Yıkanabilir Kadın Pedleri

gulay_80

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2025
5
0
1
44
Selamlar herkese,
Yeni üye oldum. Geçmiş konularda araştırdım ama yıkanabilir regl pedleri hakkında bir başlık bulamadım.

Yıkanabilir kadın pedlerini deneyimleyen oldu mu?
Son dönemlerde aldığım regl pedlerinde ( bilinen markalar dahi olsa ) alerjik sorunlar yaşıyorum.
Yıkanabilir / kumaş pedler için takip ettiğim bir kaç marka var ama cesaret edip alamadım. Deneyimleyen oldu ise tavsiyelerini bekliyor olacağım.
Veya bildiğimiz standart pedler ile benzer alerjik sorunları yaşayanlar ve buldukları çözümleri merak ediyorum.

Yardımlarınızı rica ediyorum arkadaşlar.

Eğer yıkamaya üşenmezseniz hem çok mantıklı hemde sağlık açısından çok iyi . Şahsen ben bi kaç defa denedim fakat çalışıyorum bide bununla uğraşamam diye bırakmıştım

Bana çok kullanışlı gelmiyor. Ben de bilindik marka ped kullanmıyorum. Tiens Airiz diye bi ped var (yanlış yazmış olabilirim) çok memnunum ondan. Diğerleri kaşıntı, enfeksiyon ve sivilce yapıyor ama bu pedde öyle bir sıkıntı yaşamadım. Arkadaşım tanıtım videosunu göstermişti öyle ikna olmuştum buna. 4-5 senedir falan kullanıyorum.

Eğer yıkamaya üşenmezseniz hem çok mantıklı hemde sağlık açısından çok iyi . Şahsen ben bi kaç defa denedim fakat çalışıyorum bide bununla uğraşamam diye bırakmıştım
Hangi markayı denemiştin. Belki geçiş yapabilmek adına son günlerde yıkanabilire geçebilirim. Ben Wellpad diye bir markayı takip ediyorum ama emin olamadım. Yeni bir marka galiba...

Bana çok kullanışlı gelmiyor. Ben de bilindik marka ped kullanmıyorum. Tiens Airiz diye bi ped var (yanlış yazmış olabilirim) çok memnunum ondan. Diğerleri kaşıntı, enfeksiyon ve sivilce yapıyor ama bu pedde öyle bir sıkıntı yaşamadım. Arkadaşım tanıtım videosunu göstermişti öyle ikna olmuştum buna. 4-5 senedir falan kullanıyorum.
Baktım şimdi markaya deneyebilirim. Teşekkürler. Günlük pedi tamamen çıkarttım hayatımdan ama regl pedi ile ilgil acil çözüme ihtiyacım var.

Günlük pedi bende sevmiyorum. Tiens den toplu aldığım zaman içinden günlük pedde çıkıyor onu da adetin son zamanlarında iç çamaşır batmasın diye kullanıyorum

Günlük pedi bende sevmiyorum. Tiens den toplu aldığım zaman içinden günlük pedde çıkıyor onu da adetin son zamanlarında iç çamaşır batmasın diye kullanıyorum
Tesekkurler bakacagim. Benim asil hedefim yikanabilir kullanip son gunleri kullan atlar ile gecistirmek. O kadar rahatsiz oluyorum ki artik. Regli olmayi sevsemde dongunun saglik oldugunu gisterdigi icin ama sirf bu ped olayi ozellikle de yazin beni asiri zorluyor.
Regl kap da denesem mi dedim ama hayatim boyunca tampon bile kullanmadim. O daha da uzak bir ihtimal geliyor bana :/

Back
X