Hasta Yorumları (Burun Estetiği )

• Konu Sahibi Konu Sahibi OPRA
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım bilmiyorum ki yakın mı etrafta metrobüslük bi yer görmedim ben yakınlarda var mı bilmiyorum, fiyat konusuna gelince sorsaydın keşke çünkü önce kbb ye gittmi ödeme yaptım ona ama tamer beyin yanına giderken almadılar hakan bey bir kağıdı kaşaleyip vermişti.
Canu; benimde sorunluydu burnum sol tarafta kemik vardı ve hiç nefes alamıyordum ikisi bir arada bi ameliyat oldu yani benimki

Anladım canım.Zaten gitmeden önce ara beni dedi o zaman sorarım Tamer Bey'e.Muayene ücreti ne kadar peki medicine'nin?

Canım buarada sen nerden gidiyorsun hastaneye? Ulaşım nasıl?:55:

Ben Gaziosmanpaşadan gidicem canım.Ama aradık dün hastaneyi sorduk.Hallettik o işide.Şimdi aricam Tamer Bey'i.Senin durumun nasıl şuanda?

iyiyim canım nefes almaya korkuyorun hala morluğum zaten çok azdı, sarılık kaldı hafiften, zaman geçsin diye bekliyorum açıkcası:( geçmiyor zaman evde otur otur ne zormuşş:)

Korkma canım havayı kocaman çek içine :) Herşey mükemmel olucak :) alçında alınsın oh mis:13:

Hava koşullarından dolayı hala gidemedim canım gideyim hemen yazıcam buraya :/

Dr konusunda .. revizyon ameliyatlarla ugrasmak istemiyorum bu işi 1 defada bitirmek isitoyrum butcem ise sınırlı o nedenle napmam lazım bilmiyorum

Canım bu konuda ne kadar bütçe ayırdın bilmiyorum ama illa çok pahalı yapan iyi çok ucuz yapan kötü diye bişey yok önemli olan doktorunu bulmak ;)

Canım gittim Tamer Bey'in yanına.Öncelikle çok iyi bir dinleyici.Yaptığı estetik ameliyatları gösterdi ve bence çok başarılı bu konuda.Sanırım ayarlayabilirsem kendimi haftaya ameliyat olucam canım.:52:

Son düzenleme:
Bende bugün hakan beyin yanına gittim bi çocuk vardı aynı benim gibi ameliyatı hem ahakn bey hem tamer bey girmiş çok güzel ve doğal görünüyordu 3 ay olmuş ameliyat olalı, ol sende bi an önce beklemek sıkıntı veriyor,sonucu beklemekte öyle sabır işiymiş valla

Çok teşekkür ederim , cevap yazdım ama yeni üye olduğum için gelmemiş olabilir diye tekrarlıyorum, fiyat vermem yanlış olur ama kesinlikle çok uygun bir fiyata ameliyat oldum, herşeyden önce hastane ailecek çok güvendiğimiz bir hastane o yüzden bir an önce görüş hem doktoru tanıyınca için daha da rahat edecek emin ol

canım fiyatı bıraz daha belli etsen ayrıca bu tamer bey hangi sehirde istanbul mu?

Bende gördüm bugün 3-4 hasta vardı.Konuştuk.Cesaretimi yenilediler valla.Şubat 13-14 gibi bakalım.Heyecanladım:D

İstanbulda kendisi.Ayrıca herkese aynı fiyatı cıkarmıyor sanırım.Ama çok yardımcı oluyor.O konuda sıkıntın olmasın.

Bende gördüm bugün 3-4 hasta vardı.Konuştuk.Cesaretimi yenilediler valla.Şubat 13-14 gibi bakalım.Heyecanladım:D

İstanbulda kendisi.Ayrıca herkese aynı fiyatı cıkarmıyor sanırım.Ama çok yardımcı oluyor.O konuda sıkıntın olmasın.
Hadi hayırlısı canım o zaman, kesinlikle öyle ,kimi burnunu sadece kaldırmak istiyor kimisi küçültmek kimi baştan yeni şekillensin istiyor buna görede değişiyor

canım fiyatı bıraz daha belli etsen ayrıca bu tamer bey hangi sehirde istanbul mu?

Fiyatı vermem cidden çok ayıp olur vermem o yüzden, ayrıca dediğimiz gibi fiyat değişiyor ne istediğinize göre, yapılan işlemlere göre, birde evet canım doktor İstanbul da

Hadi hayırlısı canım o zaman, kesinlikle öyle ,kimi burnunu sadece kaldırmak istiyor kimisi küçültmek kimi baştan yeni şekillensin istiyor buna görede değişiyor

Sağol canım inşAllah.Buarada bendede eğrilik çıktı.Ben hissediyordum ama dıştan çok algılanmıyordu.Yanında ne götürdün cnm ameliyat günü?

Son düzenleme:
Sağol canım inşAllah.Buarada bendede eğrilik çıktı.Ben hissediyordum ama dıştan çok algılanmıyordu.Yanında ne götürdün cnm ameliyat günü?

Ekstra birşeye ihtiyacın olmuyor yakası geniş bir pijama takımı aldım,birde terlik, öyle ıvır zıvırda koydum yanıma(ıslak mendil vs) gerek olmadı hiç

Back
X