- Konu Sahibi siyahbeyazz
Ciccek merhaba, yakın zamanda Nazım Çerkeş işe görüştüm. Yaptığı revizyon ameliyatlarını gösterdi. Gördüğüm örneklerin çoğu korkunç ameliyatlar geçirmiş burunların mucize kabilinden dönüşümlerini gösteriyordu. Anladığım kadarıyla diğer cerrahlardan farklı olarak kaburga kıkırdağı kullanıyor burnu toparlamak için. Ayrıca internet ortamında bir videosu var, katıldığı bir TV programında eski/yeni fotolar göstererek revizyon ameliyatlarını anlatıyor. Revizyon ameliyatı düşünüyor musun bilmiyorum ama ben revizyon olacak olsaydım Nazım Çerkeş'le bir görüşürdüm. Çok kötü bir süreçten geçmiş olmalısın, yıllardır kötü bir sonuçtan korktuğum için ameliyata yanaşmayan biri olarak tahmin edebiliyorum ne kadar zor bir piskolojik süreçten geçmiş olabileceğini ama çaresi de yok değil. Üzülme o yüzden. Çok başarısız ameliyatlar bile toparlanabiliyor iyi cerrahlar tarafından.. Tekrar geçmiş olsun. Umarım istediğin görüntüye kavuşursun.Tesekkur ederim. En önemlisi nefes alamıyorum gözlerimde morluk kaldı. Burnumun bir tarafı çökmeler, iki taraf arasında asimetrik durumlar ve burun sırtında kemik çıkıntısı var. Çok pişmanım ama elimden bişey gelmiyor. Buğra Bey ameliyatlarını doğaçlama yapıyor ne çıkarsa