hasta pedi??

kingforaday

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2010
41
4
48
Arkadaşlar merhaba, doğum için hastane çantamızda orkid olması yeterli mi? Yoksa ayrıca hasta pedi götürmeli miyiz ne dersiniz?

meraba cnm o konuda hangi hastaneye gidiyorsan sormalisin bazi hastaneler ped veriyor bazilari vermiyor. ben de bu hafta doguma gidecegim insallah. hastaneye sordum vermiyorlarmis. ped falan yetmiyor muhakkak alinmali bence. ben hem normal hasta bezi aldim hem de mesane pedleri diye satilan bir sey buldum hasta bezi ile normal ped arasi bir sey. ilk dogumumda sadece bir paket hasta bezi yetmisti sonradan orkid gibi pedlere ama uzun olanlarina gecmistim herkesin farkli olabilir ama. bir de tavsiyem hasta bezini bebek bezi modelinde olup onden yapistirilan degil de normal uzun bez alman. durumun kotu olursa ayaga zor kalkarsan baskasi baglamak zorunda kaliyo bebk bezine benzerse. hayirli dogumlar

Ben yanimda orkid goturmustum ama hastane ped verdi. Zaten orkid yetmezmis. Eve cikinca da esim hasta bezi gibi bisey almisti hastanede kullandigimdan, bir sure daha onu kullandim. Sonralari orkide dondum.

etraftan duyup orkid götürmüştüm ama hastanede koccaman devasa bi pamuk parçası tıkıştırdıklarında sanırım orkidlik durum değilmiş dedim:)

orkid yetmiyor canım.. Hastane verir vermez neticede evdede lazım olur hasta pedi götür özellikle doğumun normal olacaksa...

Arkadaslar hepinize çok teşekkür ederim. O zaman hemen alınacaklar listeme ekliyorum. Doğuma 10-15 gün kaldı, heyecan dorukta. Stres arttı, benim gibi doğum yapacaklara bol sabır ve şans diliyorum

Depend külotlardan almıştım.onu kullandım ilk bir kaç gün,sonra normal pedlerin uzun olanlarını kullandım.sezeryan doğum olduğu için çok fazla kanamam olmadı benim.

ben sezeryan oldum hastane ilk gün ped verdi sonra vermedi ama normal ped yetmezmiş baya kanamam oldu çünkü bende hastanede bebek için 10lu bez verdiler onu kullandım eve gelince de azalmıştı zaten

benim epidural normal doğum oldu ve kanamam inanılmaz fazlaydı. hastaneden hasta bezi istediler külot gibi olanlardan kullandım . 3 paket bitirdim . sonra orkide döndüm ama psikolojik midir nedir kanamam tamamen bittiği halde orkid kullanmadan rahat edemedim . 3 ay oldu doğum yapalı yeni yeni bıraktım kullanmayı
umarım çok kanamanız olmaz benim gibi . kendimi sürekli pis ve kokuyor gibi hissetmiştim
hayırlı doğumlar :)

Arkadaşlar merhaba, doğum için hastane çantamızda orkid olması yeterli mi? Yoksa ayrıca hasta pedi götürmeli miyiz ne dersiniz?
canım hasta pedı iğrenc bırsey depend marka hasta kulotları var ben hastane vermesıne rağmen kullanmadım cunku dusecktı nerdeyse bu kulotlar hıc sızdırma yapmıyor ve oyle rahat kı nerdeyse lohusalıgım cıkana kadar kullandım hı iç çamasırı derdın olmuyor

Rahat oluyormu hasta külotları peki,, bende arkadasların dedıgı gıbı ilk 4 5 gün hasta bezi kullandım. Sonra ped e döndüm sıkıntı cekmedım ama tabı hasta bezi bıraz kalın bısey oldugu ıcın cook rahatsız olmustum.. Kayıyor gıbı gelıyodu. Külot rahatsa bu sefer külot alım ben..??

canım düsünmeden alabılırsın cok rahattı

Cok sagol hasta pedi cok rahatsız etmıstı benı. Bu sefer ondan koyım cantama.. Tesekkur ederım tekrar bılgılendırdıgın ıcın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…