tükürük bezi midir nedir bilmiyorum sizde de vardır umarım. Öyle yani sanki ateşim varmış gibi hep kontrol ediyorm kendimi :27: delirdim mi ben bilmiyorum :18:

bunaldın sen lavinya, o yüzden kendinle uğraşıyorsun. allah korusun kötü şey pat diye çıkar, öyle beklemez. kilo değişimi yaşadıysan ondan sana öyle geliyor olabilir.

için rahat etmıyorsa başka bı doktora daha gıt

yine sonuç aynıysa psikoloğa git

geçmiş olsun

canım geçmiş olsun ,üşütmelerde beze oluşur benimkiler hala duruyor merak etme arada üşütünce fıtlıyorlar

ama için rahat etmezse farklı bir doktora gidebilirsin örneğin dahiliye ;)

Zaten çok iyiydim tekrar aklıma geldi yine boğazım acımaya başladı bilmiyorum neden böyle oluyo kendime lenf kanseri tehşisi koydum geçenlerde Allah korusun tabi de hep aklıma tuhaf tuhaf şeyler geliyo

Vucundunda enfeksiyon falan varsa lenf bezeleri olusmus olabilir senin dedigin gibi benimde 3 yasindaki oglumda cene altinda iki yanda sislikler ve ayni zamanda boynundada kucuk kucuk bir suru beze olustu bende cok korktum en basta ama cok sukur dr korkulucak bisey yok her insanda ozelliklede cocuklarda olabilir bu vucudun savunma sistemi dedi canim bence korkulucak bisey yok.Saglicakla kal

eğer dudağında uçuk falan varsa lenf bezleri şişiyor. kanser değilsin lavinya :)

Valla çok sağolun ya siz böyle diyosunuz ben mutlu oluyorum deliye laf anlatmakta zor ikna etmekte zor valla sağolun üşenmeyip yazdıgınız için :37:

Birara bende acayip halsizlik miskinlik çabuk yorulma iştahsızlık güçsüzlük vardı :9:
O gün de tv de şeker hastalığı anlatılıyordu.Belirtiler benim belirtilerden :9:
Eyvahlar olsun şeker hastasımıyım şimdi ben dedim :1:
Sonra netten araştırdım felan evet tıpatıp aynı :1:
Ama nasıl ağlıyorum hstayım diye :27:
Sonra eşim geldi işten noldu neden ağladın...
Ben şeker hastasıyım galiba belirtiler aynı ..
Aldı mı onu gülmek :27:
Beni sakinleştirdi birkaç gün daha sürerse gideriz doktora ama yoktur öyle bişey dedi.
Sonra kendiliğinden geçti tabi...
Demem o ki biz toplum olarak hastalık hastası olmayı severiz :27:
Kendimize teşhisler koymayı severiz...
Lavinya seninki de o hesap :9:
Buarada boğazını parmaklarınla yoklamaya devam edersen mikrop kaparsın.
Yapma bunu.Kendi haline bırak relaks ol :34:
Doktor değiştirebilirsin için rahat eder en azından.
Ben bazen öyle yapıyorum :27:
Doktor mühim birşey yok derse inanmıyorum başka bir doktora daha görünüyorum.
İlla hastasın diyecek doktor demi diyip kızıyor eşim de ama napayım içim rahat etsin demi :8:

Birara bende acayip halsizlik miskinlik çabuk yorulma iştahsızlık güçsüzlük vardı :9:
O gün de tv de şeker hastalığı anlatılıyordu.Belirtiler benim belirtilerden :9:
Eyvahlar olsun şeker hastasımıyım şimdi ben dedim :1:
Sonra netten araştırdım felan evet tıpatıp aynı :1:
Ama nasıl ağlıyorum hstayım diye :27:
Sonra eşim geldi işten noldu neden ağladın...
Ben şeker hastasıyım galiba belirtiler aynı ..
Aldı mı onu gülmek :27:
Beni sakinleştirdi birkaç gün daha sürerse gideriz doktora ama yoktur öyle bişey dedi.
Sonra kendiliğinden geçti tabi...
Demem o ki biz toplum olarak hastalık hastası olmayı severiz :27:
Kendimize teşhisler koymayı severiz...
Lavinya seninki de o hesap :9:
Buarada boğazını parmaklarınla yoklamaya devam edersen mikrop kaparsın.
Yapma bunu.Kendi haline bırak relaks ol :34:
Doktor değiştirebilirsin için rahat eder en azından.
Ben bazen öyle yapıyorum :27:
Doktor mühim birşey yok derse inanmıyorum başka bir doktora daha görünüyorum.
İlla hastasın diyecek doktor demi diyip kızıyor eşim de ama napayım içim rahat etsin demi :8:

Ay ne güzel anlatmışsın :) geçen sene benim de ellerimde titreme vardı alzheimer hastalıgı tanısı koymuştum ozaman :27: of yalnızlık başıma vurdu gurbet ellerde hastalık üretiyorum kendime :25: ama iyi anlatmıssın biz türkler iyi buluyoruz dert edilicek şeyler hele ki hastalık konularında :37:

Seni cok iyi anliyorum.ayni surecten gectim bende.5ay once boynumda bir sislik olustu.once cok onemsemedim.sonra dr a gittim ultrasonla baktilar.onemli birseye benzemiyor takip yeterli olur dediler.3 ay sonra bir daha baktirdim.olculeri ayniydi ama settti.takip edelim defiler.ama ben internetten arastirinca kesin lenf kanseri oldum dedim.inanilmaz kotu 2 hafta gecirfim.en sonunda dun ameliyat olup bezeyi aldirdim.ilk patoloji rapiru temiz cikti.dr zaten soylemisti onemli birseye benzemiyor diye.ben genede aldirdim.simdi bosubosuna ameliyat oldugumu dusunuyorum.olsun genede icim rahatladi:))bence tskip etmeye devam et ve cok dokunma.dr cok minciklamak zararli olabilir demisti bana.gecmis olsun

Back
X