- Konu Sahibi siyahbeyazz
hangi doktoru sececegine karar vermek ne kadar da zormus be..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet cnm kapalı teknikle yapıo ben kendım görüştüm hatta bu carsamba amelıyat olcaktım ama cesaret edemedım ve vazgectım maleseffbende ameliyat olmayı düşünüyorum doktorları araştırıyorum buğra beylede görüşmek istiyorum ama çevremde hiç buğra beye ameliyat olan yok. amelyt olanların resmlerini görebilirmiyim? ve kapalı tekniktemi yapıyor ameliyatlarını ?
evet gercekten cok zor karar vermek maleseff cnmmhangi doktoru sececegine karar vermek ne kadar da zormus be..
evet gercekten cok zor karar vermek maleseff cnmm![]()
valla cnm ben güya carsamba günü bugra beye olucaktım ama korkuma yenik düştüm maleseff hemde o kadar cok isterkenhergün yeni birisine karar veriyorum.. :) sabah aksam bunu düsünüyorum
bende ameliyat olmayı düşünüyorum doktorları araştırıyorum buğra beylede görüşmek istiyorum ama çevremde hiç buğra beye ameliyat olan yok. amelyt olanların resmlerini görebilirmiyim? ve kapalı tekniktemi yapıyor ameliyatlarını ?
benı ekleyebılırsın resmım var ben bugra beye amelıyat oldum gayet memnunum :)
benı ekleyebılırsın resmım var ben bugra beye amelıyat oldum gayet memnunum :)
gulshee, yeni foto yükleyecek misin ? son halini çok merak ediyorum :))))))
ekledim tşekkür ederim
aslında aklıma takılan kapalı teknikle yapılan amlyatlarda masaj filan veriliyormus çok ağrı yapıomu o masajı yaptığınız da ve o kıkırdak dışardan bakılınca gözüküomu ?
dayanabiliceğin bi ağrı hani dizini çarparsın, bastırırsın acır ya işte öyle :) hiç bişey gözükmüyo ayrıca :)
gulshee, yeni foto yükleyecek misin ? son halini çok merak ediyorum :))))))
selam:) o 5 gün önce ameliyat olan kız benim sanırım:) bugün benim 17.nci günüm. herşey yolunda..çok memnunum şuan :) doğru bi seçim yapmışım.
gülshecim sen tamponlarını deiştirmeye gittin ya ertesi gün kanamam oldu demiştin kaç gün sürdü öyle çok kan geliyomuydu cnm
selam kızlar, bugün gittim doktoruma :) o kalın atel çıktı yerine ince bi bant takıldı. şuan burnumun şekli az çok belli oluyor. foto çekip yüklerim bakarsınız. doktorum gerçekten çok ilgili, çok babacan biri. herşeyi güzel güzel anlatıyor. şükriye hanımda çok iyi gerçekten. inşallah boyle de devam eder. bugün benimle beraber benden 5 gün önce ameliyat olan bi kız daha gelmişti. onun burnunu gösterdi doktor. gerçekten çok güzel olmuştu. onu görünce içim daha da rahatladı. inşallah benim burnumda güzel olmuştur. bi sonraki görüşmem de 1 ağustosta :)
selam:) o 5 gün önce ameliyat olan kız benim sanırım:) bugün benim 17.nci günüm. herşey yolunda..çok memnunum şuan :) doğru bi seçim yapmışım.
canım fotoğraflarına baktım gayet iyi görünüyosun bence :) ben daha kötüydüm inanşekil konusunda için rahat olmalı bence ben çok beğendimmmm hadi geçmiş olsun :)