Hasta ziyareti

1impossiblelove

Hoșgeldin gün ıșığım
Kayıtlı Üye
14 Mart 2018
1.545
2.886
53
29
Iyi geceler kizlar
Uyuyamadim ben.
Sinirli ve uzgunum Hirsimi neyden kimden veya kimlerden cikaracagimi bilmiyorum. Tek bildigim banyoya kapanip aglamak ve hicbirsey olmamis gibi makyajimi yapip gulumsemeye calismak .
Son konumda bahsetmistim esim trafik kazasi gecirmis ve bir bacagini kaybetmisti.
Durumlar boyleyken ve biz daha bunu kabullenemwmisken ozellikle esim bir garip insan topluluguyla ugrasiyoruz. Bu aksam iftar sonrasi esimi arkadas cevresinden ziyarete gelenler oldu. Biri fis fis digerinin kulagina fisildiyor
Biri alenwn xxx bilmem ney gibi birseyler soyleniyor.
Biri yok hayati bitti falan fistan diyor.
Dayanamadim
Kalkip gider misiniz dedim.
Birbirlerine bakip yok yanlis anladinlar havada ucustu
Lutfen dedim cikin gidin
Daha bir hasta ziyareti nasil yapilir bilmiyorsunuz, vahvahinizi baska yerde cekin dedim ve kappi disari ettim.
Konu uzulmus olmalari degildi
Esime bildiginiz psikolojik baski yaiyorlardi
Yok nasil calisacaksin artik
Esinde pek dayanmaz falan fistan
Kayinvalidemde ayip ettin dedi
Anne sus seninde kalbini kirmayayim dedim
Yanlis mi yaptim arkadaslar
Bu surecte bir hastaya soylenecek seyler mi bunlar?
Karin seni birakir ne demek?
Neyin acitasyonunu yapip adami bunaltiyorsunuz
Dayanamiyorum
Icim sokulene kadar kocama sarilip aglamak istiyorum yapamiyorum
Sabir istiyorum

Uzun bi yorum yapmak isterdim ama hiç gerek yok.
Ağzınıza dilinize sağlık, bir daha olsa bir daha aynısını yapın. Yapılabilecek,verilecek en güzel en müthiş tepkiyi vermişsiniz.
Böyle hadsiz densiz insanlara böyle tepki az bile.
Ohh bir daha söylüyorum ağzınıza sağlık.

Eşinize de geçmiş olsun, zamanla herşey düzelicektir eminim.. Ne şanslı ki sizin gibi bi eşe sahip..

Iyi geceler kizlar
Uyuyamadim ben.
Sinirli ve uzgunum Hirsimi neyden kimden veya kimlerden cikaracagimi bilmiyorum. Tek bildigim banyoya kapanip aglamak ve hicbirsey olmamis gibi makyajimi yapip gulumsemeye calismak .
Son konumda bahsetmistim esim trafik kazasi gecirmis ve bir bacagini kaybetmisti.
Durumlar boyleyken ve biz daha bunu kabullenemwmisken ozellikle esim bir garip insan topluluguyla ugrasiyoruz. Bu aksam iftar sonrasi esimi arkadas cevresinden ziyarete gelenler oldu. Biri fis fis digerinin kulagina fisildiyor
Biri alenwn xxx bilmem ney gibi birseyler soyleniyor.
Biri yok hayati bitti falan fistan diyor.
Dayanamadim
Kalkip gider misiniz dedim.
Birbirlerine bakip yok yanlis anladinlar havada ucustu
Lutfen dedim cikin gidin
Daha bir hasta ziyareti nasil yapilir bilmiyorsunuz, vahvahinizi baska yerde cekin dedim ve kappi disari ettim.
Konu uzulmus olmalari degildi
Esime bildiginiz psikolojik baski yaiyorlardi
Yok nasil calisacaksin artik
Esinde pek dayanmaz falan fistan
Kayinvalidemde ayip ettin dedi
Anne sus seninde kalbini kirmayayim dedim
Yanlis mi yaptim arkadaslar
Bu surecte bir hastaya soylenecek seyler mi bunlar?
Karin seni birakir ne demek?
Neyin acitasyonunu yapip adami bunaltiyorsunuz
Dayanamiyorum
Icim sokulene kadar kocama sarilip aglamak istiyorum yapamiyorum
Sabir istiyorum
Geçmiş olsun öncelikle,Çok iyi etmişsin kapı dışarı etmekle,hayır madem konuşacaksınız gidin evinizde konuşun.

