• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hasta ve Yalnizim

Ben bu yalnızlık isinde zirve yaptigimi dusunuyorum bare suraya 2 kelime yaziyim de öldügümde intetnet kayitlarimdan su konularima ulassinlar da ne hissettiğimi ogrensinler

Hastayim gribim ama agir bi grip yataktan kalkamiyorum, basim agriyo, oksuruyorum bogazlarim aciyo. Ve cevremdekilerin bu duruma tepkisi: :KK51:
Hastayim diyorum kimse benimle ilgilenmiyo en azindan biri gelsinde nefesimi kontrol etsin yasiyomuyum diye:KK62: ilac bile almiyolar buda yetmezmis gibi babam bana is yaptiriyo zorla, babamin akrabalarina gittiğimizde felc geçirsem bile onun akrabalarina hizmet etmek zorundayim !! :KK62:

Cok zoruma gitti kizlar, istedimki bir tanecik ilgilenenim olsun ya nolurdu yani, kendimi cooooook yalniz hissediyorum burda odaya kapattim kendimi kendi kendime cekiyorum acimi, nazimi :KK61:
Bir annanecigim var beni dusunen ilgilenen nazimi ceken,80ine merdiven dayamasina ragmen bana is yaptirmayan her ise kendi kosan, o da cok uzaklarda...
Oyle iste kizlar bir annanecigim var birde siz varsiniz allah hepinize uzun omur versin, dertlesmek istedim yazdim.....

Özetle yalnizim cok............
Ben de çok hastayım bu grip illet bir şey :( sanki burnuma maden suyu kaçmış gibi hissediyorum of çok kötü :(
hastalık psikolojisi bu.
Geçmiş olsun... işiniz zor..

Çok geçmiş olsun tatlım.
Benimkilerde boyle.
Bobrek enfeksiyonundan kendimi bilmez halde yatarken "misafir geldi bi hosgeldin de, yabani canım bu kız " denilerek, kollarıma girilip salona götürülmüşlüğüm var. İnsanların suratındaki "oha " ifadesini unutamıyorum.
Nitekim iyi olmustu, adamcağız "hastaneye mi götürsek, kız cok fena" dedi de hastaneye gittik.
Napıcaksın bebek?
Sanıyorum ailelerimiz hasta olduğumuzda ilgilenmezlerse daha çabuk iyileşiriz falan sanıyorlar :)

Gecmis olsun...hastayken insan daha bi ilgi budalasi oluyor ama naparsin...bide bayrama denk gelmis...kendi doktorun kendin olcan o zaman....yada gel kuzum ben bakarim sana...;)

Çok geçmiş olsun :KK43:
Bu arada ilaç önerisinin yasak oldugunu biliyorum ama bahsedilen ilaç sağlık bakanlığının riskli ilaç listesinde 2 yıldır tekrarlanıyor lütfen dikkatli olun.duydugunuz her ilacı almayın.

Cok tesekkur ederim, bu site bana cok iyi geliyor:KK68:

Gecmis olsun...hastayken insan daha bi ilgi budalasi oluyor ama naparsin...bide bayrama denk gelmis...kendi doktorun kendin olcan o zaman....yada gel kuzum ben bakarim sana...:KK66:

Evet aynen oyle, nazlanacak insan arıyorum:oops:
Cok tesekkur ederim bakmis kadar oldunuz :KK68:

Çok geçmiş olsun tatlım.
Benimkilerde boyle.
Bobrek enfeksiyonundan kendimi bilmez halde yatarken "misafir geldi bi hosgeldin de, yabani canım bu kız " denilerek, kollarıma girilip salona götürülmüşlüğüm var. İnsanların suratındaki "oha " ifadesini unutamıyorum.
Nitekim iyi olmustu, adamcağız "hastaneye mi götürsek, kız cok fena" dedi de hastaneye gittik.
Napıcaksın bebek?
Sanıyorum ailelerimiz hasta olduğumuzda ilgilenmezlerse daha çabuk iyileşiriz falan sanıyorlar :)

Ayyy :-) sizinki biraz trajikomik olmus:-)
Zaten sonunda iyilesirler nolcak ölmez ya diye düşünüyolar bence
Yokki söyle adam akilli nazlanacagim biri :oops:
Tek basima deniyorum ama oyle tadi cikmiyo, bi beyaz önlügüm eksik oluyo:KK53:
Cok tesekkur ederim:KK68:

Ben de çok hastayım bu grip illet bir şey :KK43: sanki burnuma maden suyu kaçmış gibi hissediyorum of çok kötü :KK43:
hastalık psikolojisi bu.
Geçmiş olsun... işiniz zor..

Ya bide milletin icinde de ortalik sessiz sakinken burun cekilmiyoki :KK43: cok sinir bozucu bi hastalik, biri bi ses çıkarsa da burnumu ceksem diye tetikte bekliyorum:110:
Size de cok gecmis olsun, tesekkur ederim:KK68:

Lütfen birbirinize ilaç tavsiyesinde bulunmayınız.

Ay size de gecmis olsun, hiç anlamam sevmem ilaç/hastane islerini . En guzeli doktor koca bulmak, cok ciddiyim :KK45:

Hahaha : ))
ama baban dogru soyluyor, birgun hepimiz ölecegiz...
Ben tam da o kafada biri olarak... her halde birgun cocuklarim olursa benden cekecekleri var : p

bu arada o doktor kocalar da babalar da sandigin kadar iyi olmuyor,
bakacaklar saniyorsan yaniliyorsun,
"Birseyin yok birseyin yok" diyip gecistirir, sadece atesin varsa zora ki bir ilac verirler,
tanidigim ornek 1 degil 2 degil, hepsi de boyle : )))
Konu aile ve hastalik olunca cocuklar arada bakim ve yaglama gerektiren robot gibiler : )))

Hahaha : ))
ama baban dogru soyluyor, birgun hepimiz ölecegiz...
Ben tam da o kafada biri olarak... her halde birgun cocuklarim olursa benden cekecekleri var : p

bu arada o doktor kocalar da babalar da sandigin kadar iyi olmuyor,
bakacaklar saniyorsan yaniliyorsun,
"Birseyin yok birseyin yok" diyip gecistirir, sadece atesin varsa zora ki bir ilac verirler,
tanidigim ornek 1 degil 2 degil, hepsi de boyle : )))
Konu aile ve hastalik olunca cocuklar arada bakim ve yaglama gerektiren robot gibiler : )))

Benimde var cevremde öyle, adam hasta gormeye okadar alismiski kafatası yarilip icine bisey girmedikce hicbir yaralanma hastalık onemli degil, gecer :KK53:

Ay sakin ya , hele cocukken insan daha da bi ilgi istiyo yazik yavrucaklara :110:
Simdi onlar sinek ısırınca bile aglayip sizlama potansiyeline sahipler :KK48:

Back
X