hastalıklar boynumu büktü yaşama sevincim gitti

Mide de reflu vardi.Tedavi gördüm.Hamileligimin son dönemi rahatsizligim artti.Erken dogum yapiyorum sandilar.Hastanede yattim meger safra kesem taş dolmuş.Dogum yaptim 2aylikti bebeğim her gece agridan kusmadan duramiyordum.Bebegime bakamaz oldum.Ameliyat oldum.aldilar safra kesemi.Rabbim sifa versin.Cok zordu o günlerim
acaba diyorum doğumdan sonra bende de olmuş olabilir mi? çünkü her yemekten sonra atak geliyor sürekli sağ kaburganın altından başlıyor ağrı tüm karnıma ve omuzlarına vuruyor.

Ha bir de yemeği tika basa doyana kadar yemiyorum.zaten iki üç saatte bir atıştırdığım için aç da kalmış olmuyorum
insan kendi doktorudur derler ya çok doğru hiç-bir zaman tikabasa yemedim çünkü almıyor midem illa kacirdiysam da fazla kivrandirip durmuştur bu rahatsızlık beni.

acaba diyorum doğumdan sonra bende de olmuş olabilir mi? çünkü her yemekten sonra atak geliyor sürekli sağ kaburganın altından başlıyor ağrı tüm karnıma ve omuzlarına vuruyor.

Yansiyan agri diyorlar doktorlar.Safra kesesi tasinda cok görülüyor omuza vuruyor agri.bulanti kusma.Siz bir ultrason yaptirin derim.Hamile kalmak ta safra tasina sebep oluyormus.Acik tenli kadinlarda hamilelik gecirenlerde kolestrolu yüksek olanlarda cok oluyormus.gecmis olsun

Merhaba konu eski ama bi sorum olacakti bugun midem icin endeskopi oldum doktorum midemde safra camuru oldugunu soyledi. Yarin ultrasyona girecegim fakat ayni sorunh yasayan var mi acaba konu benzer geldi de.

Benim de midemde sorun var. Senibcok cok iyi anlıyorum. Gecmis olsun.
Bunun tek caresi dikkat etmek. Az az sik sık yemek. Antibiyotik tedavisi oldum. Yine gecmedi. Stresli bir insansaniz benim gibi onla yasamayi ogrenmeniz lazim. Kendi beslenme sisteminizi kesfedin

Aynı sıkayetlerden safra kesemı aldırdım. Benim teshısım koyamadıkları ıcın en son arastırma hastanesinde yatmam gerekiyordu bir turlu ne oluyordu da agrıyorud bılemıyordum. Resmen kasılıyordu midem elime geliyordu. Buyuk bir hastaneye gitmeni onerıyorum acıbadem maslakta teshısımı koyup safrayı aldılar ve 3 bardak tas cıktı saka gibiydi. Senelerce cektım ve de. Agrıyı ya agrısı kesici ıgne ya da kendimi defalarca kusturarak cozebılıyordum

Back
X