- 9 Ekim 2010
- 41
- 4
- 48
- Konu Sahibi kingforaday
Arkadaşlar merhaba, doğum için hastane çantamızda orkid olması yeterli mi? Yoksa ayrıca hasta pedi götürmeli miyiz ne dersiniz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım hasta pedı iğrenc bırsey depend marka hasta kulotları var ben hastane vermesıne rağmen kullanmadım cunku dusecktı nerdeyse bu kulotlar hıc sızdırma yapmıyor ve oyle rahat kı nerdeyse lohusalıgım cıkana kadar kullandım hı iç çamasırı derdın olmuyorArkadaşlar merhaba, doğum için hastane çantamızda orkid olması yeterli mi? Yoksa ayrıca hasta pedi götürmeli miyiz ne dersiniz?
canım hasta pedı iğrenc bırsey depend marka hasta kulotları var ben hastane vermesıne rağmen kullanmadım cunku dusecktı nerdeyse bu kulotlar hıc sızdırma yapmıyor ve oyle rahat kı nerdeyse lohusalıgım cıkana kadar kullandım hı iç çamasırı derdın olmuyor
canım düsünmeden alabılırsın cok rahattıRahat oluyormu hasta külotları peki,, bende arkadasların dedıgı gıbı ilk 4 5 gün hasta bezi kullandım. Sonra ped e döndüm sıkıntı cekmedım ama tabı hasta bezi bıraz kalın bısey oldugu ıcın cook rahatsız olmustum.. Kayıyor gıbı gelıyodu. Külot rahatsa bu sefer külot alım ben..??