Hastalıkta Saglıkta...

Mesela siz ne deyince bundan yuva yıkılmaz diyorlar? Gerçekten çekilmeyecek şeyler için diyorlarsa, “ben böyle anlatınca anlamıyorum. Bu durumda yuva nasıl yıkılmaz bilmiyorum. Uygulamalı görmem lazım. İsterseniz, sizin veya sevdiklerinizin benim yaşadıklarımın aynısını yaşaması için dua edeyim, siz de yuvayı yıkmayıp, bana örnek olursunuz. Hem mazlum olduğum için duam tutar kesin” deyin.
Küfür,
Sürekli olmayan ama olan şiddet,
Psikolojik şiddet vs.
Şimdide eklenen saçma sapan tavırlar.

Kendiside yeterince sevgi görmedigini söylüyor,
Ama benim elimden gelen bu.
Sizin tahammülünüz azalmış belki de sevginiz de. Yıpratmış belki de eşiniz bu hareketleriyle sizi. Boşanma konusunda bir adım attınız mı yoksa fikir olarak mi kafanızda

Küfür,
Sürekli olmayan ama olan şiddet,
Psikolojik şiddet vs.
Şimdide eklenen saçma sapan tavırlar.

Bunlar kanuna da aykırı hareketler. Darp raporu alın da baksınlar bakalım bunlardan dolayı yuva yıkılıyor muymuş. Boşanmayı bırakın, hapis bile yatabilir.

Bunlar kanuna da aykırı hareketler. Darp raporu alın da baksınlar bakalım bunlardan dolayı yuva yıkılıyor muymuş. Boşanmayı bırakın, hapis bile yatabilir.
İşte anlatamıyorsun insanlara zaten hepsini bırakıp saçma bir sessizlige büründü işte,
Ama bende yıprandım bişeylerle ugraşıyorum sürekli,
Evlendigimden beri ne bir adım ileri ne bir adım geri gelmişim yerimde saymışım hep.

Bilmiyorum sizin için ne önemi var ama içimden bir ses bi şans daha hakettiğini söylüyor hislerim bu şekilde. Nedense şuan eşinizi şımarık bir çocuğunuz gibi düşünüyorum hırçın saldırgan. Ben ilkokul öğretmeniyim bütün bahsettiğimiz belirtileri taşıyan öğrencilerle karşılaştım onlar evlat oldukları için boşanmıyorlar tabi. Zaten küçücük çocukların böyle davranışları yaparken art niyetli sebepleri olmuyor. Biz onların sorunlarını tespit edip sevgiyle tedavi ediyoruz inanın değişimleri bazen göz yaşartıcı oluyor hep bunların sonunda tertemiz bir kalp çıkıyor ortaya bilmiyorum belki de ben öğrencilerim üzerinden düşündüğüm için konuyu daha çözüm odaklı yaklaşmak istedim

Bilmiyorum sizin için ne önemi var ama içimden bir ses bi şans daha hakettiğini söylüyor hislerim bu şekilde. Nedense şuan eşinizi şımarık bir çocuğunuz gibi düşünüyorum hırçın saldırgan. Ben ilkokul öğretmeniyim bütün bahsettiğimiz belirtileri taşıyan öğrencilerle karşılaştım onlar evlat oldukları için boşanmıyorlar tabi. Zaten küçücük çocukların böyle davranışları yaparken art niyetli sebepleri olmuyor. Biz onların sorunlarını tespit edip sevgiyle tedavi ediyoruz inanın değişimleri bazen göz yaşartıcı oluyor hep bunların sonunda tertemiz bir kalp çıkıyor ortaya bilmiyorum belki de ben öğrencilerim üzerinden düşündüğüm için konuyu daha çözüm odaklı yaklaşmak istedim
Çok teşekkür ederim ilginize
Ama biz bu duruma ilk defa gelmedik çok kere şans verdik ama bişeyleri degiştiremedik
Onun benden istedigi sevgiyi onun istedigi dozda veremem ben
Benimde kendime göre bi karakter yapım var
Hiç sevmedim degil ama oldugumuz gibi kabullenemedik belkide birbirimizi

Çok teşekkür ederim ilginize
Ama biz bu duruma ilk defa gelmedik çok kere şans verdik ama bişeyleri degiştiremedik
Onun benden istedigi sevgiyi onun istedigi dozda veremem ben
Benimde kendime göre bi karakter yapım var
Hiç sevmedim degil ama oldugumuz gibi kabullenemedik belkide birbirimizi
Hakkınızda hayırlısı olsun umarım her ikiniz için de. Hiç bir zaman pişman olmayacağınız kararlar almanızı cani gönülden diliyorum 💜

Şuan içinde olduğum durum... Çok çok iyi anlıyorum sizi...

Çocuğunuz yoksa boğanın derim. sadece kendinize karşı sorumluluğunuz var. Çocuğunuz varsa aile terapisine gitmeyi kabul ederse onu deneyin, çocuklara karşı elimden gelen her şeyi yaptım dersiniz en azından.

Ben de büyük konuşmuştum şiddet ve aldatma harici boşanmam diyerek ama yaşayarak anladım ki bu durum da gayet boşanma sebebiymiş.

Eşiniz hasta değilmiş ki hastalıkta birlikte olun;))

Back
X