Hastalık mı olmaya başladı bu bende?

MeLaNqOliqH

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2009
798
6
96
Bursa
kızlarr ben çok acayipleştim
şimdi size kendimi anlatıcam
ben sürekli ewde oturuorum ama hiç ew işi yapmayı sewmezdim kıyafetimi cıkarır atar oldugu yerde kaç gün kalırdı
onu almazdım
temizlik yapmak içimden gelmezdi dağınık aldığını yerine koymayan
hiçbişeyi yerinde olmayan biriydim
mesela su içiorum bilg basındayım masaya koyarım
kalkıp giderken onu almazdım
yatagımı toplamazdım bile amaan akşam yatıcam diyip
tabi annemle bu yüzden cok tartışmalarımız da olurdu
hatta annem bana bi gün ortada gördüüüm kıyafetlerini eşyalarını balkondan aşagı atıcam
in topla toplayabilirsin utan biraz derdi zemuszemus
ew pis olurdu yarın öbür gün die hep ertelerdim
yani ewin pis olduunu biliorum rahatsız da oluorum bu durumdan ama yapmak içimden gelmezdi
şimdi ise tam tersi
şu son 2 haftadır bi acayipleştim
sabah kalkıorum
yatağımı topluorum kahwaltımı yapıp
hemen ewi temizlemeye dagınıklıkları toplamaya baslıorum
benim saçlarım cok dökülür yerleri wiledayla siliorum
kılları tek tek topluorum gözümü yerden ayırmıorum
bu titizlik sadece yerelere karsı war
yerleri siliorum sonra diorum ki tekrar mı silsem
yürürken gözüm yerlerde hep bi pislik arıorum yerde
hiç üşenmeden alıorum
gün içinde tekrar tekrar silesim gelio acaba diorum silsem mi bi daha
annem böyle olmanı isterdim ama bi anda bu dönüş şok etkisi yaptı dio:roflol::roflol:
kadıncagız haklı cok cekti bendendelikafadulden
yatmadan diorum ki tekrar sileyim dagınık biyer warsa topluorum
ama hep aklımda ewi silsem mi ufff yerde bişe war mı piss mi ew şunları kaldırayım kıl war mı etrafta gibi düşünceler war
bunları düşünmekten kendimi alamıorum
içim içimi yiyo düşünürken
kızlarr ben cok mu abartıorum sorunum büyük bişe deil allah daha büyük dertler wermesin de
temizlik hastası mı oluorum anlamadım ki
şuan bile yerde bi kıl gördüm onu almak istiorum yazıyı hemen bitirip aliyim diorum
o derece yani:roflol::roflol:
kızlar nolur yardım çok acil yoksa kafayı yicem

canım seni korkutmak istemem ama çok fazla ilerlerse bu takıntın obsesif kompulsif hastası olma durumun var. Tadında bırak temizliği de ;)

ahahaha cok komik kız,
ben de bugünlerde erken kalkıp yatak topluyorum mutfak temizliyorum durmadan,
mevsimsel sanırım :))

Cidden belki mevsimseldir ben de asla temizlik yapmaya n bir kızken şu an utanmasam wcye elimi sokup temiliycem mutfagı durmadna düzenleyip temizliyorum.
belkı psikolojiktir, benimki senin boyutta dedğil temiz olsun istiyorum sadece bu aralar

bu zaman zaman bndede oluyr..aslında küçüklgmdn beri derli topluymdr ama sanırm büyüdkçe boşverdm aama şimdi yine dağınıklığa özellkle hiç tahammülm yok böyle olmak güzl bişy ama fazla zarar sanırım..kendini kontrol altına almaya çalış tatlımyerimseniben

Cidden belki mevsimseldir ben de asla temizlik yapmaya n bir kızken şu an utanmasam wcye elimi sokup temiliycem mutfagı durmadna düzenleyip temizliyorum.
belkı psikolojiktir, benimki senin boyutta dedğil temiz olsun istiyorum sadece bu aralar

benimki ilk mutfakla başladı zaten 1 ay kadar oldu bu olay başlayalı
eskiden bulaşık yıkamayan ben tezgahta 2 parca da olsa gecenin bi yarısı da olsa yıkayıp yatiiim diorum gözümde uyku aka aka :roflol:
yemek yapıorum dielim bulaşığı anneme bırakırdım şimdi yemeği yaparken bi yandan aman kalmasın ortada die onları da yıkayıp cıkıorum
eskiden ocak silmekten nefret eden ben şimdi fırını çekip heryerini altını üstünü içini dışını temizlemeden raha edemiorum :roflol:
kızlar sanırım hastalık olmaya başladı bana öyle geldi :sinifsinif:

