hastalik hastasiyim ozellikle kanser

canan321

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2016
47
20
3
44
Arkadaslar merhba yasim 35 özellike son yillara ciddi duzeyde hastalik takintim basladi özelliklede kanser 6 ayda bir ultrason tahlil tetkik uaptiriyorum doktorlar gerek yok yilda bir gel desede inatla 6 ayda gidiyorum beynimi kemiriyor surekli gögsumu elliyorum karnim agririr mide kanseriyim derim sivilce cikar acaba ciltmi derim aşamiyorum anlattigim kisiler bizdede var diyor ama benimki korkunc doktora gidip ilac kullanacagim ama emziriyorum. Of varmi benim gibi olanlar

OKB mi deniyordu ne bu duruma ondan olabilirsiniz

Psikoloğa gidin.

ilaç alır mısın peki sürekli.ya da söyle diyeyım ılacları ezberleyecek duzeyde bilir misin neye neyin iyi geldiğini.

ilaç alır mısın peki sürekli.ya da söyle diyeyım ılacları ezberleyecek duzeyde bilir misin neye neyin iyi geldiğini.
Bende zaten tibbi mumessilim 15 yillik yani isim geregi bilirim daha once lustral aliyodum ama benek emziriyirum suan alamam

Bende zaten tibbi mumessilim 15 yillik yani isim geregi bilirim daha once lustral aliyodum ama benek emziriyirum suan alamam

neden sordum ? eger hastalık var bende dıyıp sureklı o hastalıkların ilaçlarını ıcıyorsan ciddi bir durum....o yuzden dedım.bi de ilaç mümessili olarak calışmıssınız yıllarca...o sure zarfında hastanelerde doktorları beklerken farklı vakalar görmuş etkılenmış de olabilirsiniz...ama okb'nın sakası yok...ilerisi yatış tedaviye gırer...ama şuan emziriyosunuz diye ilaç alamıyorsunuz bu da tetıklıyor..bebegınız kaç aylık...

Aslinda benimkisi bi tek kanser diger konularda pek takintim yok ama bu illet bitirecek beni birde etrafta cok hasta var ondanda etkileniyorum

Aslinda benimkisi bi tek kanser diger konularda pek takintim yok ama bu illet bitirecek beni birde etrafta cok hasta var ondanda etkileniyorum

muhtemelen...cunku bu tarz psikiyatrik rahatsızlıklar dış etkenlerden cok etkılenıyor.ister ıstemez bu dusunceler ile yasıyorsunuz..kafanıza takmayın düşünmemeye calısın gibi klişe laflar ne yazıkki işe yaramaz...bi de okb biraz da genetik faktör..aile de var mı baba da anne de.teşhisi konulamasa da hani dıkkatınızı ceken...bu da bi faktör...

ama sizin ne yazıkki şu sure zarfında bebegınıze odaklanıp emzirmeniz.ve suten kesılınce de tedavıye başlamanız...sakın aksatmayın..zıra okb ilaç ve terapi olmadan asla gecmez...kaçıncı duzeyı oldugunu testler ile anlaşılır...tekrar cok geçmiş olsun

''Hastalık hastalıgı '' adlı rahatsizlik hayatı ciddi anlamda zora sokuyo,tanidigim bi kac insan var hastalık hastası.

Sizinki sadece belli bi hastalıga yonelikmis ,belki aşması daha kolay olur.

Psikiyatriste gidin mutlaka,ilac alamasanız bile danışmış olursunuz.

Tedbirli olmakta fayda var ama siz sıkıntıdan kanser olacaksınız Allah korusun. Bişeyi çok düşünür üstüne gidersen olur derler. Destek alsanız iyi olacak sürekli ultrason ultrason oda radyasyon değil mi? Asıl o zararlı ama yılda bir tetkik yaptırmanın zararı olmaz herhalde

Bu aralar tamda benim yaşadığım durum. Yakınınızda kanser hastası falan varmı sizinde ondan etkilenmiş olabilirsiniz. Benim şuan annem ileri evre kanser hastası ve her geçen gün durumu ciddileşiyor. Öğreneli dört ay oldu ve bende o günden beri kendimi tamda sizin gibi hissediyorum. Sanki annemdeki belirtilerin hepsini kendimde yaşıyorum. Aşırı yorgunluk beynimde uyuşma gibi. Sürekli kansermiyim acaba bende diye düşünüyorum. Psikolojim şuan çok kötü bilmiyorum ondanda olabilir ama bende en kısa zamanda bütün kontrollerimi yaptırmak istiyorum.

Benimde annem kanserden öldü memeydi

Canım bu rahatsızlık bende de var. Sürekli internetten hastalık araştırıırm, belirtileri kendimde bulur, bunalıma girer sonra da careyı doktora gıtmekte bulurum. Paralarım hep doktorlara gider.. Ama çaresi yok. Çaresi Check up yaptırmak, beslenmene dikkat etmek. Daha sonra hala kötü bişey olursa yapacak bişey yok. Ben beslenmeme dikkat ederek biraz moral buluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…