kızlar slm benım gene cok cıddı bı derdım var bılgısı olan nolur bana bı akıl versın ben bankada calısıyorum galıba iş yerının ısmını veremıyorum cay ve temızlık ısındeyım ısımde cok agır ıkı katlı 25 basamaklı bı merdıven var her gun 100 defa ınıp cıkıyorum cay ocagı sasgıda cokda yorucuda ama ben bu arada temızlık sırketıne baglı calısıyorum yanı benım patronum banka degıl ben gecen ay yanı mart ayında cok sıddetlı grıp oldum ve cok agır gectı olekı hastane kapılarında tansıyonum 4 e kadar ındı dıye bayıldım bıle o kadar yanı gecen ay 6 gunluk rapor aldım ıse gıdemedım o zaman pek bi laf olmadı temızlık sırketı tarafından ama bu ay 6 da alacagım maasım bı turlu yatmadı o 6 gunluk raporu ıse başladıgımda hemen fakslamısdım ayın 6 sı geldı baktım maaş yok ayın 14 du oldu hala maas yok bu arada bu tarıhler arasında ben bı cok defa sırketımle telefonla gorustum benım onlara faksladıgım raporu kaybetmısler o yok dıyede maasımı beklıyormus bbunuda bana taa gunler sonra soledıler devamlı oyaladılar benı su gun yatacak bugun yatacak dıye bu persembe ben gene hastalandım ıs yerınden cıktım eve geldım agırlastım akşam hastaneye gıttım saat 9 du sabah 7 de geldım eve o saate kadar hastanede ateşler ıcerısınde yattım atesım 40 cıkmıs ındıremedılerde doktorda cuma ıcın rapor verdı bende cuma sabahı ıs yerıne haber verdım rapor aldı dıye ısde kıyamet o zaman koptu benı merkezden temızlık sırketı arayıp azarladılar gecen ayda bı 6 gunluk raporun vardı bu ay yıne rapor aldın ısın tehlıkeye bınıyor cok dıkkat cekıyorsun dıye bende cuma gunu ogleden sonra ssk kurumunu aradım iş verenım benı rapor aldım dıye ısden atma hakkı yokmus ama sizekafayı takarlarsada bıseyı bahane der gene ısden cıkartırlar dıyorlar kızlar bana yardım ben napıyım hastalık bu elımsden gelen bıseyd egılkı bu arada bende nısanlıyım agustosda dugunum var o yuzdende ısıme guvendım kredı cektım bı alay borcun altına gırdım hben ısıme guveıyırum ya benı ısden atarlarsa yanı atabılırlermı esas ben bunu ogrenmek ıstıyorum yardım