hastalıktan kurtulmak

Aslında bende biraz öyleyim hele önceleri daha kötüydüm.
Şu aralar öyle değilim kendime dur diyebiliyorum.
Belkide onun beni merak etmesini istediğimdendir :)
Şimdi telefonu odama bırakıp başka şeylerle uğraşıyorum test çözüyorum kitap okuyorum yatıp uyuyorum ondan mesaj bekliyorum ve oda mesaj atınca bazen gıcıklık olsun diye cevapta vermiyorum sonra arıyor falan bu hoşuma gidiyor :)

Benim konumun devamı gibi olmuş :))
Kuzeni ne ben ablasından bile kıskanıyorum :D Çok kavga ediyoruz bu yüzden :) Ama zavallım katlanıyo bana napsın :)
Kendimizi frenlememiz lazım bacım. Ders çalışasım inan benimde hiç gelmiyo ama mecbur çalısmak zorundayız :) Kitap oku film izle dışarı çıkarken telefonu yanına kesinlikle alma bırak merak etsin. :) Ha bir de şöyle bi yöntem var yurtta kalıyomussun sanırım senin için zor olabilir ama şunu yapabilirsin. Telefonun her bir parçasını ayrı bir yere koy. kapak bi yere batarya bi yere hat bi yere :) sonra üşenirsin toplamaya:D Bu en azından bir süre seni idare eder :))

valla süper fikirmiş bu yaa :D

sevgilinin seninle ilgilenmemesinin bi sebebbide sensinn bence..sen arama ilgisiz ol bak bakalım nasıldaa pervanee oluyoo çevrende:9::9:ben aramasam bikaç gün çok ilgileniyo benlee sonra yine eskisi gibi oluyorz demişsinn buda senden kaynaklı sanırmm seninle ilgilennce sen daha fazla ilgileniyosun sonraa bırakıyo aşırı ilgiyi..bence kendine uğraşlarr bul kitap oku film izle oyun oynaa şu telefonunuda gözünün önünden all gerekrse bi arkadaşına ver banaa 3-5 saat verme telefonumu annem babam ararsa ver bitek de..git gez dolaşş sevgilin arasın sana ulaşamasın biraz merak etsinn..bunaltmayın böyle ilgi dilenerek yada üzerinee düşerekk kendinize zaman ayırın spor yapın bakım yapınn onunla ilgilenmeyinn dünyaa onun etrafında dönmüyorr..bunları yazmak kolayy daha 2-3 ay öncesine kadar bende sizin gibi saylrdım bizimki biraz farklı ama herneysee isteynce oluyoo biraz dişinizi sıkın zaten 2 günde alışıcaksınz bu duruma ve sonrasıında herşey sizin istedğinz gibi olucakk

çok teşekkür ederim haklısın vallaa merak ettirmek lazım biraz

aah gençlik yıllarında aşk başkadır. bence sen hayatının merkezine indirmişsin çocuğu. bu iyi birşey değil aslında. bir kurda katıl yada ne bileyim kitap oku. kendinle vakit geçirmekten zevk almaz olmuşsun bu kötğ birşey.tekrardan keşfet kendini

evet kendimle kalmak beni sıkıyo onu düşünüyorum çünkü.

ahh ah bende öyleydim bi zamanlar aslında içimde hala var birazcık bu ama ona hiçç belli etmiyorum..evde kendi kendime bişeyler yapıp aramamayı,ilgi istememeyi beceremedim malesef..ama arkadaslarımla vakit gecirmeye basladım..onlar olunca bi süre zaten o ortamdan kopupta ona mesaj atamıyosun..ama evde kitap okuyup film izleyince yine yalnızsın bi şekilde geliyo aklına bana öyle oluyodu :61: yalnız kalmamaya calıs sürekli konus birileriyle ama sohbet havası içinde uzun süren konusmalar olsun bi anda değil ama yavas yavas istediğine ulasırsın :61: ben basardım darısı tüm isteyenlerin basına :72:

evet bi anda olmuyo maaleesef, teşekkür ederim önerilerin için :)

Aslında bende biraz öyleyim hele önceleri daha kötüydüm.
Şu aralar öyle değilim kendime dur diyebiliyorum.
Belkide onun beni merak etmesini istediğimdendir :)
Şimdi telefonu odama bırakıp başka şeylerle uğraşıyorum test çözüyorum kitap okuyorum yatıp uyuyorum ondan mesaj bekliyorum ve oda mesaj atınca bazen gıcıklık olsun diye cevapta vermiyorum sonra arıyor falan bu hoşuma gidiyor :)

aynen ben de cevap vermiyorum bazen.böyle yapmak, çok gariptir ki, kendime güvenimi arttırıyo

Ya bazen gelıyo sırnaşıyolar anlatıyo bı de böle böle yaptı ama yüz vermedım diye sacını basını yolasım gelıyo o zaman onların:47:

kıyamam yaaa çok sinir bişey aynen benimki de çalışıyo okul haricinde, o 1 günü zehir ediyorum resmen, geçen hafta pasta yemişler işyerinde, bana msj atmamıştı, madem vakit buldun mesaj atsaydın dedim yarım saat tavır yaptım, öfkeme engel olamıyorum böyle durumlarda :S

kızlar çok iyi anlıyorum sizi bende sizdenim :23: valla msj atmamak için açıyom neti paso kkde yada facedeyim boş vakitlerimde bureda konu okurken falan aklıma gelmiyo msj atmak :1: ama deste çalışamıyorum:24: bizimkisi aşırı alışkanlık bence yaa:31:

valla süper fikirmiş bu yaa :D

bir de yapmayı becerebilirsen tadından yenmezz :64:
kızlar çok iyi anlıyorum sizi bende sizdenim :23: valla msj atmamak için açıyom neti paso kkde yada facedeyim boş vakitlerimde bureda konu okurken falan aklıma gelmiyo msj atmak :1: ama deste çalışamıyorum:24: bizimkisi aşırı alışkanlık bence yaa:31:

evet :5: kurtulmak lazım bundan :27:

Back
X