• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Ama cem hoca bana güven verdi

Canım 25 mesaj için açılmış forumlar var. Ayrıca cem hocaya yeni ameliyat oldum . Yaptığı operasyonun dışında yaklaşımı duruşu ile gerçekten mükemmel bir hoca. Sana olmayacak burunları asla yapmıyor. Kendisi doğal burundan yana. Kavisli ucu kalkık doğal görünen yapay burunları sevmediğim için bana yaptığı doğal burun tam istediğim gibi oldu .

Arkadaşlar ben bundan 3 hafta önce burun estetiği oldum. Çok araştırdım ama en sonunda Dr. Serhat Tuncere karar verdim. Ben çok memnun kaldım, sonucu size mail olarak atabilirim. sara_tly@hotmail.com

ben bu konuda oldukça fazla araştırma yaptım, dediğiniz isme de rastladım ama pek memnun kalınmamış sonuçlardan genel olarak , o yüzden yukardaki arkadaşlarımın da dediği gibi, foto koyacaklar onlar da zaten, cem bey'den şaşmayınızzzz :)))

Merhaba,

Burada Cem Bey hakkında fazlasıyla olumsuz yazılan yazıları saskınlıkla okudum.
Ben o kadar ınce ayrıntısına kadar arastıran bırı olarak cogu yer ıle gorustukten sonra Cem Bey ıle tanıstım ve suan
Cem Bey'e amelıyat olalı daha 3 ay oldugu halde ıyıkı bu amelıyatı olmusum dıyorum.
Insallah 1 seneye kadar burnum tamamen oturdugunda daha da memnunıyetım artar.
Isınde basarısına gelınce kesınlıkle Cem Bey dogallık konusunda bır numara.Olumsuz dusuncelerınız ve pısmanlıgınız var ıse hocayla bırebır konusmanızı ve tum aklınıza takılan sorularınıza cevabı kendısınde aramanızı onerırım.Benım burnum egrı ve cok zor bır burun oldugu halde en ufak bır agrım sızım olumsuzlugum olmadı.Tahmın ettıgımden de dogal bır buruna sahıp oldum.Ve dedıgım gıbı kımse estetık oldugunu anlamıyor bıle.Hala arkadaslarımın cogu bılmıyor.Yakınlık, ılgı ve samımıyet konusunda Cem Bey e haksızlık edılmemesı gerektıgını dusunuyorum.Ne zaman ıstersem arıyorum ve randevu alıyorum , sorularımı soruyorum.Doktorumu cok sevıyorum ve herkesın tanıması gereken bır doktor oldugunu dusunuyorum.
Ayseozz nerelerdesın senın burnun nasıl oldu uzun zamandır konusamadık merak ettım?

selam..ben bayagı bı zamandır suskunları oynuyorum:s

merhabalar yakın zamanda cem beye burun ameliyatı yaptıran var mı ve fiyatlar konusunda bilgi verir misiniz?

32 gün önce burun ameliyatı oldum cem beye. fiyat bilgisini buradan paylaşmak doğru olmaz. Randevu alıp görüştünüzmü ? fiyat bilgisi vermişlerdir.

Son düzenleme:
Back
X