- Konu Sahibi siyahbeyazz
hayır görüşmedim ama yarın arayacağım pazartesi tekrar görüşmek için ...
İnş çok güzel bi burnuşun olucak cnm gittiğinde tekrardan isteklerini hatırlat güzelce dr a..hepimiz için hayırlısı olur inş

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de olmak istiyorum ve bugra beyi epey arastırdım herkes cok memnun inş. fiyat aralıgı bana uyarrr bi sorun cıkmazzz cok uçuk rakamlarda olamam bide sizleri okuyunca iice cesaretlendım bende en kısa zamanda olmak istiyorummmmmmm gulshee burnuna bayıldım cnm cok guzel güle güle kullan tatlımm darısı basımaa
gülshecimm senin için bi sakıncası yoksa o pembe maskeyi hangi siteden aldığını yazarmısın benim cildimde problemli siyah noktada var ameliyattan önce yapayım bi![]()
selam canım, nasılsın? burnundan memnun musun? şişlerin falan indi mi? benim ameliyata çok az kaldı, çok heyecanlıyımmmm
kızlar buğra beyin muayanenesini acık ve net sekılde tarıf edebilirmisinizzz
inşallah sağ salim çıkarsam bilglendreceğim tabi:))) salı günü sabah 10 da olacakmış ameliyatım..dua edinnnnn lütfen
canııım cok gecmıs olsun sımdıden dedıklerımı unutma bol bol buz yapıosun aksatmıosun hapsurmuyosun hapsurmak ıstersen azını kocaman acıosun bugun cok hafıf seler yıosun sıvı agırlıklı
yarında oyle uzun bı sure boooyle gunesten vampırmıscesıne kacıyosuuuntamam mııııı
resimlerini bulmadım ama çok merek ettm gulshen nerden bulabilirm :)?![]()
sağol canım yapıcam hepsini inşallah..bu şişler ne zaman iniyor ya..bazılarının 1 aylık fotsuna bakıyırorum şiş fln değil..demekki bünyeyle alakalı..ben de önden nasıl görünür diye çok merak ediyorum çünkü çoğu burun yandan güzel görünüyor ztn..ay zaman yaklaştıkça korku artıyor...imdatttttttt, olmasam mı, kaçsam mı hastaneden ne yapsam![]()
bak bugun benım 25.günüm bilmeyen anlamaz diyorum sen düşün ki ben buzu yapmadım nerdeyse..
sakın korkma hastanede bak senden bişey isticem uzandıında ameliyathanede yattığın yerden duvardaki saate bak arkanda kalıyobeni hatırla
dusun ben oyle gırdım nerdeyse benı kesene kadar ayıktım yanı![]()
![]()
korkmaaaa cok ıyı ınsanlar
cnm inş. hersey cok güzel olur..bende aradım bugun bugra beyı yarın görüşmeye gidicem bakarsın karşılaşırız:):))) sabah 10:30 da dualarınızı bekliyorumm..bikaç gün dinlendikten sonra artık haberleri veririmmm..bişey sorucam bide, ameliyata girmeden buğra beyle görüşme imkanın oldu mu? birinci görüşmede burunla ilgi pek konusamamıştık, tekrar görüşmek için aradığımda hastanede ameliyata girmeden görüşebileceğimi soylediler..
cnm inş. hersey cok güzel olur..bende aradım bugun bugra beyı yarın görüşmeye gidicem bakarsın karşılaşırız:)
lavanta84 öncelikle Allah yardımcın olsun. inşallah rahat olursun ameliyatını panik yapma canm nasılsa ameliyattada ameliyat sonrasındada ağrın sızın olmayacak yüzün şişersede şişsin boşver
Gülşah canm sen nasılsın nasıl gidiyo hayat :) canm ya senden rica etsem yeni bir resim koyabilrmisin çünkü 25 gün kadar olmuş muhtemelen artık burnun şekli epey bi oturmuştur
canım sanırım burda yazmak yasak ama bnım aldgım 69tl mı ne o ucuzlara aldanma ustunde la sante yazıyo ufak bı sekılde ve orjınal olduguna daır yazı var ustundee