Hastalıklardan sıkıldım!

vuslataumut

Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2017
73
50
8
39
32 yaşındayım her sene bu sene diyorum olacak, 2 laparoskopik myom ameliyatı, 1 kalp durmaaıyla sonuçlanan kromoz problemli tüp bebek, 1 opu günü iptal olan klomenli tüp bebek tedavisi geçirdim. Ameliyat sonrası 2. Reglimi geçiriyorım sözde bu ay başlayacaktım yumurta toplamaya. Sorunumuz amh düşüklüğü. Ama gücüm yok, hiçbirşey yapacak gücüm yok öyleki sürekli hastayım ya karnım ağrıyor ya başım son 1 haftadır da baş dönmesi mide bulantısı..ne tedaviyi ne başka birşeyi kaldıramıyor artık vucüdüm.. oturup ağlıyorum sürekli.. sağlıklı bi insan olmak istiyorum, sonra belki de hiç çocuğumun olamayacağı geliyor aklıma iyice ağlıyorum. İşe bile gidemez oldum.bazen diyorumki ölsem mi acaba.. çevremde tanıdığım herkes hamile kaldı, en beklemediğim insanlar bile, ben 8 yıllık evlilikle el el üstünde kalakaldım.. kimseye de anlatılmıyor ki..

Allah yardımcın olsun Rabbim yüzüne baksın en kısa zamanda güldürsün inşaallah Arkadaşım .
Inan bu forumda ki çoğu bayan bende dahil olmak üzere öyle düşünüyor sanki hiç anne olamayacakmış hissi ... bazen diyorum eşimle mutluyum buna da şükür . Çünkü o kadar mutsuz ve boşanan aile var ki . Yaptıkları çocuklar yüzünden pişmanlık çekenler binbir dertle uğraşanlar... bizimde imtihanimiz buymuş demek ki . Dua ve sabırla devam inşaallah ...

Gencecik insansın uzuvların tutuyo gözün görüyo kulağın duyuyo konuşup kendini ifade edebiliyorsun akıl sağlığın yerinde ve şu ruh halindesin. Ben de sekiz senelik evliyim dört düşük yaptım laparaskopi oldum iki defa üç kez vajinal yoldan operasyon geçirdim tüp bebek yaptırdım beşinci gebeliğimde kanamam var yine yolunda gitmiyor amaaa kısmetten ötesi var mı? Yok . Evet zor süreçler tek başına aşmak zorunda değilsin psikolojik danışmanlık alabilirsin ki bence tüp bebek yaptıran bütün kadınlar yönlendirilmeli. Yalnız değilsin herzaman beteri vardır emin ol. Benim de çocuğum yok ve ebeyim hergün insanların bebeklerini doğurtuyorum. Neyle sınandığın önemli.Allah kimseye kaldıramayacağı yük vermez. Hayata başka yönden bakabilirsen olaylar bu kadar travmatik gelmez sana emin ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…