Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hmmm.
Bu kapisina yilan birakilan polisleri sira sira kapisina dizen stajyer avukat kizimiz degilmi yaa.
Yaa zenginlikde basa belaa. Yok ruslar kapina yilan birakcak yok alisveris hastaligina yakalanicaksin felan. Ben en iyisi bu senede milli piyango almiyim. Cikar felan isin yoksa ugras.![]()
Kızlar meraba öncelikle şöyle başlayım babam geçen sene ev aldı bana artı toplam 4 evimiz var ( durumumuz güzel allah bozmasın ) ben okuldan arkadaşımla yaşıyorum ondan bi miktar kira alıyorum 250 lira artı babam her ay 500 lira veriyor ve staj yapıyorum çok olmasada bi miktar burdan alıyorum artı çogu zaman annemdende alıyorum peki siz bu paraları napıyosunun derseniz kıyafete harcıyorum evin odasının bi bölümü ayakkabı ve giyisilerle dolu gözüme çarpan herşeyi alıyorum çogunu begenmiyorum bile bi anda aldıgım şeyleretiketli duruyorlar ayakkabılar taşmış durumda engelleyemiyorum kendimi ayın 15 günü parasız kalıyorum ondada çıldırıyorum bişey alamadıgım içinn! örnek : Bi gün kredi kartını aldım babamdan limit onbin lira ve ben farkında olmadan 6.5 bin lira harcamışım aldıgım şeylerde toplasanız 10 parça etmez o derece kaybediyorum kendimi artık kart felanda kullanamıyorum nasıl kurtulcam bu alışkanlıgımdan yardım edin
![]()
1)Anlatım tarzı.
2)Durumumuz iyi şöyle evimiz var böyle param durumum var vs konuları.
3)Ona buna harcıyorum,elbise,ayakkabı dolu vs konuşma tarzı.
Allah acil şifalar versin.
Bir psikologa ''Acilen'' gitmelisiniz.
Gidin ki;
Anlattıklarınızın 4'te 1'i ile geçinen ailelere biraz saygınız olsun..
maalesef aynı şekılde bende boyleyım.. sen yıne öğrencıymıssın ya ben..
3 yıldır calısıyorum köşede bırıkmıs ıkı kurus param yok..
ustelık aldıgım maas 3 bın lıra..
evımın bır odası tamamen ayakkabı canta elbıse mont kaban..
gecen arkadasım saymış dedıkı 36 çift ayakkabın var dedı..
yanı bıseyı alamazsam rüyalarıma gırıyor kafayı yıyorum o derece...
erkek arkadasım da maas kartını kredı kartını bana ver, veb sana harclık vereyım dıyor
nasıl kurtulacagım bu dertten bılıyorum yanlıs Aallah ım sen yardımcı ol..
maalesef aynı şekılde bende boyleyım.. sen yıne öğrencıymıssın ya ben..
3 yıldır calısıyorum köşede bırıkmıs ıkı kurus param yok..
ustelık aldıgım maas 3 bın lıra..
evımın bır odası tamamen ayakkabı canta elbıse mont kaban..
gecen arkadasım saymış dedıkı 36 çift ayakkabın var dedı..
yanı bıseyı alamazsam rüyalarıma gırıyor kafayı yıyorum o derece...
erkek arkadasım da maas kartını kredı kartını bana ver, veb sana harclık vereyım dıyor
nasıl kurtulacagım bu dertten bılıyorum yanlıs Aallah ım sen yardımcı ol..