Hasta Mıyım ?

Başınız sağ olsun, sabırlar dilerim. Bana tepkinizi hep içinize atıp acınızı bastırmışsınız gibi geldi. Hasta değilsiniz kayıp yaşadınız hem de en yakınınızın kaybını, böyle hissetmeniz normal ama imkanınız varsa psikolog desteği alırsanız bu durumu daha kolay atlatmanıza yardımcı olur.

Beyin dayanamayacağı bir acıyla karşılaştığında kendini kapatır algılayamazsınız şok durumu deniyor buna daha sonra durumu alıştığınızda beyin açar kendini ve hiç ummadığunız bi anda koyverirsiniz

Başınız sağolsun bende babamı kaybettiğim günden beri çeşitli şekillerde hastayım.mesela o aralar başl adı benim kalbimde ekstra atim denen problem çarpıntı da var sürekli.
Migrenim azdı.Gastrit oldum.Surekli yorgunluk,kalbimin üstünde fil oturuyor sanki.
Üzüntü ve stres öyle çok etkiliyordu insanı.
Ama siz yinede bir doktora gidin fiziksel olmadığından emin olun ona gore doktorlar çaresine bakarlar

Şimdi başlıkla uyumlu olarak bana direkt doktora git diyenler olacak farkındayım doktora gideceğim en kisa sürede. Ama ben benim durumumda olan var mi bu tür şeyler yasayan var mi dertlesmek istiyorum sadece.

Ben yazın başında babamı kaybettim. Doğu görevimden tatil için dönmüştüm ve 10 gün sonra babami kaybettim. Ve trajik bir şekilde oldu bu. Hala daha inanmıyorum sanki ölmemis gibi... Aglayamiyorum ama bu kadar alismis olamam sanirim icime atiyorum.

Ben biraz stresli pimpirikli bir insanim mesela midem icin sürekli doktora gidiyordum o kadar önemli bir sey yok diyordu ama benim için cok zor bi dönemdi. Mesela adetlerim duzensiz doktora gidiyorum bir sey yok diyor. Sanirim ben aşırı stresli biriyim bu yüzden vücuduma vuruyor.

Neyse, babami kaybetmeden önce yorulmak nedir bilmeyen biriydim şimdi ise hep yorgunum. Kalbim yorgun ayaklarim yorgun sanki. Evet kalbimde tasikardi sorunu var yani hizli carpiyor ama doktora gidiyorum devamli ondan baska bi sorun yok en son babami kaybedince gittim hizli çarpmasi disinda her sey normaldi.

Ama son zamanlarda kolum uyusuyor agriyor midem bulaniyor halsizim gözlerim yorgun göz kapaklarim agirlasmis gibi... Kalp doktoruna gidicem ama büyük ihtimalle bir sey yok diyecek.

Peki hem kol agrisi (sol) hem yorgunluk hem mide bulantısı terleme(hava aşırı sıcak burada) bunlarin hepsini kalp krizi geçirmeyen bir insan yaşayabilir mi? Stresin gücü buna yeter mi ? Babam ölmeden ayaklari sisiyordu yorgundu. Acaba ondan mi etkilendim... Biliyorum doktor değilsiniz ama bazen damdan duseni damdan düşen anlar işte...

Küçük bir ayrinti, dün gece uyandigimda kolum asiri agriyordu midem agridan olsa gerek bulaniyordu kolumu ortunun altina koyunca geçti. Tesadüf de olabilir tabii.
Yakininizi kaybetme nedenli depresyonda olmalısınız...

Ben de öyleydim. Hep derdim ki sevdiklerime bisi olmasın yasayamam. Babami kaybettim ve cok aci bir sekilde. Buna nasil dayaniyorum ? Acaba dayanabiliyor muyum bilmiyorum. Artik biri basin sag olsun dediginde tebessum ediyorum. Bu normal mi bilmiyorum... Benim babam şimdi 2 metrelik cukurda üstünde bir sürü toprak var. Bunu düşünmek cok aci..
Babanızın geçici bedeni toprak altında. ruhu ise Allah katında yaşamaya devam ediyor. Lütfen bunu düşünün.
Başınız sağolsun, sabırlar diliyorum. Çok zor olduğu ortada. Ancak şu ara aşırı üzgün olduğunuz için sürekli kendinizi dinliyorsunuz ve vücudunuzdan bu mesajları almanız gayet normal. Doktora gidin elbette ama zaman içinde azalarak kaybolacaktır tüm bedensel şikayetleriniz. Allah yardımcınız olsun..

Babanız için üzüldüm mekanı cennet olsun .
Stres ve üzüntüden oluyordur ama yinede doktora görünmenizde fayda var

Back
X