Saadet hanım bu nasıl bir itaamdır? Bu nasıl bir karalama politikasıdır? Nasıl bir yalandır ve siz nasıl bir karaktere sahipsiniz ki insanları karalayabiliyorsunuz? Bu ne cüret!..
Ben size Cem Payaslı hocam ile nasıl tanıştığımı anlatayım; Ben İzmir'de ikamet ediyorum..Tarih 1 nisan 2012 Pazar günüydü ve ben intihar etmeyi planlıyordum. Çünkü yıllardır arkadaşlarım, iş arkadaşlarım, yeni tanıştığım insanlar hemen hemen herkes burnumun büyüklüğünden dolayı dalga geçiyorlardı kendilerine göre espriydi bu yaptıkları ama her espri adı altındaki şaka beni adım adım ölüme götüyordu. Saçlarımı uzatıp kahkül (perçem) dedikleri stille aklımca burnumu gizlemeye çalışıyordum. Yaz günü uzun kollu t-shirtler giyip, t-shirt koluyla burnumu gizlemeye çalışıyordum. Çünkü kendimi beğenmiyordum. Çünkü artık burnum üzerinden şaka yapılmasını istemiyordum.Çünkü gargamel, pinokyo,koca burunlu, papağan gagalı yakıştırmaları beni yıpratmıştı. Biri bana güzelsin dediği zaman inanmıyordum, inanmak istiyordum ama başımı kaldırıpta insanların yüzlerine bakmaya çekiniyordum. Bakarsam burnum dikkatlerini çekecekti ve güzelsin sözü anlamını yitirecekti.. Oysa ki Güzel sözü benim için o kadar anlamlıydı ki bana yakışmayan ben de eğreti duran ama benim seni seviyorum sözünden çok sevdiğim bir sözdü.. Sahip olmak istediğim bir söz...
Bir iş yerinde çalışıyordum, 30 nisan Cuma günü yine burnumla alay etmişlerdi '' sen estetik yaptırmayacaksan biz aramızda para toplayıp, seni sanayide çalışan tanıdığımıza gönderelim'' dediler ve ben istifa ettim. Ağlaya ağlaya eve geldim. Kimseye birşey söylemeden yatağıma gidip yattım ama hiç uyumadım yemek yemedim kimseyle konuşmadım sadece '' Allah'ım sen beni severek yarattın ama ben kendimi sevmiyorum. Sen beni beğenerek yarattın ama kimse beni beğenmiyor'' diye hep kendi kendimle konuştum.
İntihar benim için en kalıcı yöntemdi.. 1 nisan pazar günü sabah erken kalktım ve odamı topladım, duşumu aldım. Çünkü akşam intihar edecektim uçurumun kenarındaydım ve pazar günü sondu pazartesi yoktu benim için... Henüz 20 yaşında bir genç kız...
Odamı toplarken gözlük kutusunda hocamı Özlem Yıldız'ın aklımıza takıldı programına katıldığı zaman adresiniadını soyadını ve iletşim numarasını yazdığım bir kağıt buldum. Allah çıkardı karşıma bir umutla facebook sitesinden hocamı aradım ve buldum. Hocama mesaj gönderdim. Durumumu anlattım. Hocam lütfen bana yardım edin ben bir uçurum kenarındayım özgüvenim yok siz bana yardım elinizi uzatmazsanız bu günün yarını yok. Yarına inancım yok.. Bana olumlu ya da olumsuz bir dönüş yaparsanız sevinirim yarın çok geç olabilir dedim...
Ve yarım saat geçmeden hocamdan mesaj geldi.Berdan Mardini ile dışarıdaymış, beni Berdan beyle de görüştürdü ve ameliyatımı yapacağını söyledi
5 nisan 2012 gününe ameliyat tarihimi verdi. O an ameliyat tarihi değil, bana hayatımı geri verdi.. Ağlamaktan konuşamadım..
4 nisan 2012'de hocam ile görüştük,muayene oldum,fotoğraflarım çekildi. beni ve ailemi ofisindeki asistanları ile öyle mükemmel karşıladılar ki sanki beni yıllardır tanıyorlardı.
5 nisan 2012 günü beni ameliyat etmek için Central hospital'da buluştuk. Ameliyat için hazırlığım yapıldı ve saat 10:00 'da ameliyata girdim. Hocam o masada sadece benim burnumun şeklini değil, hayatımın tamamını değiştirdi. Gözlerimi de hocamın '' Kübracım sen çok güzel bir kız oldun, haydi gözlerini açma vakti '' dedi. Ameliyathanedeyken gözlerimi yeni doğmuş bebek gibi açtım. Çünkü ben yeniden doğmuştum.Çünkü hocam beni uçurumun kıyısından çekip özgüvenime kavuşturdu..
Ameliyattan sonra su damlası kadar morluklarım oldu, ve kısa sürede düzeldi. Kontrole gittiğimde başka hastalarıda vardı, hocamın da başka hastası vardı bekleme odasında onlarla sohbet etme fırsatım oldu memnuniyetleri ve hocam hakkındaki güzel sözleri beni de mest etmişti. O hastaların burunları çok güzel gözüküyordu ve ben de burun bantımın çıkması için sabırsızlanıyordum. Ve o gün geldiğinde hocam bantımı çıkarırken gözlerimi kapattım, açtığımda aynanın karşısında sanki bir başkası vardı..
Hocam bu burnunun en kötü halleri, dikişlerin kaynayıp, şişlerin indikten sonra göreceksin farkı dedi. Hocamın en kötü halleri dediği bile benim için muntazam güzellikteydi.. Allah'ım bir kere değil, bin kere razı olsun.. Bana hayatımı geri verdi, beniimle irtibatını hiç koparmadı, ilgilendi. Çünkü hocam gelmiş geçmiş en iyi doktor. Çünkü hocam doktordan öte yürekli adam!..
Size gelince; lütfen burada şahsiyetleriniz kadar ucuz reklamlar yapmayın!..
Meyve veren her ağaç taşlanır!
Başkalarının üzerine basıp çıkmakla yükseldiğinizi sanmayın, İnsanı yükseltip, yücelten insanın etrafındakilerdir, sevdikleridir,
sevenleridir!.
Bir insanın başarısını ancak şerefli olanlar takdir edip, kutlayabilir. Şereften yoksun olanlar ise ancak şahsiyetleri kadar ucuz kişilikleri ile çamurlaşırlar!..
Ve Saadet hanım siz de keşke estetik cerrahiden önce beyin cerrahisine gisip tedavinizi olsaymışsınız.. Sizin sorununuz burnunuzda değil, yalanlarıı üreten beyninizde!...
Burun estetiği olmadan önce ve sonraki fotoğraflarım ektedir. Bakabilirsiniz..
Eki Görüntüle 958026
Eki Görüntüle 958027
Eki Görüntüle 958028
Eki Görüntüle 958030
Eki Görüntüle 958031
Eki Görüntüle 958032
Eki Görüntüle 958033
Eki Görüntüle 958036
Eki Görüntüle 958042
Eki Görüntüle 958044
Eki Görüntüle 958045
Beni Kübra yapan, bana önce hayat verip sonra özgüvenimle kavuşturan Allah'ımın en güzel lütfu olan koca yürekli sevgili Cem PAYASLI hocama binlerce kez şükranlarımı sunuyorum..
Saygılarımla...
Kübra ARSLANBAŞ