• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hastalık meselesi

İlk yıllarda kullandığım kayganlastirici sprey sonrasında bu şikayetler başladı bende.korkunc günlerdi kaşıntı,yanma vs. Prezervatif kullanıyorsanız onun da markasını değiştir mesela.cildin hassassa birçok nedeni olabilir. Dizde kasıkta ağrı normal,akıntı da normal ama yanma enfeksiyon gösteriyor. Bol su iç,kendini sıcak tut,çamaşırını ütülü giy,günlük ped kullanma. Ve ilişkiden sonra suyla temizle kuru tut.dikkat edersen geçiyor ilacsiz
Teşekkür ederim dikkat edeceğim
Sanırım günlük pedlerden kaynaklanıyor.

Enfeksiyon sizden eşinize geçiyordur, eşinize geçince mutlaka aynı sorunları o da yaşayacak diye birşey yok, taşıyıcı oluyordur size yeniden bulaştırıyordur, mantar vb durumlarda, cinsel yolla bulaşabilecek enfeksiyonlarda antibiyotik tedavi eşe de uygulamalı ki bulaşma tekrarlanmasın, en azından benim bildiğim bu yönde.
Sağolun teşekkür ederim bilgilendirme için randevu aldık ikimizde bakalım. Son 6 aydır var zaten bu durum evlendiğimden beri. Hayırlısı bakalım..

Enfeksiyon sizden eşinize geçiyordur, eşinize geçince mutlaka aynı sorunları o da yaşayacak diye birşey yok, taşıyıcı oluyordur size yeniden bulaştırıyordur, mantar vb durumlarda, cinsel yolla bulaşabilecek enfeksiyonlarda antibiyotik tedavi eşe de uygulamalı ki bulaşma tekrarlanmasın, en azından benim bildiğim bu yönde.

Enfeksiyon direkt idrar yollarıyla alakalıysa, doktorunuzun verdiği ilaçların yanısıra maydanoz suyu tavsiye ederim.
Suyunu içemezseniz bir demet maydanozun üzerine limon sıkıp yiyin.
Tesekkür ederim deneyeceğim.

Öncelikle herkese merhaba.

Şimdiden okuyuo bilgilendirecek olanlarınıza teşekkür ederim.

Hemen hemen 6 aylık evliyim ve evlendiğimden beri 3 kez regl oldum. Bir çok kez doktoruma başvurdum ve tahliller vs derken yumurtalıklarımda kist olduğunu bunun yüzunden adet olamadığımı öğrendim. Dogum kontrol hapı kullanmaya başladım.

Şimdi sorum evli bayanlara. Benim her adet dönemine yakın beyaz bi akıntım geliyor ve aşırı derecede vajinamda kaşıntı oluyor. Hijyen gereği ve tahriş olmamakk adına kaşıyamıyorum amma idrarımı yaparken yanma oluyor.
Bu akıntılarda bu yanmalarda evlendiğimden beri oldu.
Eşimide hastaneye gitmeye ikna ettim acaba bi hastalık mı kaptım diiye ondada bi sorun çıkmadı ve o sıra doktorum enfeksiyon olabilir diye antibiyotik verdi..

Şimdi bilen bayannlar cevaplarsa çok mutlu olurum bu normal mi sürekli regl donemim yaklaştığında ufak kanamalar ve akıntım oluyor. Aşırı diz ağrım ve kasık ağrılarım oluyor.

Doktor bir şey yok kistin var sadece dedi. Doğal yontemler falan bi sekilde yardımcı olacak bilgi sahibi olanınız var mı?

Şmdiden allah razı olsun cevap verenlerden.

Yabanmersini ye
Muhtemelen sistit oluyosun
Eğer yabanmersini bulamazsan gıda takviyesi şeklinde satılıyor eczanede
Bir de kaşıntı için travazol krem vermişti bana doktor
Cinsel yaşantımın başladığı ilk zamanlar çok oluyordu ama artık çok çok azaldı benim

Sebamed in intim jeli var
Duş sırasında içini yıkamadan dış genital bölgenizi bu jelle yıkayın
Ph dengesini de sağlamanız lazım

Yabanmersini ye
Muhtemelen sistit oluyosun
Eğer yabanmersini bulamazsan gıda takviyesi şeklinde satılıyor eczanede
Bir de kaşıntı için travazol krem vermişti bana doktor
Cinsel yaşantımın başladığı ilk zamanlar çok oluyordu ama artık çok çok azaldı benim
Belkide cinsel yaşamdan kaynaklı. Çünkü 6 aydır oluyor sağolun deneyeceğim

Back
X