Uzun bi yorum yapmak isterdim ama hiç gerek yok.
Ağzınıza dilinize sağlık, bir daha olsa bir daha aynısını yapın. Yapılabilecek,verilecek en güzel en müthiş tepkiyi vermişsiniz.
Böyle hadsiz densiz insanlara böyle tepki az bile.
Ohh bir daha söylüyorum ağzınıza sağlık.

Eşinize de geçmiş olsun, zamanla herşey düzelicektir eminim.. Ne şanslı ki sizin gibi bi eşe sahip..
Bunaliyorum artik
Adam zaten daralmis bunalmis ustune ustune gidiyorlar.
Sozde ziyaret, sozde arkadaslik, sozde hak bilmem ne
Ne bicim indanlar var bilmiyorum
Moral vermek yerine olanida caliyorlar

Valla benim içimin yağları eridi. Diline sağlık. Patavatsız insan çok. Hiç kafanıza takmayın, ki ne mutlu size ki eşine desteksin. Ne diye bırakacakmışsın, nasıl bir düşünce tarzları varmış. Hayatlarında hiç sevip sevilmemişler sanırım. Ne acı onlar için.. Güzel canınızı sıkmayın, bu dönemi en güzel şekilde atlatırsınız inşallah. Çok da geçmiş olsun..

Karinda seni birakir gibi bir cumle varmi yahu?
Ben imzami iyi gun icin atmadim sadece
Yada iyi gun kotu gun cumleleri laf olsun diye degildi
Demek ki onların zihniyeti öyle eşleri hastalansa bırakıp gidecekler demek ki.

Valla benim içimin yağları eridi. Dilinize sağlık. Patavatsız insan çok. Hiç kafanıza takmayın, ki ne mutlu sana eşine desteksin. Ne diye bırakacakmışsın, nasıl bir düşünce tarzları varmış. Hayatlarında hiç sevip sevilmemişler sanırım. Ne acı onlar için.. Güzel canınızı sıkmayın, bu dönemi en güzel şekilde atlatırsınız inşallah. Çok da geçmiş olsun..
Esleride yaninda bu insanlarin boyle cumleler sarfederken ne yazik ki..
Ben olsam esim kalkip ayni yorumu baska bir hastaya yapsa bana guvenin mi yok derim.
Sus puslar yanindakiler masallah

O kadar üzüldüm ki konunu okuyunca inan gözlerim doldu. Sarılmak geldı sana ıcımden. Cok ıyı yapmıssın hadsizler. Hasta ziyareti mı karalama kampanyası mi belli degıl. Densizler ya. Ne kadar kolay konusmak insanların kanayan yarası hakkında. Sen üzme Kendini. Bu imtihanın birde hediyesi olacak Hıc merak etme. Sabırlar diliyorum sana.

Bunaliyorum artik
Adam zaten daralmis bunalmis ustune ustune gidiyorlar.
Sozde ziyaret, sozde arkadaslik, sozde hak bilmem ne
Ne bicim indanlar var bilmiyorum
Moral vermek yerine olanida caliyorlar

Güzellik aslında insanlar hep böyleydi, ama böyle bir durum olmadan malesef anlamıyoruz göremiyoruz. Bunların yaptığı sözde arkadaşlık dahi değil, evet bu şekilde düşünebilirler üzülüp ne yapacak bu adam şimdi diyebilirler eyvallah düşüncelerine karışamayız ama, sözde arkadaşlık olsa bile yüzünüze gülerler ordan çıkıp gidince kendi aralarında fıs fıs konuşurlar, bak bu sözde arkadaşlık. Ama bunlar yüzünüze gülme kısmını dahi ellerine yüzlerine bulaştırmışlar, bu ne biçim bir şey benim ta burdan midem bulandı, yolda görsem yüzlerine bir tane ben tükürürüm kusura bakma..
Eşinizi anlayabilmem mümkün değil o yüzden anlıyorum demiycem kesinlikle, ama ne kadar bunaldığını nasıl bir duygu karmaşası içerisinde olduğunu düşünebiliyorum, öte yandan sizin psikolojiniz de allak bullak olmuştur, sizde karman çorman bir haldesiniz ve eminim sizde bunu eşinize mümkün olduğunca yansıtmamaya çalışıyorsunuz.

Ama size birşey diyeyim mi.. İyiki böyle olmuş, bazen insanların gerçek yüzünü görmek gerekir ve genelde böyle acı bir şekilde olur. Sizin böyle insanların moraline arkadaşlığına şu an hiç ihtiyaçınız yok, birbirinize yetersiniz. Sizin desteğiniz eşinizin arkasında oldukça geri kalan herkes önemsiz..

