Aynen onu yazacaktim:)Hisar hastanesi Ayse kara
Cok tatlı bir doktor yenı başladım ben onaAynen onu yazacaktim:)
hastane güzel de parası da güzeldir kesin :)Cok tatlı bir doktor yenı başladım ben ona
Eğer para ödemek istemiyorsan git devlet hastanesinde doğur...hastane güzel de parası da güzeldir kesin :)
para ödemek istemiyorum diye bir kelime kullanmadım sadece pahalı olduğunu belirttim yorum yapmak için yazma sen benceEğer para ödemek istemiyorsan git devlet hastanesinde doğur...
biliyorum orayı çakmak erdem e çok yakınım ama orası da bayağı yoğun bir yer şikayeti de çok o yüzden orayı tercih etmedim bir de çamlıca ya bakimCamlica erdem hastanesi
Tulay Kaya
Sezeryanimi o yapti. Cok rahat oldu her sey.
Son dakikaya kadar da normal doguma beni ikna etmeye calisti. Kendim zorla sezeryan istedim bazi sebeplerden.
Gozun kapali guvenebilirsin.
Fiyatlar da asiri makul.
Camlica diye gectigine bakmayin basbaya umraniyenin dibinde bir yer. Lokasyonuna bakin.
Hormonlardan heralde bu atarlı triplerpara ödemek istemiyorum diye bir kelime kullanmadım sadece pahalı olduğunu belirttim yorum yapmak için yazma sen bence
gittiğim dr var ama 7 bin istiyor birde buna hastane masrafı ekle o kadar verebilecek durumum yokHastahane mi?hiç dr a gitmedin mi dr soruyorsun şimdiye düzenli gittiğin biri olmalıydı
Evi üzerine yapalım deyin o neymiş öyle. Hangi doktor o merak ettimgittiğim dr var ama 7 bin istiyor birde buna hastane masrafı ekle o kadar verebilecek durumum yok
Bılemem butcenı belirtmedin en baştahastane güzel de parası da güzeldir kesin :)
ben hamilelik öncesinde Dr Meral Sönmezer e gittim. Gereken tüm tahlilleri yaptı, kullanmam gereken ilaçları ayarladı. Her zaman çok anlayışlı ve güler yüzlü. İstediğim heran kendisine ulaşabiliyorum bu bir gebe için çok önemli bence. Kendi kliniğinde muayene ediyor ve ücretleri gayet uygun. Ankaranın en lüks hastanelerinden birinde en önemlisi 3 .basamak yoğun bakımı olan bir hastanede 4500 tl gibi bir fiyata doğum yapacağım. Kendisi ile başlarsanız paket fiyatta uyguluyor. kesinlikle tavsiye ederim.Merhaba bende hamilelik öncesi hamilelik planı için ayşe hanima gitmiştim Hisar hastanesinde bana biraz ilgisiz geldi şimdi tekrar doktor arayisindayim yardimci olursaniz sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?