- Konu Sahibi siyahbeyazz
gulshee, bişe sorucam, gözlerimin içi kıpkırmızı ya, ne zaman geçecek..morartılar sarardı ama gözlerimin içi geçmiyorgöz doktoruna gideyim mi sence? sen gitmişmiydin?
bi online olsana cnm ya msndee
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gulshee, bişe sorucam, gözlerimin içi kıpkırmızı ya, ne zaman geçecek..morartılar sarardı ama gözlerimin içi geçmiyorgöz doktoruna gideyim mi sence? sen gitmişmiydin?
evet carsamba oluyorum cnmm ama cok korkuyorum yaavalla iyi sayılırım biraz önce geldim pansumandan.. henüz burnumu göremedim bende merak ediyorum..tabi morluklar biraz azaldı. buarada parayı hastaneye götürüyosun peşin veriyosun..bunun dışında hastaneye ayrı bi para ödemiyorsun..gün aldın mı kesin oluyor musun çarşamba? şimdiden geçmiş olsun :)
sımdı knştum sukrıye ablaylaa carsamba saat 10da amelıyat olucam cok korkuyorummm:S gülşahh ya sen bana arkadasımda oldu demiştin resım göstercektın bana msnden yollarmısın cok merak edıyorummmmm vede cok korkuyorummm
neferalemın doktoru veli aslan
evet ekleştik ama denk gelmedık hiç:Scanım hadi geçmiş olsun şimdiden senle msne ekleşmiştik değil mi? denk gelemedik bi türlü canım ya
çok korkuyorum nolur yardım edin vazgecicem nerdeyseeee
cok korkuyorum uyuyamadım hiç hem amelıyat esnasını düşünmekten acaba nolcak ölürmüyüm agrım olcakmı cok morarcammı morarmalar gecicek hadi onları gecıyorum acaba burnum güzel olcakmı oturdum aglıyorum vallaaaaaaaaaaa zence ya hayatında hiç mi iğne olmadınnnnnnnn :) korkulacak bişey yok inan buna
cok korkuyorum uyuyamadım hiç hem amelıyat esnasını düşünmekten acaba nolcak ölürmüyüm agrım olcakmı cok morarcammı morarmalar gecicek hadi onları gecıyorum acaba burnum güzel olcakmı oturdum aglıyorum valla![]()
inanılmaz korkuyorum ve suan arayıp iptal edıcem o derecedeeeecanım bak bende seninle aynı duygular içersindeydim..çok korkuyordum ama inan korkulacak bişe yok. bende vazgececektim sonra dedim ki eger vazgeçersem bidaha ömrümün sonuna kadar bu siteye girmemem, burun konusunu bidaha açmamam, aynada baktığımda burnumla ilgili bişe düşünmemem ve estetikle ilgili bişey araştırmamam lazım..ama bikere kafayı takmıştım ameliyata. o gün vazgeçsem bi kaç gün sonra yine buraya fln girip araştırma yapacaktım. eğer bi daha burnunu kafaya takmıcaksan , aklına bile gelmeyecekse olma ama ölene kadar a keşke olsaydım yada olsam mı olmasam mı diyeceksen bence biran önce ol..ben diyorum ki zaten bi yıldır kafayı takmıştım burdan çıkmıyordum keşke önce olsaydım da biran önce iyileşseydim. inşallah hepimizin de burnu güzel olur bi sorun çıkmaz, merak etme:)))
valla cnm iptal ettrıdım napimm gün aldıgımdan beri ölüyrodum annmle knştum oda tamam dedı iice kafanı toparla ve ne zaman hazır hissedersen dedi bide ayrıca havalarda cok sıcak annmde sımdı boşver dedı cok şişersin bu sıcaklarda zor olur dedi:2::2::2::2:
lavanta84 canm nasıl oldun , şişlerin indimi biraz gözlerinin kızarıklığı falan ..
hadi hayırlısı bende merak edıyorummm:)kızlar yarın atelim çıkacak çok heyecanlıyım :)