• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hastalıklardan aşırı derecede korkmak

sonsuzgeceli

She saw suicide as the only way out
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2017
106
79
28
Bende galiba başlıkta belirttiğim sorun var.Daha doğrusu ben ölümcül hastalıklardan,hastalık sürecinden çok ama çok korkuyorum.

Ergenliğe girdiğimden beri göğüslerim sert.

İnternetten araştırmak gibi bir hataya düştüm.Tabiki de her gün kalkıp "bende acaba meme kanseri mi var" deyip kendimi tetkik etmedim ama hep aklımın bir köşesinde durdu bu sorun.

Yarın göğüs ultrasyonuna gidicez.Uyuyamıyorum.Sadece ağlıyorum.Gerçekten kanser olduğuma inandırdım herhalde kendimi.Böyle yaparak çok yanlış hareket etsem de rahat değilim,yarına kadar uyuyamayacağım galiba.Kendimi kontrol ediyorum zırt pırt,bir türlü durduramıyorum bunu yapmayı.Ellerim titriyor.Yarın hastanede korkudan bayılacak gibi olucağım kesin.Lütfen biriniz bana yardım etsin.

Son düzenleme:
Ben de yarın memografi ya da ultrason,akciğer filmi ve kolumda sert bişey çıktı onun için doktora gidicem ben de çok korkuyorum hem de çok. ...

nette neye baksan sonu ya kansere ya hamileliğe çıkıyor ,o yüzden de çok da ciddiye alma bi de dr.a gidersen netten araştırdım deme sakın -haklı olarak- ters tepki gösteriyorlar

gittiğiniz doktora bence "ben internetten araştırdım,kanser olduğumu düşünüyorum" demeyin. çok pis azar işitirsiniz. kuruntu da yapmayın. doktora gitmeden kendi kendine teşhis koyan insanlara ne desem bilemiyorum. herkes tıp mezunu oluyor şu telefonlarla,bilgisayarlarla.

ergenliğe girdiğinizden beri göğüsleriniz sert olabilir,daha gelişme aşamasındasınız çünkü. kendinizi böyle telkin etmeye çalışın iyiyi düşünün boşuna kuruntu yapmayın. aileniz doktora gitmeyi kabul etmiş buna bile sevinebilirsiniz.

Cnm yasin kucuk daha goguslerin tam gelişimini tamamlamamistr sertlik ondan olabilir,daha dr gitmeden korkma üstelik ailende sulalende yoksa risk baya az oluyor
Daha biseyler belli olmadan uzme kendini
Eminimki senin hic birseyin yok

Bu arada ultrasyona girdim.Doktor bir şeyin yok dedi ama iki göğsümde fibroglandüler doku hakimiyeti varmış.İnternetten araştırmama çok kızdı ama ben yine ve yine duramadım.Bu fibroglandüler dokuya bir bakayım dedim.İleride göğüs kanseri olma riskim diğer insanlardan beş kat fazlaymış

Çok korkuyorum yine ve yine

Merhaba.17 yaşındayım.Bende galiba başlıkta belirttiğim sorun var.Daha doğrusu ben ölümcül hastalıklardan,hastalık sürecinden çok ama çok korkuyorum.

Ergenliğe girdiğimden beri göğüslerim sert.

İnternetten araştırmak gibi bir hataya düştüm.Tabiki de her gün kalkıp "bende acaba meme kanseri mi var" deyip kendimi tetkik etmedim ama hep aklımın bir köşesinde durdu bu sorun.

Yarın göğüs ultrasyonuna gidicez.Uyuyamıyorum.Sadece ağlıyorum.Gerçekten kanser olduğuma inandırdım herhalde kendimi.Böyle yaparak çok yanlış hareket etsem de rahat değilim,yarına kadar uyuyamayacağım galiba.Kendimi kontrol ediyorum zırt pırt,bir türlü durduramıyorum bunu yapmayı.Ellerim titriyor.Yarın hastanede korkudan bayılacak gibi olucağım kesin.Lütfen biriniz bana yardım etsin.
Bende bulaşıcı hastalıklardan ve keneden korkarım

Bu arada ultrasyona girdim.Doktor bir şeyin yok dedi ama iki göğsümde fibroglandüler doku hakimiyeti varmış.İnternetten araştırmama çok kızdı ama ben yine ve yine duramadım.Bu fibroglandüler dokuya bir bakayım dedim.İleride göğüs kanseri olma riskim diğer insanlardan beş kat fazlaymış

Çok korkuyorum yine ve yine
Herhangi bir ilaç bişey verdi mi ? İnternetten bakınca hep kötü şeyler çıkıyor zaten okudukça insan 3 gün ömrü kalmış gibi hissediyor. Ve kanser gibi hastalıkların en büyük sebebi ne biliyor Musun böyle her şeyi kafaya takmak ve stres yapmak gerisini var sen düşün..

Back
X