ne şirin anlatmışsın...hem güldüm hem okudum

dağınık olmakta iyi değil çok titiz olmakta

takıntı yapma okadar

söyleyene bak..ben çok çekiyorum şu temizlik meretinden

yatana kadar popomun üstüne oturmuyorum

birde 11aylık ikiz bebeğim var

onlarla bile yapıyorum içim durmuyo

kötü bi hastalık ortasını bul banada öğret

ne şirin anlatmışsın...hem güldüm hem okudum

dağınık olmakta iyi değil çok titiz olmakta

takıntı yapma okadar

söyleyene bak..ben çok çekiyorum şu temizlik meretinden

yatana kadar popomun üstüne oturmuyorum

birde 11aylık ikiz bebeğim var

onlarla bile yapıyorum içim durmuyo

kötü bi hastalık ortasını bul banada öğret

cnm benim senin durumun daha zor ikiz bebekle
bu arada allah bagıslasın tatlım
ikiz cocuga bakmak zor ama sen hem bebeklerine bakıosun
hemde ew temizlemeye zamanın oluo
brawo sana gercekten a.s.
en kısa zamanda bi cözüm bulmam gerek yoksa içim içimi yicek
çözüm bulursam emin ol ilk söyliceim kişi sensinopuyorumnanaktan

bende de bu aralar tersi oluyor, hiçbişi yapasım gelmiyor odamın dağınık olmasına hiç katlanamazdım içim rahat etmezdi, ama şimdi yatak toplamak dışında hiç ilgilenmiyorum, mutfağı falanda zorunluluktan topluyorum temizliyorum,annemde benden farklı deil öyle bıraktık kendimizi :kedi:kesinlikle senin durum da bizimki de psikolojik, ben senin için şöle düşündüm evdesin çalışmıyorsun bişeyle meşgul olmuyorsun ya, meşguliyetin olmadığı için abuk sabuk şeylere kafanı takıyorsun herkes başka bişeye takar seninkide temizlik olmuş,yalnız cidden dikkat et obsesif kompulsife dönüşmesin, bende çalışmazken kafamı kendime takmıştım bi uğraşım olmadığından sürekli hastalık arardım kendimde sonradan çalışmaya başlayınca bi uğraşım olunca bunu yenebildim kısmen. bi meşguliyet bulmalısın kendine canım tabiki temizlik güzel birşey ama takıntı boyutuna dönüşüp sana zarar vermediği sürece:delphin:

bende de bu aralar tersi oluyor, hiçbişi yapasım gelmiyor odamın dağınık olmasına hiç katlanamazdım içim rahat etmezdi, ama şimdi yatak toplamak dışında hiç ilgilenmiyorum, mutfağı falanda zorunluluktan topluyorum temizliyorum,annemde benden farklı deil öyle bıraktık kendimizi :kedi:kesinlikle senin durum da bizimki de psikolojik, ben senin için şöle düşündüm evdesin çalışmıyorsun bişeyle meşgul olmuyorsun ya, meşguliyetin olmadığı için abuk sabuk şeylere kafanı takıyorsun herkes başka bişeye takar seninkide temizlik olmuş,yalnız cidden dikkat et obsesif kompulsife dönüşmesin, bende çalışmazken kafamı kendime takmıştım bi uğraşım olmadığından sürekli hastalık arardım kendimde sonradan çalışmaya başlayınca bi uğraşım olunca bunu yenebildim kısmen. bi meşguliyet bulmalısın kendine canım tabiki temizlik güzel birşey ama takıntı boyutuna dönüşüp sana zarar vermediği sürece:delphin:

doğru söylüosun boş olmaktan tatlım
bu gidişle zararı olcak gibi :sinifsinif:
bişeler yapmak lazım hemen

canını sıkan birşey varsa beynin o durumu düşünmemek maskelemek için temizliğe yöneliyor olabilir. ben çok mutlu ve rahat olduğum zamanlarda evli olsuğum halde elektirk süpürgesi için bile anneme söylerdim gelip yapardı.. bu aralar günde iki kere açıyorum. hergün heryeri siliyorum. canım çok sıkkın napiym temizliğe sardım. belki seninkide böyle olabilir.

psikiyatri uzmanı bi arkım demişti ki aslında çok dağınık insanlar içlerindeki aşırı titizlik hissini farkında olmadan bastırırlar,bilinçaltlarına iterlermiş..bence sen yıllarca baya bastırmış kendini şimdi birden patlak vermiş :) seni korkutmak istemem ama bence fazla abartma,çünkü obsesif bi durum alabilir Allah korusun...

iyi iyi korkma böylesi daha iyi...
evlenince faydası olur sana işte evini prıl prıl yaparsın...
ama fazla ileri gitme temizlik konusunda sonra bana benzersin...
ben millet masadan kalkmadan kahvaltı masasını toplamaya kalkan bir insanım üstelikte başkasının evinde...
düşün yani kendimi geçtim başkasının bile dağınığını toplamaya kalkıyorum...
fazla ileri gitme bir yerde dur...
yoksa gün boyu gözlerin halının üzerinde gezer yok bir kırıntı düşmüşmü yok bu ip parçası nerden gelmiş vs vs...
zor durum senin anlıycan..
amaaaaannnnn Temizlik imandan gelir boşver...
dağınık ve pasaklı olacağıma hastalıklı bir titiz olmayı tercih ederim...