cnm sordum sordum sormazmıyım:) zaten bende burun deliklerim begenmıyorum ayrıca dedımkı burun delıklerı acık amelıyatla küçültülüomuş dedım nerden cıkartıosunuz böle selerı olurmu dedı:)) buğra bey kapalı teknık calışıomuş hatta bana dedıkı acık teknıgı kbb cılar yada deneyımı cok az olan doktorlar yapar dedı :)) bugra beyle cok ii anlaştık cok pozıtıf bi enerjın var dedı merak ettıgın herseyı sordum

acıkmı kapalımı ?? bnm burun amelıyatım sizi zorlarmı??? kaç saat sürer??hastanede kalırmıyım narkoz benı ne kadar etkiler

aklımda olan herseyı sordum bugra beyde cvpladı:)) bana keske daha önceden yaptırma kararı alsaydın gec kalmışsın dedı:)) nası bişi istiıosun nelerden rahatsız oluosun burnunda anlat dedı:)) bende anlattım daha sonra sükriye hnmla görüştüm onunlada cok ii anlaştık hatta oda bana cok pozıtıf enerjın var cok guleryuzlusun dedı:)) onada merak ettıklerımı tek tek sordum:)) ayrıca masaj olayını sordum dedım bazı arkadaslar gunde 2 saat masaj falan yapıyorlarmış masajla istedıklerı seklı verıolarmış dedım oda olurmu cnm yaaa öle herzaman masaj yok dedı.bundan dolayı kapalı teknık istemıyorum masaj olayı benı yoraR dedımoda merak etmee sen dedı...ayrıca amelıyattan sonra bi aksılık cıkarsaa nolur falan dedım??oda sen hiç endişelenmee öle bi durum oldugunda suan nası sana karsı güleryuzlu ve iyimsersek o zamanda aynı olucaz ve tum masraflar bize ait olucak dedı ama bizde sorun cıkmaz kafanı böyle şelerle yorma dedı:)) varsa sorularınız seve seve cvplarım:))