- 14 Eylül 2017
- 106
- 79
- 28
- Konu Sahibi sonsuzgeceli
-
yarın mamografiden çıkınca psikiyatriye de git
17 yaşında meme kanseri cok nadirdir.Yakininda biri kansere mi yakalandı ondan mi etkilendin
İlaç istemiyorsan psikiyatr yerine psikologa git. Psikolojik terapi ile iyileşme ihtimaliniz var. Psikolog önerisiyle psikiyatra da gidebilirsiniz gerekiyorsa.Gitmek istiyorum ama ilaç kullanmak istemiyorum
Bende bulaşıcı hastalıklardan ve keneden korkarımMerhaba.17 yaşındayım.Bende galiba başlıkta belirttiğim sorun var.Daha doğrusu ben ölümcül hastalıklardan,hastalık sürecinden çok ama çok korkuyorum.
Ergenliğe girdiğimden beri göğüslerim sert.
İnternetten araştırmak gibi bir hataya düştüm.Tabiki de her gün kalkıp "bende acaba meme kanseri mi var" deyip kendimi tetkik etmedim ama hep aklımın bir köşesinde durdu bu sorun.
Yarın göğüs ultrasyonuna gidicez.Uyuyamıyorum.Sadece ağlıyorum.Gerçekten kanser olduğuma inandırdım herhalde kendimi.Böyle yaparak çok yanlış hareket etsem de rahat değilim,yarına kadar uyuyamayacağım galiba.Kendimi kontrol ediyorum zırt pırt,bir türlü durduramıyorum bunu yapmayı.Ellerim titriyor.Yarın hastanede korkudan bayılacak gibi olucağım kesin.Lütfen biriniz bana yardım etsin.
Herhangi bir ilaç bişey verdi mi ? İnternetten bakınca hep kötü şeyler çıkıyor zaten okudukça insan 3 gün ömrü kalmış gibi hissediyor. Ve kanser gibi hastalıkların en büyük sebebi ne biliyor Musun böyle her şeyi kafaya takmak ve stres yapmak gerisini var sen düşün..Bu arada ultrasyona girdim.Doktor bir şeyin yok dedi ama iki göğsümde fibroglandüler doku hakimiyeti varmış.İnternetten araştırmama çok kızdı ama ben yine ve yine duramadım.Bu fibroglandüler dokuya bir bakayım dedim.İleride göğüs kanseri olma riskim diğer insanlardan beş kat fazlaymış
Çok korkuyorum yine ve yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?