Hasta Yorumları (Burun Estetiği )

• Konu Sahibi Konu Sahibi OPRA
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım sende tamer beye ameliyat olmuşsun en çok yorum yapanda sensin nasıl burnun şimdi resimlerini göremiyorum çok korkuyorum ben hem ameliyattan hem şeklinin bana yakışmamaısndan tamer bey kendine çok güvendiği için bende güvendim aslında ama yinede aklımda çok soru işareti var

Genelde hastaları memnun ama yinede bende çok tedirginim

:) geçti ama çok değil ve benim ayrıca burnumdaki kemik alındı bunun için kbb uzmanıda girdi ameliyata, ne yaptığını iyi bilen bir doktor umarım sonucu da güzel olur,varsa ameliyat ile ilgili merak ettiiiğin herşeyi sorabilirsin

sonucundan memnunsun anladığım kadarı ile inşaallah bizde memnun kalırız

Merhabaaa :) tamer beye burun estetgı olmadan önce yorumlrınızı okudum o cesaretle gittim salı günü burun estetiği yaptrdım. Şuanda yüzümdekı şişlikler yavaş yavaş inmeye başladı. Ama gözaltımda uc renk var dıyebılırım :) sarı mor ve kırmızı :)ayrıca yanaklarım sankı hala şiş gibi gelıyor bana acaba normal mi?

şimdiki durumunuzu merak ediyorum sonuçtan memnun musunuz

Bu mesajları görünce çok tedirgin oluyorum ameliyat olsam mı olmasa mı diye

Ameliyatta korkulacak bir şey yok ama ben Tamer beyden memnun değilim. Her gittiğim de kavga ediyorduk zaten artık gitmiyorum bile :D. Burnumu sorarsan da çok kötü mü değil ama istediğim de değil. Burun ucum gayet büyük bilmiyorum düzelir mi 10 ay oldu artık düzelmez herhalde. Onun dışında burun deliklerim de eşit değil biraz yamukluk var anlayacağın. Ben de görüşmeye gittiğimde bütün hastaları çok memnundu ama benimki böyle oldu işte şans meselesi biraz da.

merhaba pemberinga. öncelikle geçmiş olsun diyorum. ben de burun estetiği düşünüyorum tamer taş la görüştüm geçen hafta. ancak görüşmeden pek memnun kalmadım açıkçası bana burnumun nasıl bir şekil alacağını falan açıklamadı hiç bir resim göstermedi ben tasarım yapmıyorum dedi. o yüzden endişeliyim. benim tek sıkıntım burun kemerim onun haricinde burnumun büyüklüğüyle ve kalkıklığıyla oynamasını istemiyorum. tavsiye ediyor musun tamer taş'ı?senin burnun doğal oldu mu?

Canm burnumu yaptirali yaklasik bir sene oldu ve ben inanilmaz memnunum. Oncelikle o kadar dogal yapti ki kimse anlamiyor bile. Kesinlikle tamer beyi tavsiye ederim.

bende ameliyat olmak istiyorum ama sonrasindaki surecten korkuyorum.cok agri oluyormu

Ameliyattan ciktiktan sonra agrim cok olmadi zten surekli agri kesici igne vurdular daha sonra ki gunlerde de agri kesici haplarla idare ettim. İnanilmaz bir agri hatirlamiyorum bile.

şimdiki durumunuzu merak ediyorum sonuçtan memnun musunuz

Evt suanda bir yil olmaya dogru gidiyorum ve cok memnunum. Bilmiyorum belki sans meselesidir ama ben doktorumdan memnunum. Herhangi bir sorun olmadi bu kadar zaman gecmesine ragmen. Benden sonra cok arkadasim gitti tamer beye. Hic memnun olmayan duymadm ama tabiki sans isidir belki. Bisey diyemiyorum. Ama bugun tekrar olsam yine tamer beye giderim.

