hastahane ve kadın doğumcu

nef_nef

umut varsa hayat vardır
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2016
256
167
23
kızlar doğuma çok bişey kalmadı ama ben hala aklıma yatan bir hastane ve dr bulamadım yokmu ümraniye ve çevresi civarı tavsiyeleriniz

Son düzenleme:
Hisar hastanesi Ayse kara

Siz isteklerinizi yazın ama bu kadar sürede neden seçemediniz

hastane özle mi devlet mi

doktorun cinsiyeti önemli mi

özel bir uzmanlık vs gereken bir durumunuz var mı

Camlica erdem hastanesi
Tulay Kaya
Sezeryanimi o yapti. Cok rahat oldu her sey.
Son dakikaya kadar da normal doguma beni ikna etmeye calisti. Kendim zorla sezeryan istedim bazi sebeplerden.
Gozun kapali guvenebilirsin.
Fiyatlar da asiri makul.

Camlica diye gectigine bakmayin basbaya umraniyenin dibinde bir yer. Lokasyonuna bakin.

Hastahane mi? hiç dr a gitmedin mi dr soruyorsun şimdiye düzenli gittiğin biri olmalıydı

Çamlıca Erdem hastanesinden Ayşe Katrancıyı çok övdüler ama aşırı yoğun olduğu için ben tercih etmiyorum. Belki deneyebilirsiniz. Ayrıca Çakmak Erdemden Emel Türkoğlu , Funda Ayşe Demir ve kadriye Şenerle ilgili de iyi şeyler okumuştum. Ama geçen seneye göre fiyatlar baya artmış sanırım. Muayene farkı yanlış hatırlamıyorsam 40-50 civarı bişeydi geçen yıl bu yıl 80 olmuş. Ve ayrıca eczanede de 15 lira devlete ödenen fark alındı. Normalde içinde oluyordu. Ben bayadır hastaneye gitmiyor muşum onu farkettim :)

biliyorum orayı çakmak erdem e çok yakınım ama orası da bayağı yoğun bir yer şikayeti de çok o yüzden orayı tercih etmedim bir de çamlıca ya bakim

Merhaba bende hamilelik öncesi hamilelik planı için ayşe hanima gitmiştim Hisar hastanesinde bana biraz ilgisiz geldi şimdi tekrar doktor arayisindayim yardimci olursaniz sevinirim

Merhaba bende hamilelik öncesi hamilelik planı için ayşe hanima gitmiştim Hisar hastanesinde bana biraz ilgisiz geldi şimdi tekrar doktor arayisindayim yardimci olursaniz sevinirim
ben hamilelik öncesinde Dr Meral Sönmezer e gittim. Gereken tüm tahlilleri yaptı, kullanmam gereken ilaçları ayarladı. Her zaman çok anlayışlı ve güler yüzlü. İstediğim heran kendisine ulaşabiliyorum bu bir gebe için çok önemli bence. Kendi kliniğinde muayene ediyor ve ücretleri gayet uygun. Ankaranın en lüks hastanelerinden birinde en önemlisi 3 .basamak yoğun bakımı olan bir hastanede 4500 tl gibi bir fiyata doğum yapacağım. Kendisi ile başlarsanız paket fiyatta uyguluyor. kesinlikle tavsiye ederim.

Ben talihsiz bir düşük yaşadıktan sonra Funda Ayşe Demir ile tanıştım. Düşük sonrasında Beta HCG değerimin normalden yavaş düşmesi sonucunda doktorum her hafta tahlil isteyip durumu kontrol altında tutuyordu. Bir gün aniden sancılaşınca bulunduğum yere en yakın hastaneye götürüldüm. Çok ünlü ve pahalı bir hastaneydi burası. İki farklı doktor muayene edip iç kanama tespit ettiler, ancak sebebini saptayamadıklarını, kısa süre önce geçirdiğim düşükle alakalı olabileceğini söylediler. Bu sebeple yatışımı yapmak ve kan değerlerimin biraz daha düşmesi halinde kanamanın sebebini anlamak amaçlı bir ameliyata yani laparotomiye almak istediler. Bu son derece apar topar gelişen durum karşısında ben çok fazla panik oldum ve Funda Hanım'ı aradım. Kendisi beni daha önce muayene ederken öyle ciddi anlamda sorun teşkil edecek bir kanamaya rastlamadığını, son durumu bir de kendisi görmek istediğini, ameliyatın son çare olacağını belirtti. Akabinde bulunduğum hastaneden tedaviyi reddederek çıkış yaptım ama tabii oradaki doktorlar bundan hiç memnun olmadılar. Neyse, Çakmak'taki Erdem Hastanesi'ne geçtim ve sabaha kadar orada nöbetçi jinekolog tarafından gözetim altında tutuldum. Kan değerlerim hayati bir tehlike olup olmadığını görmek için sürekli kontrol edildi. Sabah erken saatlerde Funda Hanım gelip durumu devraldı. O da akşama kadar kan tahlillerine aynı şekilde devam etti ve birkaç kez ultrason muayenesi yapıp kanamanın boyutunu ölçtü. Son raddeye kadar beklemekten yanaydı ve yanılmadı. Kan değerlerim yükseldi, kanama ciddi bir boyuta ulaşmadı ve ben koskocaman bir laparotomiden Funda Hanım'ın inisiyatif alabilmesi sayesinde kurtulmuş oldum. Doktorum bu süreci büyük bir kararlılık ve özgüvenle yönetmeyi başardı. Kendisine ne kadar teşekkür etsem azdır. Güleryüzlü, insan ilişkileri son derece gelişmiş bir hekim olmasının yanı sıra işinde ne kadar mahir olduğunu da bir kez daha göstermiş oldu. Henüz yeniden gebe kalmış değilim ama o gün geldiğinde yine kapısını çalacağım ve o dokuz aylık süreci birlikte geçirmeyi isteyeceğim tek doktor kendisidir. Gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…