- 25 Temmuz 2013
- 3.822
- 12.045
- 208
- Konu Sahibi SusmayanKalem
-
Benim anneannem 83 yaşında 4 damarı tıkalı olduğu için by-pass oldu 3 sene önce.Mersinde olmadığım için doktor tavsiye edemiyorum ama bu kadar büyütülecek birşey değil artık damar tıkanıklığı.İçiniz ferah olsun.Dua ederim bol bol.
Benim anneannem 83 yaşında 4 damarı tıkalı olduğu için by-pass oldu 3 sene önce.Mersinde olmadığım için doktor tavsiye edemiyorum ama bu kadar büyütülecek birşey değil artık damar tıkanıklığı.İçiniz ferah olsun.Dua ederim bol bol.
İzmir sıfa hastanesi Talat tavlı. Allah sıfa versin
sadece mersinden değil türkiyenin her yerinden doktor önerebilirsiniz
O zaman şöyle söyliyim.Bizim doktorumuz bir tanıdık vasıtasıyla İstanbul Florance Nightingale hastanesinde Prof. Dr. Vedat Aytekindi.Çok,çok memnun kaldık.
teşekkür ederim ablacım söylicem öğretmenime
O zaman şöyle söyliyim.Bizim doktorumuz bir tanıdık vasıtasıyla İstanbul Florance Nightingale hastanesinde Prof. Dr. Vedat Aytekindi.Çok,çok memnun kaldık.
Şimdi cnm geçen sene benim kayinpeder de sah damarı tıkalı hafif felç gelmişti. İstanbul bezmialem Hastanesinde ameliyat oldu ve şimdi eskiden iyiiyi bir hastanede ameliyat olursa korkulacak bişey değil. Geçmiş olsun
Babamın şah damarı tıkalıydı. Ankara İbni Sina Üniversitesinde ameliyat oldu. Şimdi çok iyi. Doktoru Ali İhsan Taşçıoğlu idi.
Babamın şah damarı tıkalıydı. Ankara İbni Sina Üniversitesinde ameliyat oldu. Şimdi çok iyi. Doktoru Ali İhsan Taşçıoğlu idi.
Allah hayırlı şifalar versin inşallah...
Yardımcı Doçent bekir inan. .bezmialem Hastanesi kalp damar Cerrahisi bölümü. .bi araştırin cnm çok başarılı bi doktor. .Allah yardımciniz olsun. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?