• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hastalık hastalığına olup iyileşen varmı kafayı yemek üzereyim

Emin misiniz psikolojik olduğuna? 1.5 sene iltihaplı eklem romatizmasi ismini aradım ben, tek farkım hayattan kopmadim tansiyonum düşe düşe işe gittim, sırtım kopacak gibi iken çalıştım eve gelir gelmez eşim eve girebilsin diye anahtarı cektim suyu aldim akşam 8de uyuyup sabah 6da kalktım acil ztn sevmem acil isem giderim bayılıp giderim derdim otobüste bayilinca acile çekmişler acile gitmenin size faydası yokki size kaleci lazım değil golcü lazım acil kalecidir sizi savunur ama gol için maçı kazanmak için uzman lazım
Gitmediğim doktor kalmadı birşey olmadığını söylüyolar ama kesinlikle ikna olmuyorum malesef vücudumda en ufak bi değişiklik yada bi ağrı olsun dünya başıma yıkılıyor

Tek başıma asla aşamadım birde üzerine depresyon eklenince yaptığım gittiğim hiç biyerden zevk almıyorum hiç umudum kalmadı malesef😔
anlamanız gereken tek şey sağlıklı bir insan olduğunuz bunu hergün uyandığınızda hatırlatın kendinize siz sağlıklı bir insansınız ve dilediğiniz gibi yaşayabilirsiniz,mutlu olmanız dileğiyle...

Maalesef bende uzun zamandır bu durumla mücadele ediyorum fakat benim altta yatan hastalıklarım var ve bu semptomları sürekli en kötüsüne yoruyorum örneğin gastritim var ağrıyor mide kanseri miyim diye çıldırıyorum hemoroid kanamasını bağırsak kanseri kansızlıktan çarpıntı oluyormuş kalp krizi sanıyordum x2 çarpıntı🤭
Astımım var en ufak nefes darlığı akciğer kanseri off yazarken yoruldum böyle olmak çok yorucu bi kaç seans başlangıç ilaç kullandım geçmiyor
Psikaitrisim hipokandriyazstin genetik geçişli olabileceğini söyledi
Umarım bi çözüm bulabilirsiniz geçmiş olsun ❤️‍🩹

Ben varim ve acaip iyilestim. Hatta o kadar ki eski benligime döndüm ve ölüm, hastalıklar hiç umrumda degil. Dogru ilaci bulmamissinizdir.
Hangi ilaçları kullanmıştınız ağır bi depresyon geçiriyorum haftada üç kez sakinleştirici yaptırıyorum sürekli vücudum uyuşuyor çok yoruldum artık

3 ay psikoterapi denedim geçmedi demek için çok kısa bir süre imkanınız varsa devam edin ben o şekilde atlattım imkanınız yoksa ilaç almaya devam edin ilaçların etki süresi 6 hafta sizin o süreyi geçmiş sanırım ilaç iyi gelmediyse değiştirtin

Çok geçmiş olsun bende sürekli sakinleştirici yaptırmaya başladım dayanamıyorum başka türlü çünkü ilaç kullandınız mı acaba yada terapi
Yok cnm kullanmadim telkin et kendine

2 yil ilac kullandim benimki cok ileri boyutta değildi ama yinede 2 ay gece gunduz acildeydik.ARtik allah ne yazdiysa o diyorum o kadar sıkıldım ki bu hastane islerinden ornegin carpintim oluyor geçecek diyorum kendi kendime kalkip biraz yuruyorum geciyor.terapiye mutlaka gidin ama is yine sizde bitiyor.kendi kendinizi telkin edin.cok dusunmemeye calisin gecmis olsun

Back
X