hasta var kızlar acil ötesi yardım mersin mutun deli doktoru

SusmayanKalem

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2013
3.822
12.045
208
bir öğretmenimin babası hasta bir damarı tıkalı ve açamıyorlar onun iççin dua ve doktor önerisi istiyorum

mersin mutta deli doktor diye biri varmış bunu duyan bilen var mı ? veya işte biz şu doktora şöyle gösterdik diyen var mı dua okuyacak olanlarda yaza bilirler mi lütfen ????

Benim anneannem 83 yaşında 4 damarı tıkalı olduğu için by-pass oldu 3 sene önce.Mersinde olmadığım için doktor tavsiye edemiyorum ama bu kadar büyütülecek birşey değil artık damar tıkanıklığı.İçiniz ferah olsun.Dua ederim bol bol.

canım şah damarın oduğu yerde 4 tne tıkanıklık var ve 100 tıkalı ondan büyütüyolar sağ taraf felçliymiş duanların için teşekkür dedrim

sadece mersinden değil türkiyenin her yerinden doktor önerebilirsiniz

Gecmıs olsun Benım annemde felclıdır, 4 damarı %98 tıkalıydı, Anjiyo oldu herhangı bır problemı kalmadı cok sukur.. Felclı olduğu ıcın ıslemden sonra bı gece yoğun bakımda yatırıyorlar sadece.. Yanı korkulacak bısey olmadığını bılmenız ıcın paylaştım.. Mersınde doktor bılmıyorum ama gonlunuzu ferah tutun..

Şimdi cnm geçen sene benim kayinpeder de sah damarı tıkalı hafif felç gelmişti. İstanbul bezmialem Hastanesinde ameliyat oldu ve şimdi eskiden iyi iyi bir hastanede ameliyat olursa korkulacak bişey değil. Geçmiş olsun

benim öğretmeniminde basının şah damardan tıkalı acaba hangi doktor isim verebilirmisiniz

Babamın şah damarı tıkalıydı. Ankara İbni Sina Üniversitesinde ameliyat oldu. Şimdi çok iyi. Doktoru Ali İhsan Taşçıoğlu idi.

Yardımcı Doçent bekir inan. .bezmialem Hastanesi kalp damar Cerrahisi bölümü. .bi araştırin cnm çok başarılı bi doktor. .Allah yardımciniz olsun. .

Babamın şah damarı tıkalıydı. Ankara İbni Sina Üniversitesinde ameliyat oldu. Şimdi çok iyi. Doktoru Ali İhsan Taşçıoğlu idi.

benim öğretmeniminde babsının şah damarı tıkalıydı teşekkürler önericem

Allah hayırlı şifalar versin inşallah...

teşekkür ederim

Yardımcı Doçent bekir inan. .bezmialem Hastanesi kalp damar Cerrahisi bölümü. .bi araştırin cnm çok başarılı bi doktor. .Allah yardımciniz olsun. .

ewet bez mi alemi bende dudum çook teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…