O kadar üzüldüm ki konunu okuyunca inan gözlerim doldu. Sarılmak geldı sana ıcımden. Cok ıyı yapmıssın hadsizler. Hasta ziyareti mı karalama kampanyası mi belli degıl. Densizler ya. Ne kadar kolay konusmak insanların kanayan yarası hakkında densiz densiz konusmak. Sen üzme Kendini. Bu imtihanın birde hediyesi olacak Hıc merak etme. Sabırlar diliyorum sana.
Ya o kadar dolu o kadar doluyum ki Allah biliyor su kalbimi.
Dayanmaya calisiyorum, sabretmeye calisiyorum ama hep bir yerden tokezletecek biri cikiyor.
Moral olur esime dedim kabul ettim etmez olaydim.
Ne kocamin bana bakamayacagi kaldi
Nede onu terketmeyecegim.
Hayati tek kisilik yasayan vasifsiz yaratiklar.
Evlenirken sus niyetine imza atip o iyi gunde kotu gunde hihihi cumlelerini kurduklari cok asikar.
Koxam bana bakamazmis
Ben kocama bakarim hayir sorunun ne yani senmi doyuracaksin beni

Oh az bile yapmışsınız. Ne terbiyesiz insanlar var... Derler ya "Diriyi öldürür." o cinstenlerse demek.
Yol yordam bilmeyen insanları topluca bir yere öteleyebilsek de birbirlerinin ömrünü yeseler keşke.
Çok geçmiş olsun bu arada umuyorum en yakın zamanda güzel şeyler olur sizin için.

Güzellik aslında insanlar hep böyleydi, ama böyle bir durum olmadan malesef anlamıyoruz göremiyoruz. Bunların yaptığı sözde arkadaşlık dahi değil, evet bu şekilde düşünebilirler üzülüp ne yapacak bu adam şimdi diyebilirler eyvallah düşüncelerine karışamayız ama, sözde arkadaşlık olsa bile yüzünüze gülerler ordan çıkıp gidince kendi aralarında fıs fıs konuşurlar, bak bu sözde arkadaşlık. Ama bunlar yüzünüze gülme kısmını dahi ellerine yüzlerine bulaştırmışlar, bu ne biçim bir şey benim ta burdan midem bulandı, yolda görsem yüzlerine bir tane ben tükürürüm kusura bakma..
Eşinizi anlayabilmem mümkün değil o yüzden anlıyorum demiycem kesinlikle, ama ne kadar bunaldığını nasıl bir duygu karmaşası içerisinde olduğunu düşünebiliyorum, öte yandan sizin psikolojiniz de allak bullak olmuştur, sizde karman çorman bir haldesiniz ve eminim sizde bunu eşinize mümkün olduğunca yansıtmamaya çalışıyorsunuz.

Ama size birşey diyeyim mi.. İyiki böyle olmuş, bazen insanların gerçek yüzünü görmek gerekir ve genelde böyle acı bir şekilde olur. Sizin böyle insanların moraline arkadaşlığına şu an hiç ihtiyaçınız yok, birbirinize yetersiniz. Sizin desteğiniz eşinizin arkasında oldukça geri kalan herkes önemsiz..
Dun oturdum iyi ki dedim inanabiliyor musun?
Etrafimdaki yamyamlari ve bu yaratiklari gordugum icin sukur diledim bu hadiseye ben.
Tesekkur ederim cok

Dun oturdum iyi ki dedim inanabiliyor musun?
Etrafimdaki yamyamlari ve bu yaratiklari gordugum icin sukur diledim bu hadiseye ben.
Tesekkur ederim cok

Kesinlikle ve kesinlikle düşünmen gereken tam olarak bu.. İnsan önce çok sinirleniyor ama, sonra düşününce iyiki böyle olmuş ki bende bunları görebilmişim diyorsun.. Bak bunu yapmamış olsalar, siz hala onları arkadaş sanıyor olacaktınız, bu çok daha çirkin, ve kim bilir arkanızdan neler dönücekti.. Boşversene, ne demek eşini bırakmak falan, onların sevgiden evlilikten haberi var mı allah aşkına ? Aksine otur sen onlara üzül,onlara acı.. Çünkü bu yaptıkları hep sevgisizlikten :)

Ya o kadar dolu o kadar doluyum ki Allah biliyor su kalbimi.
Dayanmaya calisiyorum, sabretmeye calisiyorum ama hep bir yerden tokezletecek biri cikiyor.
Moral olur esime dedim kabul ettim etmez olaydim.
Ne kocamin bana bakamayacagi kaldi
Nede onu terketmeyecegim.
Hayati tek kisilik yasayan vasifsiz yaratiklar.
Evlenirken sus niyetine imza atip o iyi gunde kotu gunde hihihi cumlelerini kurduklari cok asikar.
Koxam bana bakamazmis
Ben kocama bakarim hayir sorunun ne yani senmi doyuracaksin beni

