Evet kan testi mantar testi frengi için bile kan aldırdık ikimizde sonuçlar hep temiz. Interneette görmüştüm bazıları hassas olduğu için kokulu ped almamaya kokusuz sabun ve duş jeli kullanmaya başladım ve 6 aydır her ay hastaneye gidiyorumm doğum kontrol happı kullandigım halde düzenede girmedi reglım ne oluyor anlamıyorum acaba yeni evlilikte oluyor muKaşıntı varsa mantar vardır. Her ikiniz de aynı anda tedavi olmazsanız eşiniz size siz eşinize derken kısırdöngüye girer, düzelemezsiniz. Mantar testi yapıldı mı?
Sağolun teşekkür ederim.Kasinti, beyaz akinti hepsi mantar oldugunu gosteriyor. Bir kadin dogum uzmanina gorunmenizde fayda var ozellikle akinti oldugu donemde. Belki testleriniz yapilirken enfeksiyon yoktu. Dogum kontrol haplari bu tarz enfeksiyonlara daha acik hale getiriyor maalesef bizi. Yeni evlilikle soyle alakasi olabilir, siz atlattiginiz anda esinizden yine geciyordur. Tedavisi asiri basit, esinizle beraber olmanizi oneririm. Erkeklerde sikayet olmasa da enfeksiyon olabiliyor. Gecmis olsun.
Bazı antibiyotik grupları daha çok tetikliyor sen iyi bir kadın doğuma görün .kaşıntı durduk yere olmaz ya enfeksiyon vardır yada mantar .adet sorununa gelirsek aktararak macun satılıyor iyi geldiğini duydum .arastirHayır fitil vermedi her seferinde birşey yok diye yolladı. Antibiyotik verdi. Sadece adet olmadan iki gün once beyaz akıntı ve kaşıntı adet olunca rahatlıyorum. Bi kez daha gidicem randevu aldım. Teşekkür ederim.
Idrar testi yaptırdım o zaman antibiyotuk verdi enfeksiyon icin sonra antibiyotik bitince gel dedi iki kez gittim 2 ayda ve temiz cikti ama hala regl olacakken oluyor.idrar testi yaptırdınız mı?
diz ve kasık ağrısı genelde de oluyorsa ve idrar yaparken ağrı varsa böbreklerinizde kum olabilir..
Teşekkür ederim araştırayımBazı antibiyotik grupları daha çok tetikliyor sen iyi bir kadın doğuma görün .kaşıntı durduk yere olmaz ya enfeksiyon vardır yada mantar .adet sorununa gelirsek aktararak macun satılıyor iyi geldiğini duydum .arastir
Tesekkür ederim. Iki ay önceye kadar hep kokulu kullanıyordum ve 2 saatte bi değiştiriyorum çok kanamam oluyor zaten.Sadece regl zamanında ped kullanın.
Pedinizi sık değiştirin parfüm içerikli kullanmayın.
İç çamaşırlarınızı yumuşatıcısız yüksek ısıda yıkayıp muhakkak ütüleyin
Vajinal duş yapmayın
Mantar için fitil alıp eşinizde krem kullanabilir tekbaşınıza tedavinin bi anlamı yok
Sağolun randevu aldım gideceģim tekrarkadın doğum uzmanına git bi kültür ve idrar testi yapilir ayni anda tedaviye başlanir muhtemelem fitil verir mantar olma ihtimali yüksek
Adet doneminde kasintinin gecmesi tuhafmis. Demekki pedle alakasi yok ama yine de kokulu ped, dus jeli vs kullanmamakta fayda var.Hayır fitil vermedi her seferinde birşey yok diye yolladı. Antibiyotik verdi. Sadece adet olmadan iki gün once beyaz akıntı ve kaşıntı adet olunca rahatlıyorum. Bi kez daha gidicem randevu aldım. Teşekkür ederim.
Teşekkur ederimAdet doneminde kasintinin gecmesi tuhafmis. Demekki pedle alakasi yok ama yine de kokulu ped, dus jeli vs kullanmamakta fayda var.
Enfeksiyon sizden eşinize geçiyordur, eşinize geçince mutlaka aynı sorunları o da yaşayacak diye birşey yok, taşıyıcı oluyordur size yeniden bulaştırıyordur, mantar vb durumlarda, cinsel yolla bulaşabilecek enfeksiyonlarda antibiyotik tedavi eşe de uygulamalı ki bulaşma tekrarlanmasın, en azından benim bildiğim bu yönde.Idrar testi yaptırdım o zaman antibiyotuk verdi enfeksiyon icin sonra antibiyotik bitince gel dedi iki kez gittim 2 ayda ve temiz cikti ama hala regl olacakken oluyor.
Sagolun bilgilendirme icin randevu aldim 2 hafta sonraya verdi bakalim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?