• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HASTAHANELIK OLDUM

Evden kovulduğun halde ayrılmamışsın, ne olmasını bekliyordun bilmiyorum. Evden kovmuş sonra özür dilemiş, affetmişsin. Yine özür dileyecek, yine affedersen bundan sonraki adımda öldürür muhtemelen, affetme seçeneğin de olmayacak o zaman.

Bundan sonra yeni bir konu gelmezse herhalde artık yaşamadığını varsayabiliriz.
Özür dilediği nerede yazıyor? Ben öyle bir yazı görmedim. Eve geldikten sonra adam yine arkadaşlariyla gezmeye gitmiş. Adamın umrunda bile değil, büyük ihtimalle kendi gitmiştir eve.

Özür dilediği nerede yazıyor? Ben öyle bir yazı görmedim. Eve geldikten sonra adam yine arkadaşlariyla gezmeye gitmiş. Adamın umrunda bile değil, büyük ihtimalle kendi gitmiştir eve.
Evet dilememiş, doğru. Evden kovulduktan sonra eve geri döndüğü ve hiçbir şey olmamış gibi devam ettikleri için özür dilediğini farz etmişim galiba, beynim durumun saçmalığını algılayamadığı için boşluğu doldurmuş 😂 Çok daha kötü o zaman. Bu durumda kendi kendine darp raporu aldıktan sonra eve geri dönüp adama yemek hazırlamıştır.

Sonunda ağzım burnum kanayana kadar darp edildim hastaneye geldim darp raporu almaya konuyu güncelle demişsiniz ama bilmediğim için güncelleyemiyoruö
Daha gecen gun evden kovulan biri olarak nerede darp yediniz ?!? Kovulmus oldugunuz o eve geri donduyseniz, darp edileceginizi bile isteye gitmissiniz demektir.

Bir sonraki basliginiz sikayetci oldum, uzaklastirma getirlildi ve bosaniyorum olmali

Çok ama çok geçmiş olsun elleri kırılsın inşallah... Ailenizi falan çağırın tek başınıza nasıl halledebilirsiniz.. Kesinlikle şikayetçi olun.. Evi de eşyasıda başını yesin biran önce kurtulun bu psikopattan

gidin karakola şikayetçi olun adama uzaklaştırma da aldırın gidin evinize oturun.kendisi nerede kalırsa kalsın isterse sokakta yatsın.haklarınızı bilin ve kullanın.elleri kırılsın bu arada.hiç bir şey dayağı haklı gösteremez.

Tebrik ediyorum olayları bu noktaya kadar getirdin. 2 aylık evlisin. Çocuğun yok. Neyin hırsını yapıyorsun?
En kısa sürede bu adamı hayatında çıkaracaksın. Onun evinde yaşamayacaksın. Uzaklaştırma çıkartacaksın. Kendin güvende olacağın ananın-babanın, bir akrabanın, bir arkadaşının evine sığınacaksın. Canını kurtarmaya bakacaksın.
Geçmiş olsun. Bende zamanında erkek arkadaşımdan şiddet görmüştüm. Şikayetçi filan olmadım. Çünkü bana daha kinlenecekti, musallat olacaktı. İlişkimi bitirdim. O sonrasında pişman oldu ama benim kırmızı çizgim dayak ve ihanettir. Ben başkasıyla evlendim. O hala yalnız. Muhtemelen de yapayanlız ölür. Psikopatların kaderi yalnızlıktır.

Bazı kadınlar dayak ,yiyip yiyip oturur
Çaresizlik alışılmış bir duygu , bir de özgüvenleri ayı oğlu adamlar dan yıkılmış olmasından kaynaklı

Şşşş, böyle mantıklı sorular sorma…. 🥀

Siteye yeni döndüm ama ben bile artık aşinayım üyenin adına. Şikayetçi olmuştur umarım ama canına pek kıymet verdiğini sanmıyorum konularına baktığımda.
Darp raporu aldigi icin umitlenmistim. Konu sahibi icin buyuk bir adim. Belki Bu tip durumlarda magdurun kendisi sikayetci olmasa bile idare dava aciyordur. Siddete ugrayan kişiye bizler daha cok üzülüyoruz buna sasiriyorum 😔

Darp raporu aldigi icin umitlenmistim. Konu sahibi icin buyuk bir adim. Belki Bu tip durumlarda magdurun kendisi sikayetci olmasa bile idare dava aciyordur. Siddete ugrayan kişiye bizler daha cok üzülüyoruz buna sasiriyorum 😔
Evet kamu davası açılıyor bildiğim kadarıyla.O raporu alırken hastane polisi de geliyor.coktan eşini arayıp karakola çağırmaları gerekiyor.Gelmiyorsa zorla getirtilir.Ama karakolda ben şikayetçi değilim derse bir şey yapmazlar tabi

Herkes yazmis ama konu sahibi muhtemelen yine cevap vermeyecek ve yeni konuya gececek. Gecmis olsun @yorgunum28 umarim bu sefer gerekeni yaparsiniz.