Benım de geldı basıma boyle zor Bı zaman. Nasıl gecıneceksınız sız sımdı ne yıyosunuz gıbı salak salak laflar bende cok duydum. Yokluğa ne kadar gogus gereceksınız ıllakı bırınız bıkacak dediler. Konustular. Gereken cevapları verdik bızde aynı senin gibi. Sonra donusumlu iş bulduk. Ben calistim o cocuga baktı o calıstı ben baktım. Tam 8 ay.. Sonra toparladık cok cok ıyı konuma geldik. Bu olay tabi yıllar once olmustu. Yanı demem o ki. Her karanlığın ardında Bı aydınlık vardır. Üzülme bugun ler de gececek. Cok sevdigim Bı söz var. "imtihanı veren sabrını vermez mi hiç?" sozde arkadas gıbı gorunen akbabaları da tanımıs oldun.

Iyi yapmışsınız. Çok geçmiş olsun. Yaşadığınız hayatın sonu değil elbette aynı şey seninde başına gelebilirdi. Onlarında gelemiyeceginin garantisi yok.
Önemli olan saygı ve sevgi. Her şey iyi olucak ümidimiz yitirmeyin.
Verilmiş sadakaniz varmış , eşinizi Allah size bağışlamış. Allah yar ve yardımcınız olsun.

Benım de geldı basıma boyle zor Bı zaman. Nasıl gecıneceksınız sız sımdı ne yıyosunuz gıbı salak salak laflar bende cok duydum. Yokluğa ne kadar gogus gereceksınız ıllakı bırınız bıkacak dediler. Konustular. Gereken cevapları verdik bızde aynı senin gibi. Sonra donusumlu iş bulduk. Ben calistim o cocuga baktı o calıstı ben baktım. Tam 8 ay.. Sonra toparladık cok cok ıyı konuma geldik. Bu olay tabi yıllar once olmustu. Yanı demem o ki. Her karanlığın ardında Bı aydınlık vardır. Üzülme bugun ler de gececek. Cok sevdigim Bı söz var. "imtihanı veren sabrını vermez mi hiç?" sozde arkadas gıbı gorunen akbabaları da tanımıs oldun.
O kadar dert oluyor ki insanlara masaniza koyulan tabak, tabaktaki besinin sayisi vs vs.
Ilk dusunce bundan ibaret.
Nasil gecinecekler? Inan kimse bunu sizi gercekten dusundugu icin soylemiyor.
Tek korkulari benim cebimden bes lira cikar mi?
Hasta ziyareti adi altinda gelip trajikomedi yapiyorsun
Yok efendim ben karimi calistirmam
Resmen karsindaki adama karinin parasini yiyecegine git geber diyorsun
Hayattan, evlilikten, asktan ve vefadan zerre pay almamis zavalli hepsi

O kadar dert oluyor ki insanlara masaniza koyulan tabak, tabaktaki besinin sayisi vs vs.
Ilk dusunce bundan ibaret.
Nasil gecinecekler? Inan kimse bunu sizi gercekten dusundugu icin soylemiyor.
Tek korkulari benim cebimden bes lira cikar mi?
Hasta ziyareti adi altinda gelip trajikomedi yapiyorsun
Yok efendim ben karimi calistirmam
Resmen karsindaki adama karinin parasini yiyecegine git geber diyorsun
Hayattan, evlilikten, asktan ve vefadan zerre pay almamis zavalli hepsi

Ne güzel dedin işte "zavallı". Öyleler ne yazik ki. Biri düşsede bizde agzımı gere gere Ayy siz simdi napacaksınız desek dıye yaratılmış gibiler. Allah korusun esını de kaybedebılırdın bebegin babasını Hıc tanımayadabılırdı. Sen ömür boyu ona özlem duyup 1 kere gorebılsem dıye dua da edebılırdın. Beterin beteri var.
Esını tabıkı yalnız bırakmayacaksın es olmak aıle olmak bunu gerektirir. Bunu anlamayan insanlarda işte boyle konusur.. Herkes de bı kucumseme havası ego tatmini. Zavallılar gercekten cok zavallılar. Allah onlara acısın baska bısey diyemiyorum

Ağzına diline sağlık. O kadar güzel cevap vermişsin ki hadsizlere. Eşine de çok geçmiş olsun umarım çok daha güzel ve sağlıklı günleriniz olur.

Back
X