Öncelikle annenize çok geçmiş olsun.
Konu hakkında çok bir şey diyemicem ama bu adet ilginç biraz ne yani paramız yok diyelim o zaman hasta ziyaretine gidemiyor muyuz? :44:
Öncelikle geçmiş olsun. Rabbim annene acil şifalar versin.
Böyle bir adedi ilk defa duyuyorum. Görümcelerin biliyorlar mı peki?
Yani onlarda böyle ziyaretlere gittiklerinde dolar götürüyorlar mı?
Ben de borç verdiniz de alamadınız sandım. Bu sonucta gönülden kopan bir şey. Hayırlı olsun yada geçmiş olsun hediyesi gibi birşey. Sizin durum ona yetmiş onların ki yetmeyebilir. Böyle bir adeti ilk defa duydum . Göturulenin beklenmesi ayıp değil mi biraz
Hasta ziyaretinden çok para alışverişine dönmüş sizin iş. Hiç duymamıştım böyle birşey. Alınmayın ama kulağa çok çirkin geliyor, 'hastayım benim halimi hatrımı soruyorlar' değil de, 'bana götürdüğüm paranın aynısını getirsinler de ihtiyacımı göreyim' planları. Hele de kemoterapi gibi ciddi bir tedavi gören bir hastanın bunları düşünmesi beni şaşırttı. Ne bileyim, masum bir hasta ziyareti ticarete dönmüş...
Anneniz bence düşünce yapısını değiştirsin ve beklentilerini düşürsün. Yoksa üzülür. Herkesin aynı zihniyette olacağını sanmıyorum şahsen.
annenıze acıl şifalar dilerim
karışmanız hiç doğru olmaz bence tarafsız kalın
bu arada çok saçma bi adetmiş heleki maaşla geçinenn insanlar için
Ben de borç verdiniz de alamadınız sandım. Bu sonucta gönülden kopan bir şey. Hayırlı olsun yada geçmiş olsun hediyesi gibi birşey. Sizin durum ona yetmiş onların ki yetmeyebilir. Böyle bir adeti ilk defa duydum . Göturulenin beklenmesi ayıp değil mi biraz
Anneniz bence düşünce yapısını değiştirsin ve beklentilerini düşürsün. Yoksa üzülür. Herkesin aynı zihniyette olacağını sanmıyorum şahsen. [/COLOR]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?