Eveettt 2 seneye doğru yaklaşıyorum :52: zaman nasılda hızlı geçiyor.Bu süreç içinde burnum gerçekten çok ama çok değişti oturdu şekli.Kimsecikler anlamıyor sanırım Tamer Bey'in en büyük özelliği doğal burunlar yapması.Çok şükür ben hala memnunum.Tamer Bey'den kavisli burun beklemeyin yalnız daha naturel yapmayı tercih ediyor.Kalklığı ideal bırakıyor havaya bakmıyor burun.

Merhabalar bende burun estetiği ameliyatı olmak istiyorum hatta geçen sene karar vermiştim Tamer beye muayene olmuştum fakat sonra aklımdaki soru işaretleri nedeniyle kararımı değiştirdim ama bu sene artık kesinlikle olmak istiyorum, Tamer bey çok tatlı ve iyi biri,samimiyetine çok güveniyorum ama fotoğraf görmek istiyorum iş ciddileştiğinde daha fazla emin olmak istiyor insan,sizler de bu yollardan geçmiş olduğunuz için bana yardımcı olursanız çok sevinirim,sırf bu konu için üye oldum buraya :1: :3:

Arkadaslar ben Tamer bey de ameliyat oldum ve memnuniyetimden dolayi uc arkadasimi daha yonlendirdim, onlarda cok memnunlar. Memnun kalmayan arkadasm adina cok uzuldm.
Ama haksizlik yapamam ben ve cevremdekkler cok memnun.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Doktorları ile iletişime geçmeleri için 2 üyemize de doktorun iletişim bilgileri yollanmıştır. İletişime geçtikten sonra burada etik kurallar içinde paylaşıma devam edilebilir.

kızlar ben 14,06,14 te tamer beye burnumu yaptırdım . ilk 3 gün gercekten psikolojık olarak da cok hassastım. 3 gun sonra tamponlarım alındı biraz rahatladım nefes problemım hala var akıntıdan kaynaklanıyor heralde.. 1-2 ay kadarda surebılırmıs sanırım... alcısını aldıran deneyımlerını yazabılır mı. o anda canınız acımıs mıydı? :18:

Son düzenleme:
kızlar ben 14,06,14 te tamer beye burnumu yaptırdım . ilk 3 gün gercekten psikolojık olarak da cok hassastım. 3 gun sonra tamponlarım alındı biraz rahatladım nefes problemım hala var akıntıdan kaynaklanıyor heralde.. 1-2 ay kadarda surebılırmıs sanırım... alcısını aldıran deneyımlerını yazabılır mı. o anda canınız acımıs mıydı? :18:

Alçı olayını atlattın büyük ihtimalle zaten alçı kendiliğinden düşüyor zamanla nerdeyse sıfır acı :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhabalar herkese, opra ve demleme lütfen cevap verin,
iki hafta sonra ameliyat olacağım. bunun için erdem hastanesinde kbb uzmanı fatih erarslan ile görüştüm burnumda kemik kırığı var ve aynı zamanda et tıkadığı için iki delikten de nefes alamıyorum. fatih bey açık ameliyat olamam gerektiğini, aynı zamanda kırıkdtn ötürü ciddi eğiklik olduğundan estestik olmamı da önerdi, esettik cerrahı olarak da Tamer bey ile ameliyata gireceğini söyledi, ameliyata iki hafta var ama ben yerimde duramıyorum, heycandan öleceim sanırım, ameliyat günü gelip çattıında ne yapamam gerekiyor kedimi nasıl sakinleştirebilirm, ayrıca ameliyatı videodan seyir ettiğim için yapacakları işlemleri biliyorum burnuma, ameliyat sırasında uyanmakdan çok korkuyorum, narkozun etkisi ile herkesin mi kusması oluyor, burun o halde iken kusmak çok zarar veriyor olması lazım kişiye, şişlikler ne kadar kalıyor yüzümüzde, milyonlarca soru sordum cevap için teşekkürler şimdiden :)

Back
X