Ailesindeki çevresindeki herkes evlenmemesi gerektiğini de söylemiş ama dinlememiş. Buradakileri de dinlemiyor. Çok sabit fikirli takıntılı. 13 yaşından beri tanıdığı, başkasıyla evlenen adamı sayıklamış durmuş. Adam boşanınca da Allahım nasip etti diye havalara uçmuş sevincinden. Adam kendi çocuğuna bakmıyor eve geç saatte alkollü geliyor, kadın boşanma davası açmıyor. Yediremiyor kendine evliliğin bitecek olmasını.

Herkesin, en başta da ailesinin yüzüne bakamayacağını düşünüyor bence. Açtığı her konuya yorumlar yapıldı, herkes ayrıl boşan kurtul şu adamdan dedi dinlemedi. Evden kovuldu yetmedi arsız arsız geri döndü ve en sonunda yedi dayağı. Valla ben artık yorum falan yapmıycam ne hali varsa görsün. 15 sene boyunca bir adamı takip eden üstelik evlendiği çocuğu olduğu halde o adamdan vazgeçmeyen tiplerin psikiyatrik tedavi görmesi gerekiyor.

Bazi kadinlarin koca meraki beni cileden cikariyor. Hani kocam olsun, basimda olsun ama dovsun sovsun. Cok seviyorum bilmem ne. Yani zaten en basta, bir insan kendisine kufur eden, doven, hakaret eden esini/sevgilisini hala nasil cok sever ben anlamiyorum. Benim iliskilerimde, bana yapilan en ufak bir saygisizlik bile aninda o kisiden sogumama sebep oluyor. Degil agzimi burnumu kirmasi, bana surdan bi defol git gozum gormesin dese dahi benim icin o kisi biter. Sevgim kalmaz, otomatik olarak sogurum. Kalp kirilmasi degil bahsettigim, bayagi bildigin sogumak artik sevmemek.

Onceden de 40 kere eve donmemis olsaniz yorumum bu sekilde olmazdi. Ilk kez boyle bir durumla karsilasmis olsaniz destek olurdum ama belli ki siz arsizlasmissiniz ve yuzgoz olmussunuz artik kocam dediginiz psikopatla.

Muhtemelen gelecek konusu: esimden dayak yedim, 3 haftalik hamile oldugumu ögrendim. Cocugum icin sans vermem lazim mi?
Umarım iyidir. Aslında herşey o kadar kolay ki ama kendisi bu hayatı kendine zindan etmeye yemin etmiş sanki. Bu durumda en doğru yol boşanmak olurdu.

Umarım iyidir. Aslında herşey o kadar kolay ki ama kendisi bu hayatı kendine zindan etmeye yemin etmiş sanki. Bu durumda en doğru yol boşanmak olurdu.

Gönül ister ki kendini kurtarsin. Ama burda da bir kac konuda benzer seyleri yasayip sonra hamile kalanlari da gördük

İnsanlar ne kadar acımasız ve kötü.
Karşısında siz değil de diyelim ki Mike Tyson olsa atabilir miydi o yumrukları acaba ? Sesini dahi yükseltemezdi, temkinli davranırdı.
Cinsiyetten tamamen bağımsız söylüyorum bir insan bir insanı, hele de eşini nasıl o şekilde darp edebiliyor hiç anlamıyorum. Hiç mi içleri acımıyor ? Bir tokat bile çok küçük düşürücüyken bir de yumruklar ağız burun kırmalardan söz ediyorsunuz.
Eşiniz sizi sevmiyor. Böyle evlilik de olmaz. Böyle şeyleri yazmayı normalde doğru bulmuyorum ama boşanmanız lazım. Hatta şikayetçi olursanız hapse de girebilir.
Kolay kolay insan silen biri değilim, hoşgörülü olduğumu düşünüyorum ama tokatta dahi o insanla devam etmek istemezdim. Affetsem dahi birlikteliğimi sonlandırırdım. Siz bir de insanlık dışı bir şekilde saldırıya uğramışsınız. Çocuğunuz varsa lütfen onu da koruyun.
O değil de eşiniz sizin yüzünüze nasıl bakıyor hiç mi vicdan azabı duymuyor ? Asla yapmam kimseye ama ben birine böyle bir şey yapsam sanırım utancımdan yanına gidemem bir daha. Özür dilemeye bile çekinirim.

Back
X