Hastalk hastas msnz?

ben de pek hastalanmam:nazar:
hastalansam da (grıp,soguk algınlıgı, faranjit vs) doktora gıtmem.
Evde dinlenirim,3-4gun ıcınde gecmesse antıbuyotık yazdırmaya gıderım saglık ocagına :P

kaynanm kaynanam kaynanam abartmıyorum haftanın 5 gunu hastanede
tam bır hastalık hastası ewin içi eczacı gibi vee aldığı her ılaçları oğullarına gösterir
nişanlımın her azı acıldığında annem hasta boşver der doktor bıle der artık sen sayfa dolduruosun deemiş acayip nazlı şey yaaaa sirnirlendim yine:oklava:

doktora gitmekten nefret ediyorummm. ama malesef her ay düzenli olarak gidiyorummm.
bıktımmm valla... allah oraya düşürmesin. onlrsızda etmesinnn.. havasındanmıdır neyindense oraya gidince daha bi kötü oluyorummm :(

çok fazla hastalanmam :nazar:
hafif ağrılarda sızılarda hiiçç şikayet etmem
sesim çıkmaz.
hastayım ,şuram ağrıyor buram ağrıyor diye
zaten nazımı çekecek kimse yok ki:çok üzgünüm:

ileri derecede hastalık hastasıyım.bir yerim ağrısa hemen doktora giderim.her hastalığı kendime yakıştırırım.şu sıralar domuz gribine taktım. sanki ateşim var gibi boğazım ağrıyo. doktora gittim fazla bişeyin yok dedi.bu durumdan hiç memnun değilim ama :)

kolaayy kolay dr. a gitmem.. dişim ağrıdı birkaç gün geçti.. bir çok hastalığım için biraz sürmesini beklerim kötüye gidince giderim. mesela uzun zamandır tansiyonum 16 18 falan oluyor. çok sık yükseliyor. ölçüyorum ama acile gitmiyorum. birgün tansiyon 19 a 14 resmen uyuşmaya başladım karıncalanıyor heryerim evde de yalnızım köpeğime sarılıp yattım. yinede gitmedim. ama ertesi gün ayağa zor kalktım. ve gözlerim kan çanağıydı:) sık dişini sabret derler ya dişim kırılana kadar sabrederim:)))
ama psikolojik sıkıntı varsa fazla beklemem. ruhumu pek daraltamam:)

Doktora gitmeyi sevmiyorum...
Ağrım veya hastalığım çok dayanılmaz olmadığı sürece doktorada gitmem...
Ama bu sıralar müthiş derecede belim ve sırtım ağrıyor... Sanırım gitmek zorunda kalıcam...

doktor ve hastane ortamını hiç sevmem...çok dayanılmaz bir şeyim olmadıkça asla gitmem...
gidince o ortamdan daha çok geriliyorum...Allah düşürmesin ama mahrum da bırakmasın .

canım ablam, dediğin gruba annem giriyor, yanında kazara kulağım ağırıyor de kesin onunda ağırır gözüm ağırıyor de kesin ondada vardır, bütün tv'deki hastalık programlarını izliyor internetten hastalıkları araştırıyor, anne yapma böyle diyorum, sen benim ağrılarımı ne bilirsin diyor :bbo:
bense hastaneden ilaçtan nefret ederim, ne kadar kaçarsam o kadar içine düşüyorum hastanenin ama :bbo:

Back
X