Psikoloğa gidin.Arkadaslar merhba yasim 35 özellike son yillara ciddi duzeyde hastalik takintim basladi özelliklede kanser 6 ayda bir ultrason tahlil tetkik uaptiriyorum doktorlar gerek yok yilda bir gel desede inatla 6 ayda gidiyorum beynimi kemiriyor surekli gögsumu elliyorum karnim agririr mide kanseriyim derim sivilce cikar acaba ciltmi derim aşamiyorum anlattigim kisiler bizdede var diyor ama benimki korkunc doktora gidip ilac kullanacagim ama emziriyorum. Of varmi benim gibi olanlar
evet obsesifim ama ilac kullanamiyorum bebek emziriyorumOKB mi deniyordu ne bu duruma ondan olabilirsiniz
Arkadaslar merhba yasim 35 özellike son yillara ciddi duzeyde hastalik takintim basladi özelliklede kanser 6 ayda bir ultrason tahlil tetkik uaptiriyorum doktorlar gerek yok yilda bir gel desede inatla 6 ayda gidiyorum beynimi kemiriyor surekli gögsumu elliyorum karnim agririr mide kanseriyim derim sivilce cikar acaba ciltmi derim aşamiyorum anlattigim kisiler bizdede var diyor ama benimki korkunc doktora gidip ilac kullanacagim ama emziriyorum. Of varmi benim gibi olanlar
Psikologlarin terapisine inanmiyor kendilerine faydasi yokPsikoloğa gidin.
Bende zaten tibbi mumessilim 15 yillik yani isim geregi bilirim daha once lustral aliyodum ama benek emziriyirum suan alamamilaç alır mısın peki sürekli.ya da söyle diyeyım ılacları ezberleyecek duzeyde bilir misin neye neyin iyi geldiğini.
Bende zaten tibbi mumessilim 15 yillik yani isim geregi bilirim daha once lustral aliyodum ama benek emziriyirum suan alamam
Aslinda benimkisi bi tek kanser diger konularda pek takintim yok ama bu illet bitirecek beni birde etrafta cok hasta var ondanda etkileniyorumneden sordum ? eger hastalık var bende dıyıp sureklı o hastalıkların ilaçlarını ıcıyorsan ciddi bir durum....o yuzden dedım.bi de ilaç mümessili olarak calışmıssınız yıllarca...o sure zarfında hastanelerde doktorları beklerken farklı vakalar görmuş etkılenmış de olabilirsiniz...ama okb'nın sakası yok...ilerisi yatış tedaviye gırer...ama şuan emziriyosunuz diye ilaç alamıyorsunuz bu da tetıklıyor..bebegınız kaç aylık...
Aslinda benimkisi bi tek kanser diger konularda pek takintim yok ama bu illet bitirecek beni birde etrafta cok hasta var ondanda etkileniyorum
Benimde annem kanserden öldü memeydiBu aralar tamda benim yaşadığım durum. Yakınınızda kanser hastası falan varmı sizinde ondan etkilenmiş olabilirsiniz. Benim şuan annem ileri evre kanser hastası ve her geçen gün durumu ciddileşiyor. Öğreneli dört ay oldu ve bende o günden beri kendimi tamda sizin gibi hissediyorum. Sanki annemdeki belirtilerin hepsini kendimde yaşıyorum. Aşırı yorgunluk beynimde uyuşma gibi. Sürekli kansermiyim acaba bende diye düşünüyorum. Psikolojim şuan çok kötü bilmiyorum ondanda olabilir ama bende en kısa zamanda bütün kontrollerimi yaptırmak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?