hastalik boyutunda kiskanclik

menetrier

Guru
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2014
378
1.014
313
26
Evet arkadaşlar sorunum kiskanclik. Sevgilimle yaklasik 3 yillik bi iliskimiz var. Baslarda bana karsi kibardi ve onun tabiriyle benim ona bakmam bi mucize oldugu icin beni kaybetmemek icin elinden geleni yapardi. Ne onun samimi kiz arkadasi vardi ne de benim. O yuzden pek kiskanmazdim ama o cok kiskanirdi ben de benim erkek arkadaşlarım olabilecegi gibi onun da kiz arkadaslari olabilecegini bunun normal oldugunu soyledim. Kiskancliklari azaldı ben de hep dikkat ettim o da dikkat etti hic bi zaman onu kaybetme korkum olmadi. Son 1 yildir bana olan cabasi ilgisi azaldi. Surekli ben alttan aldim. Kiz arkadaslari oldu ve kiskanclik duygusunu ilk defa yasadim. Kac kere kavga ettik. En sonunda buyuk bi kavga ettik vr ayrildik. Ayriyken eski sevgilisiyle sarmas dolas olduğunu baska kızlarla beraber olduğunu vs vs hepsini gordum. Benim icim icimi yedi tabi biraz da yedirememekten. Ve sirf o kizlardan uzaklastirmak icin mesaj attim sevgilime 4 ay sonra. Baristik o kizlardan uzaklastirdim kendimce. Kendimi buna inandirdim. Ama en ufak bir seyde krizlere girdim paranoyak oldum. Ve onceden diğer kizlar umrunda olmayan adam ayriyken tanistigi kiz arkadaslariyla ayrilmaz oldu. Sorsan kardesim onlar der. Her gun birlikte ve ben buna dayanamiyorum. Aglama krizlerine giriyorum. Hepsi benim sucum diye kendimi yiyip bitiriyorum. Isin diger tarafi her gün kizlarla takilan adam benim erkek arkadasim olmasina dayanamiyor. Olmicak diyor. Senin var diyorum benim olur diyor. Sizce napmaliyim? Her gun bu kiskanclikla kendimi yiyip bitirmeli miyim yoksa ayrilmali miyim?

Ayrıl.

Onun senden başkasına bakamayacağına kendi tabiriyle o kız bana bakmaz a o kadar inandırmışsın ki kendini...

Baktın tacın ve tahtın elinden gidiyor başlamışsın çirkin kralını kovalamaya.

Evet suan takinti yapmamin tek sebebi bu egom. Bana sorarsan suan sirilsiklam asigiim ama kendimi taniyorum. Ikimizi de kandirmamak adina ayrilmak en dogrusu sanirim

Kör ölünce badem gözlü olmus..
Bu arada hani medeniydin???kiz arkadaslari olabilirdi..esegin aklina karpuz kabugunu sokmussun bi kere
Kör ölünce badem gözlü olmus..
Bu arada hani medeniydin???kiz arkadaslari olabilirdi..esegin aklina karpuz kabugunu sokmussun bi kere
kiskanmam sandim.biraz da beni rahay biraksin diye dedim ama isler oyle gitmedi iste

Senin olmaz benim olur diyen heriften ne olur?
Oldu canım deyip gönder tabi ki!

Ya kendinden cirkin erkekler beraber olan kadinlarin degismez sonu bu.bende cok cirkin bir erkekle sevgiliyken beni terk etmisti :)) cocugun kendi annesi bile inanamamisti oglunun benle olduguna.kizim dalga geciceksen yapma uzulur demisti :)) ama oglu basti tekmeyi bana.bide agladiydim salal gibi.sallaa ayril kurtul.

İlişkinizde saygı kalmamış. Eski sevgilisiyle sarmas dolas olunca kendince onlardan ayırmak ne? Ne kadar saçma. Gözyaşı varsa zaten bitmistir. Yorma kendini degmez

kiskanmam sandim.biraz da beni rahay biraksin diye dedim ama isler oyle gitmedi iste

Kacan kovalanir..bi ata sözü daha..atalarimiz bdv icin söylemis sanki her sözünü..

Yavrum seninki sevgiden kiskanclik degil ki..adam kiymetlenmis birden..sen de du bi bakiim aaa hakkaten de eline yüzüne bakilirmis bu ya demissin..

Normalde sevgililerimizin huylarini iyi yonde degistirmeye cabalariz sen bi sekilde kotu yonde degistirmissin. Icinde mi vardi sonradan mi oldu bilemem ama adil olmadgini soyleyebilirim. Bence de arkadaslari olabilir ama ayni sey icin sana izin vermemesi suphe veriyo. Kendisi yeterince temiz bi arkadaslik surduruyo olsaydi gercekten karsi cinsle arkadas olmakta sorun yokmus diye dusunur sana da bisey demezdi. Ama kendisi yapip sana izin vermiyosa vardir bisey. Arkadasi olmasina degil ama adil olmamasina asla goz yumma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…